سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » وخامت حال نخست وزیر سابق اوکراین پس از دو هفته اعتصاب غذا/ تیموشنکو: تقلب انتخاباتی را رسوا کردم...

وخامت حال نخست وزیر سابق اوکراین پس از دو هفته اعتصاب غذا/ تیموشنکو: تقلب انتخاباتی را رسوا کردم

چکیده :پزشکان نخست‌ وزیر سابق اوکراین اعلام کردند که در پی دو هفته اعتصاب غذای اعتراضی، بیماری تیموشنکو تشدید شده و او به حدی ضعیف شده که نمی‌تواند به صورت کامل درمان شود. نخست‌وزیر سابق اوکراین که از مدتی قبل در حصر خانگی است، در اعتراض به تقلب در انتخابات دست به اعتصاب غذا زده و اکنون حال او وخیم گزارش می شود....


کلمه – گروه بین الملل: پزشکان نخست‌ وزیر سابق اوکراین اعلام کردند که در پی دو هفته اعتصاب غذای اعتراضی، بیماری تیموشنکو تشدید شده و او به حدی ضعیف شده که نمی‌تواند به صورت کامل درمان شود.

به گزارش کلمه، نخست‌وزیر سابق اوکراین که از مدتی قبل در حصر خانگی است، در اعتراض به تقلب در انتخابات دست به اعتصاب غذا زده و اکنون حال او وخیم گزارش می شود.

یولیا تیموشنکو با وجود تشدید بیماری‌اش متعهد شده تا به اعتراض خود علیه تقلب در انتخابات پارلمانی ماه گذشته که حزب مناطق ویکتور یانوکوویچ، رئیس‌جمهوری این کشور پیروز شده، ادامه دهد.

خبرگزاری فرانسه گزارش داده که در بیانیه‌ای مکتوب که از سوی یوگینا تیموشنکو، دختر نخست‌وزیر سابق اوکراین برای رسانه‌ها خوانده شد، آمده است که وی به مبارزه با فساد رژیم یانوکوویچ در هر شرایطی ادامه می‌دهد.

در ادامه این بیانیه آمده است: به نظر می‌رسد که من به هدفی که از زمان آغاز اعتصاب غذا داشتم، دست یافته‌ام. هیچ کس پارلمان کنونی را که پس از انتخابات ماه گذشته آغاز به کار کرده، به رسمیت نمی‌شناسد، چرا که هیچ کس به صورت دموکراتیک انتخاب نشده است.

یولیا تیموشنکو به اتهام سوءاستفاده از قدرت و انعقاد قرارداد گازی با روسیه در سال 2009 میلادی، به هفت سال حبس محکوم شده و هم‌اکنون نیز به اتهام اختلاس و فرار مالیاتی قرار است برای بار دوم مورد محاکمه قرار بگیرد، اما به دلیل وضعیت جسمانی نامناسب، دادگاهی‌اش بارها به تاخیر افتاده است. به همین دلیل جلسه آتی این دادگاه 23 نوامبر سال جاری معین شده است.

دکتر “لوتز هارنر”، یکی از پزشکان در کلینیک زندان خارکف گفت: اعتصاب غذا تاثیرات بدی بر روی سلامت تیموشنکو بر جای گذاشته و درد کمر و درد پشت او بدتر از گذشته شده است. این پزشک افزود: هم‌اکنون ما باید دوره‌های درمانی جدیدی را برای نخست‌وزیر سابق اوکراین تجویز کنیم، اما اعتصاب غذا باعث ضعف جسمانی‌اش شده است. بدن تیموشنکو به داروها به خوبی پاسخ نمی‌دهد.

ناظران سازمان همکاری‌های امنیتی اروپا نیز اعلام کردند که زندانی کردن تیموشنکو یکی از دلایلی است که نشانگر تغییر مسیر روند دموکراسی در اواکراین محسوب می‌شود.

نخست‌وزیر سابق اوکراین زندانی شدنش را یک پرونده‌سازی سیاسی از سوی رئیس‌جمهور این کشور می‌داند. وی همچنین قصد دارد تا پس از مشورت کردن با پزشکان آلمانی اعتصاب غذای خود را متوقف کند. پزشکان آلمانی که مسئول درمان تیموشنکو هستند اعلام کردند که دوران توان‌بخشی وی حدود دو هفته به طول می‌انجامد.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.