بازرسی گارد حفاظت اوین از بند 350؛ پاسخ زندانیان با شعار موسوی زنده باد، کروبی پاینده باد
چکیده :همزمان با آغاز عملیات ماموران، زندانیان بند 350 اقدام به خواندن سرود "ای ایران"، "سر اومد زمستون"، "نه خارم نه خاشاک" و شعارهای "موسوی زنده باد کروبی پاینده باد"، "نصرمن الله و فتح القریب، مرگ بر این دولت مردم فریب"، "مرگ بر دیکتاتور"، "موسوی موسوی رای مرا پس بگیر" و "یا حسین میر حسین" کردند....
گارد حفاظت زندان اوین به همراه ماموران زندان با ورود ناگهانی به بند 350 این زندان ابتدا زندانیان را بازرسی بدنی کرده و سپس با خارج کردن آنها به بند اقدام به تفتیش اتاق ها، تخت ها و وسایل شخصی زندانیان کردند.
به گزارش خبرنگار کلمه، بعداز ظهر روز سه شنبه 18 مهر ماه 91 همزمان با آغاز عملیات ماموران، زندانیان بند 350 اقدام به خواندن سرود “ای ایران”، “سر اومد زمستون”، “نه خارم نه خاشاک” و شعارهای “موسوی زنده باد کروبی پاینده باد”، “نصرمن الله و فتح القریب، مرگ بر این دولت مردم فریب”، “مرگ بر دیکتاتور”، “موسوی موسوی رای مرا پس بگیر” و “یا حسین میر حسین” کردند.
پس از روی کار آمدن علی اشرف رشیدی رییس سابق سازمان زندان های کرمانشاه به عنوان رییس زندان اوین، محدودیت ها و سخت گیری ها برای زندانیان سیاسی افزایش یافته و این بازرسی در راستای فشار، تهدید و آزار واذیت زندانیان سیاسی انجام گرفته است.
بر اساس این گزارش روند تغییر مدیران زندان اوین همچنان در جهت محدود سازی هرچه بیشتر زندانیان سیاسی ادامه دارد.
در پی این تغییرات که با انتقال رشیدی از زندان کرمانشاه به زندان اوین آغاز شده است فردی بنام “تاراسی” که خود را مامور حفاظت اطلاعات اوین معرفی می کند همراه با “قبادی” مسوول حفاظت زندان اوین با مراجعات مکرر و خارج از رویه به بند 350 که محل نگهداری زندانیان سیاسی است، مشکلاتی را برای این زندانیان ایجاد کرده و سعی در اعمال فشار و تهدید آنها و اعمال محدودیت های مضاعف دارند.
این در حالی است که برخلاف سایر بندهای زندان اوین مقررات ویژه برای رفت و آمد مسوولان زندان بر بند 350 بنا به دستور دادستانی تهران حاکم است.














akhe adam be joz fohsh chi mitune bege….
ننگ بر اوباشانی که شیران آزاده دربند را در بند 350 اوین شکنجه می کنندویا حسین میرحسین.
با سلام
درسست است که بسیاری از زندانیان سیاسی در این بند بودند و لی بابد به دنبال کسانی بود که سیاست انها را به مکانهای نا معلومی برده و به جرمهای مختلف و بهانه های مختلف گرفتار شده اند. در حلیکه از اتهاماتشان خبر ندارند
زندانیای واقعی ماییم.امثال خاتمی و اصلاح طلبها زندانی هستن.این شیران از همه آزادترند.درود به شرفشون
اینها مونده اند که نامه ها چطور به خارج از زندان می رسد! گاردی جان! زندانی از الکاتراز فرار کرده. دیگه فرستادن نامه به خارج زندان که کاری نداره! الان اسم مسئولین رو هم نوشتند تا مردم بدانند کیستند. خیالت راحت شد؟؟!!
متاسفانه این دفعه اولشون نیست و قطعا دفعه آخرشون هم نخواهد بود و این روش را راهی برای فشار آوردن و ضربه زدن به روحیه زندانیها می دونند که خوشبختانه هیچ وقت هم به نتیجه نرسیدند و متعجبم که کماکان هم ادامه می دهند
زنده باشند همه دوستان سیاسی در بندمون در همه زندانها
دوستان محترم سايت كلمه آيا شما تصويرى از اين آقاى على نا شريف نا رشيد داريد و آيا
ميدانيد كه ايشان محل زندگى اش كجاست؟
پايان شب سيه سپيد است
نمیدونم چی بگم