سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » نماینده مشهد: هاشمی رفسنجانی می خواهد نظام امامت را به سلطنت تبدیل کند...

نماینده مشهد: هاشمی رفسنجانی می خواهد نظام امامت را به سلطنت تبدیل کند

چکیده : عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس که در جمع دانشجویان موسسه تابران مشهد سخنرانی می کرد، ادعا کرد که هاشمی به‌همراه جمعی دیگر در تلاش برای براندازی دولت احمدی‌نژاد هستند. ...


کلمه: جواد کریمی قدوسی که عامل قتل ستار بهشتی را زندانیان بند 350 خوانده بود، اینک مدعی است که هاشمی رفسنجانی در راس فتنه است و تبدیل نظام امامت به سلطنت را دنبال می‌کند.

نماینده مشهد پیش از این در مورد قتل ستار بهشتی گفته بود که وی پس از اعترافات از پلیس فتا به زندان اوین منتقل می شود، و “در زندان اوین در بندی نگهداری می شود که عناصر اصلی فتنه 88 در آن بند حضور دارند و جالب اینجاست که این فرد از داخل زندان اوین با بی بی سی تماس می گیرد و گزارش هایی را مخابره می کند.”

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس که در جمع دانشجویان موسسه تابران مشهد سخنرانی می کرد، ادعا کرد که هاشمی به‌همراه جمعی دیگر در تلاش برای براندازی دولت احمدی‌نژاد هستند.

این فرمانده سابق سپاه، بدون پرداختن به سومدیریت های دولت نهم و دهم گفت: عملکرد احمدی نژاد نباید به گونه‌ای باشد که زمینه‌ساز شرمندگی اصولگرایان شود.

کریمی قدوسی که از مخالفان طرح سوال و از حامیان جدی احمدی نژاد در مجلس به شمار می آید خطاب به احمدی نژاد گفته بود: شما ثابت کرده‌اید که می‌توان تهدیدها را تبدیل به فرصت کرد و این توان هنوز در دولت شما هست.

این نماینده مشهد مدعی شد که قدرت‌الله علیخانی و هاشمی رفسنجانی به دنبال ایجاد طرحی برای براندازی دولت احمدی‌نژاد هستند.

وی با تکرار ادعای اقتدارگرایان افزود: آنها معتقدند حتی اگر یک روز از عمر این دولت هم باقی‌مانده باشد نباید برای براندازی آن کوتاهی کرد.

نماینده مشهد در مجلس در این سخنان که در نسیم منتشر شد، ادعا کرد که فتنه به دنبال براندازی ارزش‌هاست، گمراهی عوام، بازگشت نژاد‌پرستی، مقام‌پرستی و ثروت‌اندوزی از دستاوردهای فتنه به‌شمار می‌رود.


10 پاسخ به “نماینده مشهد: هاشمی رفسنجانی می خواهد نظام امامت را به سلطنت تبدیل کند”

  1. ایمان گفت:

    حیف ازتریبون که دردست این اشخاص است

  2. Shayan8527a گفت:

    آدم های ابلهی مثل این نماینده مجلس هستند که باعث میشن مجلس اینجوری مطیع مقام عظمای دیکتاتور باشه و نفس هم نتونن بکشن

  3. khosrow گفت:

    نظام ولایت فقیه  در اصل همان نظام سلطنتی هست و امتحان خود را پس داده است، و کاملا شکست خورده است و فقط با زور اسلحه آنرا سر پا نگاه داشته اند. عده‌ای میخواهند که ولایت فقیه را جایگزین انقلاب کنند که شکست خورده اند، و ناچار به عقب نشینی شده اند. و تحریم‌ها کمر اقتصاد کشور را شکسته اند و بی‌ اعتمادی و نبود ضوابط در کشور امکان سرمایه گذاری به بخش خصوصی را نمیدهد. چنین نظامی نمی‌تواند سر مشقی برای کشور‌های دیگر باشد، ولی‌ میتواند درس عبرتی برای کشور‌هایی‌ باشد که به دنبال دیکتاتوری به بهانه ی دین و مذهب هستند

  4. Shahraky55leila گفت:

    اين مشهدي ها به چه چيز اين اقا دل خوش كردند بهش راي دادند اين مثل بچه مدرسه اي ها نظر مي ده اصلا سواد يا ديد سياسي نداره يا اگه داره پول مي گيره اين طوري حرف بزنه

    • javid گفت:

      بیچاره مشهدیها کی این بابا رو قبول داشتن، انتخاب شده بود مثل بقیه سرداراشون که توی 90 درصد شهرها انتصابشون کردند. 

  5. Nasrin گفت:

    این دیگه چه بدبختیه! هذیون میگه. اصولن حاکمیت دیکتاتور به همچین…..برای پیشبرد امور غیر قانونیش احتیاج داره.

  6. ناشناس آشنا گفت:

    مگر این نماینده انتصابی ذوب در ولایت نیست؟
    اگر هاشمی چنین قصدی دارد ، که برای ولی‌ امر ایشان خوبست .
    من که نفهمیدم که این آقایان چه میخواهند؟

  7. مهمان گفت:

    ساعت خواب آقای قدوسی! هاشمی بیست سال پیش این کار را کرد. شما احتمالا لبنان بودی اون موقع!

  8. کامروا گفت:

     بسیار علی بود. این ها انقلاب را با ان همه هزینه مالی و جانی و ان همه ارزو  ربودند

  9. khorshid2 گفت:

    این نظام سلطنتی هست و نیازی به کوشش هاشمی ندارد!