سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » امام جمعه موقت تهران: رفع بيكاري و فقر واجب است/ نخبگان کشور را از مشکلات موجود نجات دهند...

امام جمعه موقت تهران: رفع بيكاري و فقر واجب است/ نخبگان کشور را از مشکلات موجود نجات دهند

چکیده :با افزایش گرانی ها و تعداد افرادی که در زیر خط فقر زندگی می کنند، امام جمعه موقت تهران رفع بیکاری و فقر را واجب و از وظایف اولیه مسئولان دانست. خطيب جمعه موقت تهران با تاكيد بر اينكه در سال حماسه سياسي و حماسه اقتصادي اتحاد، انسجام استحكام هر چه بيشتر ملت براي خلق...


با افزایش گرانی ها و تعداد افرادی که در زیر خط فقر زندگی می کنند، امام جمعه موقت تهران رفع بیکاری و فقر را واجب و از وظایف اولیه مسئولان دانست.

خطيب جمعه موقت تهران با تاكيد بر اينكه در سال حماسه سياسي و حماسه اقتصادي اتحاد، انسجام استحكام هر چه بيشتر ملت براي خلق اين حماسه مورد نيازاست گفت: كسي كه درپاي صندوق انتخابات رياست جمهوري حاضر نشود مرتكب گناه شده و اين عمل ضد تقواي سياسي است.

به گزارش خبرگزاري مهر، امامي كاشاني در خطبه‌هاي نماز جمعه تهران با اشاره به سخنان رهبری و توصيه‌هاي وی خطاب به نخبگان و افرادي كه قدرت را در دست دارند، اظهار كرد: نخبگان ما بايد به فكر اين باشند كه مملكت را چطور مي‌توان از مشكلات موجود نجات داد. در اين راه بايد با سعي، كوشش، تدبير و ابتكار اين مشكلات را برطرف كرد.

وي اضافه كرد: سرمايه‌گذاري در توليد، ايجاد اقتصاد شكوفا، نجات دادن كشور از گرفتاري‌ها، بيكاري و فقر هم وظيفه كساني است كه قدرت را در دست دارند. انجام دادن اين اقدامات واجب است.

امامي كاشاني در ارتباط با بحث حماسه سياسي هم يادآور شد: با توجه به اينكه در سال انتخابات قرار داريم يكي از نيازهاي اصلي ما اتحاد، انسجام و استحكام بيشتر ملت است چرا كه تاكنون اين موضوعات باعث شده كه دشمن به عقب برود. لذا آن كسي كه در پاي صندوق انتخابات رياست جمهوري امسال حاضر نشود گناه كرده است و اين موضوع ضد تقوا و تقواي سياسي است چرا كه تقوا فقط تقواي الهي نيست بلكه تقواي اقتصادي، تقواي سياسي و… تكميل‌كننده اين موضوع است.


4 پاسخ به “امام جمعه موقت تهران: رفع بيكاري و فقر واجب است/ نخبگان کشور را از مشکلات موجود نجات دهند”

  1. koosha2 گفت:

    نخبگان را که همه زندانی کردید یا اینکه از مملکت بیرون کردید، حالا دست به
    دامن آنهایی شدید که یا در زندانند یا خارج از کشور و یا اینکه از مناسب و
    شغلشان اخراج شده اند!!

  2. مرتضی گفت:

    حل مشکلات سیاسی و اقتصادی یک جامعه به این است که از صدر تا ذیل مملکت، کار در دست افراد خبره و کارشناس و تحصیلکرده باشد ، و با حرام و واجب کردن مقولات اجتماعی مسائل و مشکلات حل نمیشوند ، در انتخابات هم هرکس رایی دارد، اگر شرائط درستی وجود داشته باشد رای میدهد یا رای نمیدهد ، و با طرح حلال و حرام نمیتوان اختیار و گزینش مردم را محدود کرد

    • رهگذر گفت:

      متاسفانه استفاده ابزاری از دین برای پیشبرد اهداف سران حکومت از زمان استقرار جمهوری اسلامی آغاز شد اما در این چندسال اخیر شدت یافته است

  3. ﻋﺮﻓﺎﻧﻴﻴﺎﻥ گفت:

    ﻣﮕﺮ ﮔﺬاﺷﺘﻴﺪ ﻧﺨﺒﻪ اﻱ ﻫﻢ ﺑﻤﻮﻧﻪ. ﻣﺎ ﺧﻴﺎﻝ ﻣﻴﻜﺮﺩﻳﻢ ﺷﻤﺎ ﻧﺨﺒﻪ ﻫﺎﻣﻮﻥ ﻫﺴﺘﻴﺪ
    ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﺗﻮﻛﻞ ﺑﻪ ﺧﺪا ﻛﻦ و ﺭﻭﻱ ﻧﻴﺮﻭﻫﺎﻱ ﻏﻴﺒﻲ ﺣﺴﺎﺏ ﻛﻦ ﻣﻤﻠﻜﺖ اﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻧﻪ
    ﺧﺪا اﮔﺮ ﺑﺨﻮاﺩ ﻫﻤﻪ ﭼﻲ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﻴﺸﻪ
    ﺣﺎﻝ ﻛﻨﻴﺪ ﻛﻪ ﺭﻭﺯﻫﺎﻱ ﺧﻮﺷﺘﻮﻧﻪ