سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » افزایش نگرانی مردم در پی آدم ربایی در غرب تهران...

افزایش نگرانی مردم در پی آدم ربایی در غرب تهران

چکیده :ربوده شدن يك دختر بچه 10 ساله در منطقه بلوار فردوس واقع در منطقه 5 تهران، فضايي از وحشت و نگراني را ميان اهالي غرب تهران حاكم كرده است. ...


کلمه: در حالی که فرمانده ناجا از میزان بالای امنیت در کشور خبر می دهد، چندین مورد از آدم ربایی در تهران بار دیگر بر نگرانی مردم افزود.

مرور اخبار نشان از آن دارد که طی سال گذشته چندین آدم ربایی در تهران رخ داده است. اوایل سالجاری، پلیس تهران از انهدام یک باند 5 نفره از آدم ربایان خبر داد. اما پس از آن بود که بار دیگر در شهرک غرب آدم ربایان با ربودن یک جوان درخواست یک میلیارد تومان پول کرده بودند.

روزنامه جمهوری اسلامی امروز نوشت: ربوده شدن يك دختر بچه 10 ساله در منطقه بلوار فردوس واقع در منطقه 5 تهران، فضايي از وحشت و نگراني را ميان اهالي غرب تهران حاكم كرده است.

اين دختر بچه كه درحال بازگشت از مدرسه به طرف منزل بوده توسط افراد ناشناس ربوده مي‌شود و تلاش والدين او براي يافتن فرزندشان تاكنون بي‌نتيجه مانده است.

به نوشته این روزنامه، اهالي منطقه مي‌گويند اين چندمين مورد آدم ربايي از اين نوع به شمار مي‌رود كه تاكنون در غرب تهران اتفاق افتاده و موجب نگراني شديد مردم آن منطقه شده است.


2 پاسخ به “افزایش نگرانی مردم در پی آدم ربایی در غرب تهران”

  1. Ali گفت:

    همین چند روز پیش هم دقیقا در همون محدوده بلوار فردوس و  ایت الله کاشانی یک  دختر جوان ربوده شده.

  2. vahid گفت:

    امیدوارم که این مورد اعلام شده از قتل توسط آقا فرزاد از آمل به رسانه ها کشیده شود.منم آملی هستم و این مورد را تایید میکنم. امنیت به لحاظ تنگدستی و فقر در حال رنگ باختن است.