سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » روزشمار انتخابات ۱۵ فروردین ۱۳۸۸/ همسر شهید باکری: میرحسین آدمی است شبيه شهدا...
» حسن بيادي: از اصولگرا بودن میرحسین موسوی مطمئن شدم

روزشمار انتخابات ۱۵ فروردین ۱۳۸۸/ همسر شهید باکری: میرحسین آدمی است شبيه شهدا

چکیده :همسر شهيد باکري تصريح کرد؛ «بعد از فوت امام(ره) خيلي سخت گذشت. ميرحسين بعد از امام(ره) چرا ديگر شناخته نشد؟ چون سهم نخواست. با اينکه ميرحسين هيچ نقطه ضعفي ندارد ولي کساني که مقابل او هستند يقيناً کج خلقي خواهند کرد. ميرحسين آدمي است واقعاً شبيه شهدا، حرفي را نزده که به آن عمل نکرده باشد، حتي در زندگي شخصي و خصوصي که من اطلاع دارم.»...


روزشمار تاریخ ؛ انتخابات دهم

15 فروردین 1388

 

سرخط خبرها

– محسن كوهكن :14 تشكل عضو جبهه پيروان به كانديدايي غير از احمدي‌نژاد نرسيده‌اند(فارس)

– ميرحسين موسوي و خاتمي ديدار كردند(فارس)

– شهاب طباطبایی: ستاد جوانان حامي خاتمي براي حمايت از موسوي 20 فروردين تصميم مي‌گيرد (فارس)

– عضو حزب کارگزاران: ميرحسين نمي‌تواند خواسته كشور و احزاب اصلاح‌طلب را برآورده كند (فارس)

– كروبي اواسط ماه آينده به سه استان غربي سفر مي كند (فارس)

– مریم بهروزی: گزينه اصلي جامعه زينب در انتخابات آتي احمدي‌نژاد است (فارس)

– نجفقلي حبيبي رييس ستاد انتخاباتي استان تهران ميرحسين موسوي شد (ایسنا)

– سخنگوي جمعيت وفاداران انقلاب اسلامي: گزينه‌ نهايي ما براي انتخابات رياست‌جمهوري احمدي‌نژاد است (ایسنا)

– ابوالقاسم رئوفيان: گزينه اول ما در حال حاضر آقاي قاليباف است (ایسنا)

– حسن بيادي: از اصولگرا بودن میرحسین موسوی مطمئن شدم (آفتاب)

– هدایت آقایی: موضع انتخاباتی کارگزاران پس از دیدار با موسوی و کروبی اعلام می شود (مهر)

– رئیس ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی در خراسان رضوی منصوب شد (مهر)

– کاندیدای سازمان مجاهدین انقلاب اواسط هفته معرفی می شود (مهر)

– دیوارنویسی علیه خاتمی در تهران (اعتماد)

–  ۱۷فروردين كنفرانس رسانه‌اي ميرحسين (فارس)

– عماد افروغ: میرحسین اصلاح طلب اصولگراست (عصر ایران)

– فرج الله سلحشور: برخی می خواهند انتخابات دهم را زیر سوال ببرند (فارس)

– نماینده اصولگرا: احمدی نژاد در انتخابات با اقبال بی نظیر مردم مواجه می شود (ایلنا)

 

فراتر از خبر

سيد شهاب‌الدين طباطبايي، رئيس ستاد جوانان حامي خاتمي در وبلاگ شخصي خود با اشاره به تصميم نهايي ستاد جوانان حامي خاتمي براي انتخابات رياست جمهوري دهم نوشت: جمع بندي و اعلام موضع نهايي جوانان حامي خاتمي منوط به نشست 20 فروردين ماه اين ستاد با حضور اعضاي آن از سراسر كشور است. وي آورده است: ورود ميرحسين موسوي به عرصه رقابت‌هاي انتخاباتي و كناره‌گيري خاتمي به شبهات و شايعات خاتمه داد و روند معادلات سياسي دو جناح كشور را با تغييرات زياد مواجه كرد از جمله بخشي از جامعه جوان كشور كه در سراسر كشور با تشكيل هسته‌هاي خودجوش براي صدر نشيني خاتمي كمر همت بسته بودند، در آستانه تصميمي مهم و حساس قرار گرفتند.

طباطبايي در پايان آورده است: آقاي مهندس موسوي به گونه‌اي گفتمان خود را با دوستان جوان بازگو كنند كه آنان قانع شوند و براي آنها برانگيزاننده باشد و بزرگان جريان اصلاحات نيز بهتر است در اين شرايط از ارائه‌ مواضع آمرانه به جوانان بپرهيزند و اجازه دهند كه خود راه را برگزينند.

