سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » ممانعت دادستان از پیگیری روند درمان محمدرضا مقیسه در زندان اوین...

ممانعت دادستان از پیگیری روند درمان محمدرضا مقیسه در زندان اوین

چکیده :محمدرضا مقیسه که به علت مخالفت دادستان تهران موفق به حضور در مراسم عروسی فرزندش حتی برای چند ساعت هم نشد، از هر گونه ارایه خدمات در خارج از زندان محروم شد....


محمدرضا مقیسه که به علت مخالفت دادستان تهران موفق به حضور در مراسم عروسی فرزندش حتی برای چند ساعت هم نشد، از هر گونه ارایه خدمات در خارج از زندان محروم شد.

به گزارش خبرنگار کلمه، پیشتر و پس از مرگ خواهر این عضو ارشد ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی، به رغم تاکید آیین نامه سازمان زندان ها مبنی بر حضور زندانی درمراسم ختم، دادستانی از صدور مجوز اعزام تحت نظر وی هم خودداری کرد.

محمدرضا مقیسه شهریور ماه 88 و درحالی که ریاست دفتر مشترک پیگیری حوادث پس از انتخابات را برعهده داشت بازداشت شد. اتهام وی انتشار اخبار و گزارش هایی از گورهایی در بهشت زهرای تهران بود که شبانه پر می شد و تدفین صورت می گرفت.

این زندانی سیاسی که از سوی شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی به تحمل 5سال زندان محکوم شده است، 207 روز را بدون وقفه در بند امنیتی 209 زندان اوین گذراند و در طول ایام بازداشت در این بند تحت فشارهای فیزیکی و روحی قرار گرفت، فشارهایی که منجر به بروز بیماری های حاد گردیده است.

محمدرضا مقیسه در طول 3 سالی که در زندان اوین گذرانده است، بارها از سوی پزشکان متخصص معاینه شده و برای مواردی همچون مشکلات مفصلی، ستون فقرات، دستگاه گوارش، پرستات و دیابت و مشکلات فک و دندان دستور اعزام برای درمان صادرشده است، دستوراتی که توسط کمسیون پزشکی و پزشکی قانونی نیز مورد تاکید گرفته است، اما دادستان تهران مانع هرگونه درمان این زندانی سیاسی در خارج از زندان اوین شده است.

بدرفتاری و تصمیمات شخصی و سلیقه ای دادستانی با زندانیان سیاسی امری معمول است ولی به زعم 5 درخواست رسمی برای درمان در موارد یاد شده در سال 90 و 91 از سوی محمدرضا مقیسه با هیچ درخواست این زندانی موافقت نشده است.

درحال حاضر این زندانی سیاسی از دردهای ستون فقرات رنج می برد و فشارهای وارده به نخاع باعث بی حسی دایمی و دردهای شدید در گردن، دست و پاهای او شده است.

همچنین پروستات و دیابت از جمله موارد اورژانسی است که به تشخیص پزشکان باید مورد درمان حضوری قرار گیرد که دادستانی تهران از صدور برگه اعزام به بیمارستان برای این زندانی خودداری می کند.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.