سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » رهبری: روحیه نشاط باید تقویت شود/ به پیشرفت‌های کنونی راضی نشویم...

رهبری: روحیه نشاط باید تقویت شود/ به پیشرفت‌های کنونی راضی نشویم

چکیده :مقام رهبری صبح امروز با هزار نفر از کسانی که نخبگان و استعدادهای برتر جوان معرفی شده اند، دیدار و در جمع آنها درباره پیشرفت های علمی، روحیه نشاط و امید جوانان و رسیدن ملت ایران به قله سعادت دنیا و آخرت سخن گفت....


مقام رهبری صبح امروز با هزار نفر از کسانی که نخبگان و استعدادهای برتر جوان معرفی شده اند، دیدار و در جمع آنها سخنرانی کرد.

آیت الله خامنه ای در این سخنرانی که همزمان با اوج گیری بحران اقتصادی در کشور ایراد شده، درباره پیشرفت های علمی، روحیه نشاط و امید جوانان و رسیدن ملت ایران به قله سعادت دنیا و آخرت سخن گفته است.

وی حفظ و تقويت فضاي نشاط و اميد كنوني در ميان جوانان نخبه، فراهم كردن امكان پيشرفت هاي علمي و پژوهشي بيشتر در ميان استعدادهاي جوان، توجه به درون زايي علمي بجاي مرعوب شدن در مقابل پيشرفتهاي علمي غرب، تقويت روحيه احساس مسئوليت نخبگان نسبت به آينده ملت و راضي نشدن به پيشرفتهاي علمي كنوني را از ضروريات ادامه حركت پرشتاب علمي كشور برشمرد.

بخش هایی از سخنان ایشان که در گزارش کامل تری از آن در سایت دفتر رهبری منتشر شده، بدین شرح است:

هنگامي كه جوانان اينگونه با نشاط و اميد و از روي سنجيدگي و با احساس مسئوليت، مطالبي را درخصوص پيشرفت و آينده كشور بيان مي كنند، فضاي شيرين بوجود مي آيد كه بايد اين روحيه در ميان جوانان بويژه نخبگان تقويت شود.
امروز نيز روحيه نشاط و احساس مسئوليت جوانان نخبه نسبت به آينده كشور، همان فتح الفتوح انقلاب اسلامي است.
لازمه رسيدن به تحليل درست از جايگاه و موقعيت كشور، وجود ارزيابي صحيح از توانايي ها و نقاط قوت نظام اسلامي، فشارهاي جبهه دشمن، و در عين حال ناكامي هاي اين جبهه است.
اين تصور كه علت دشمني جبهه استكبار با ملت ايران، اتخاذ برخي مواضع يا تصميم ها بوده، غلط است. علت اصلي همه اين فشارها، جايگاه مستقل ملت ايران و تسليم نشدن در برابر نظام سلطه است.
هدف اصلي از افزايش فشارها به ملت ايران، وادار كردن ملت به تسليم است. ملت ايران هيچگاه تسليم فشارها نشده و نخواهد شد و علت عصبانيت دشمن نيز، همين موضوع است.
ملت ايران با تكيه بر ثروت طبيعي و انساني مستعدي كه در اختيار دارد، از گردنه هاي دشوار و گذرگاههاي سخت عبور خواهد كرد و به توفيق الهي، به قله سعادت دنيا و آخرت،‌ و آرامش و آسايش خواهد رسيد.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.