 

سيد مرتضي سجاديان عضو‌ حزب‌كارگزاران و سردبير روزنامه توقيف شده كارگزاران در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس گفت: ميرحسين خواسته احزاب اصلاح‌طلب را نمي‌تواند برآورده كند، چون ميرحسين با افكار و اخلاقي كه دارد خيلي با خاتمي تفاوت منش سياسي دارد و بعيد مي‌دانم وي بتواند خواسته احزاب اصلاح‌طلب را برآورده كند. وي در خصوص توانايي ميرحسين موسوي براي اداره كشور اظهار داشت: با توجه به بحران جهاني و وضعيت فعلي كشور، ميرحسين نمي‌تواند اين سكان را خوب هدايت كند و بنابراين با توجه به وضعيت سياسي، تفكيك قوا در جامعه ما و برآورده كردن مقداري از خواسته‌هاي جامعه از ميرحسين موسوي بعيد به نظر مي‌رسد. عضو‌ حزب‌ كارگزاران در ادامه گفت: با رفتن خاتمي تغييراتي در وضع انتخابات ايجاد شد و ممكن است اكثر اصلاح‌طلبان روي ميرحسين موسوي اجماع كنند.

 

حسن بيادی خبر داد که اواخر اسفندماه سال گذشته وی به همراه تعدادی از اصول‌گرايان با ميرحسين موسوی، کانديدای انتخابات رياست‌جمهوری ديدار کرده است.

به گزارش آفتاب، بيادی با اشاره به شخصيت ميرحسين موسوی افزود: «من آقای ميرحسين را اصول‌گرا می‌دانم و در ديداری که با ايشان داشتم، به اين موضوع بيشتر پی بردم و از اين بابت مطمئن شدم».

وی با بيان اين که جمعی از اصلاح‌طلبان از آمدن آقای موسوی راضی نيستند، گفت: «درست است که آقای موسوی درچندين سال گذشته مسووليت اجرايی نداشته است، ولی به خوبی در جريان تحولات سياسی کشور و جهان هست».

 

برگزیده ها

یادداشت روز/ کلمه

آن یاران همدل و ما همراهان دو دل

سید علی رضا حسینی بهشتی

این روزها بارها و بارها با سؤالاتی روبرو شده و می شویم که بیش از آنکه دغدغه‌ي کشف حقیقت را ایجاد کند، حیرت و تعجب هر فرد آگاه از حقایق را بر می انگیزد. واضح است که به سبب محدودیت های رسانه ای، بازار شایعاتی که گاه منبع آن سایت های کوچک و بزرگ خلق الساعه ای هستند که مدعی طرفداری از نامزدهای انتخاباتی معین یا جناح سیاسی خاصی می باشند داغ است و باید در هفته های پیش رو در انتظار داغ تر شدن آن هم بود. در چنین فضایی طبیعی است که هر روز توطئه ای کشف یا کشف توطئه ای اختراع شود و تحلیل های کم مایه در لباس اخبار موثق ارایه گردد. اما پرسش مهمی که پیش می آید این است که براستی برخی فعالان سیاسی که در عرصه‌ي انتخابات تلاش می کنند را چه شده است که بجای عقلانی کردن فضای انتخاباتی که بطور قطع بنفع پیروزی جریان عقل گراست، با طرح پرسش های انحرافی و نقل اخبار نادقیق و گاه بی مبنا، نیروها را پراکنده و روان ها را پریشان و راه را برای غلبه‌ي عوامفریبان هموار می کنند؟

براستی طرح چرایی تقدم و تأخر ورود رسمی نامزدهای انتخاباتی، طرح پرسش های تردیدآمیز در مورد برنامه های آنان بگونه ای که گویی هیچ یک قصد اعلام چنین برنامه ای ندارند، تلاش برای ارایه‌ي تعبیر و تفسیر بیانیه هایی که بدون توجه به شفافیت و صراحت بیانشان و با قصد یافتن مقصود واقعی (!) نویسندگانشان صورت می گیرد، کوشش به منظور تعیین تکلیف برای نامزدها برای تطبیق برنامه هایشان با یکدیگر و تنظیم فعالیت هایشان با احزاب، گروه ها و محافل سیاسی مختلف، تخریب و تضعیف کاندیداها با هرگونه ابزار غیراخلاقی در دسترس و غیراخلاقی خواندن هر تلاشی که با سلیقه و دیدگاه ما تفاوت دارد، بجز پریشانی و سردرگمی شهروندانی که در آستانه‌ي یکی از مهم ترین تصمیم های سرنوشت ساز خود قرار دارند چه سودی در پی خواهد داشت؟ آیا بهتر نیست که با فاصله گرفتن از هیاهوهای احساسی که عرصه را بر تصمیم گیری عقلانی تنگ می کند، و اتخاذ رویکردی سازنده و امیدوار کننده، وظیفه‌ي آگاهی بخشی خود را انجام دهیم و بیاد داشته باشیم که تصمیم گیرنده‌ي اصلی و نهایی مردم هستند و بس؟ و آیا زمان آن نرسیده که همه‌ي کسانی که در پی قوت بخشیدن به نقش مردم و احترام به نقش آنان در تعیین سرنوشت خویشند، همچون خادمانی بی توقع و متواضع، کمر همت به انجام این وظیفه‌ي سنگین ببندند و خود را از شایبه‌ي قدرت پرستی برهانند؟

چرا فراموش می کنیم که عزیزانی که در این شرایط دشوار با دغدغه‌ي شکل گیری بهترین تصمیم ممکن و مطلوب ترین شیوه‌ي اصلاح نابسامانی های شایع در عرصه های مختلف زندگی شهروندان پای در عرصه‌ي انتخابات گذاشتند، با وجود تمایزات جزیی در شیوه ها و رویکردها، همراه و همدل هستند و آگاهانه، آزادانه، فروتنانه و اخلاق مدارانه، راه را برای دستیابی به بهترین نتیجه‌ي متصور باز می کنند و بدینگونه به ما می آموزند که شیفتگی برای خدمت را بر تشنگی برای قدرت ترجیح دهیم، با احترام به ظرفیت ها، توانایی ها و هویت های مستقل یکدیگر است که به تعامل می پردازند؟ و شگفتا که ما که مدعیان هواداری از این و آنیم چه اندازه این درس های عملی را آموخته ایم که اینگونه پریشان دلی را می پراکنیم و دو دلی ترویج می کنیم؟

بیاییم با نگاهی واقع بینانه به فرصت کوتاهی که در اختیار داریم بیندیشیم و اینکه چگونه نقشی برای خود تعریف کنیم تا فارغ از اینکه نتیجه‌ي انتخابات چه می شود، به وظیفه‌ي شهروندی خود عمل کرده و وجدانمان آسوده بماند. حال که مسؤلان بلندپایه‌ي نظام بر سالم نگاه داشتن فضای رقابتی انتخاباتی و پایبندی به موازین اخلاقی تأکید می کنند، می توانیم با آسودگی خاطر به پاسداشت آرا و اخلاق انتخاباتی همت گماریم و بدینوسیله به وظیفه‌ي دینی خود در امر به معروف و نهی از منکر در عرصه‌ي انتخابات عمل نماییم و در رفع نگرانی و دلسردی موجود در بخشی از شهروندان در رابطه با اعمال غیرقانونی و غیراخلاقی در انتخابات تلاش کنیم، جای آن است که که در این آغاز پرطراوت سال و بهار شکوفایی طبیعت، شادابی و نشاط را جایگزین یأس و نومیدی کرده و توجه به اهمیت مشارکت در تعیین سرنوشت را جایگزین تشویق و ترویج بی تفاوتی و کناره گیری از هنگامه‌ي بزرگ تثبیت جمهوریت نظام نماییم و راه را بر آنانکه در غیاب حضور مؤثر مردم به تاخت و تاز خودسرانه و خردستیزانه می پردازند ببندیم.

 

خبر روز/ سایت تدبیر

علت ترس از میرحسین از زبان همسر شهید باکری

همسر شهيد باکري معتقد است خيلي ها از اينکه ميرحسين موسوي وقتي حرفي مي زند به آن عمل مي کند، از او مي ترسند.

«فاطمه اميراني» در گفت وگو با سايت خبري تدبير، حمايتش را از مهندس موسوي اعلام کرد.

وي به انتقادهايي که در حال حاضر عليه ميرحسين موسوي مي شود اشاره کرد و گفت؛ «بعضي ها مي گويند اگر الان ميرحسين بيايد مي خواهد اقتصاد کشور را کوپني کند. همه کشورها در جنگ کوپني مي شوند اصلاً اقتصاد بازاري با جنگ جور درمي آيد؟، آخر آن موقع چه ربطي به الان دارد؟، بعضي ها مي گويند اصلاً عوض نشديم، همان آدم 20 سال پيش هستيم. مگر مي شود؟، ممکن است جهت و هدف و جهان بيني عوض نشده باشد ولي مگر مي شود ابزار را عوض نکنيم؟ چگونه مي گويند يک شيعه نمي تواند اصلاح طلب باشد؟، هم اکنون اصلاح طلب يک فحش شده. ما در روايت داريم «القرآن کتاب يفسره الزمان» يا چرا نمي شود از مجتهد متوفي تقليد کرد.»

همسر شهيد باکري تصريح کرد؛ «بعد از فوت امام(ره) خيلي سخت گذشت. ميرحسين بعد از امام(ره) چرا ديگر شناخته نشد؟ چون سهم نخواست. با اينکه ميرحسين هيچ نقطه ضعفي ندارد ولي کساني که مقابل او هستند يقيناً کج خلقي خواهند کرد. ميرحسين آدمي است واقعاً شبيه شهدا، حرفي را نزده که به آن عمل نکرده باشد، حتي در زندگي شخصي و خصوصي که من اطلاع دارم.»

 

آرشیو روزشمار انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.