امریکا، 7کشور دیگر را از تحریمنفتی ایران معاف کرد
چکیده : هند، مالزی، آفریقای جنوبی، کرهجنوبی، سریلانکا، ترکیه و تایوان هستند....
همزمان با نزدیک شدن زمان تحریم های بین المللی علیه ایران، وزارت خارجه آمریکا از معافیت هفت کشور دیگر از تحریمهای نفتی واشنگتن علیه تهران خبر داد.
به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، هفت کشوری که مشمول معافیت تحریمهای آمریکا علیه ایران قرار گرفتهاند، هند، مالزی، آفریقای جنوبی، کرهجنوبی، سریلانکا، ترکیه و تایوان هستند.
به این ترتیب با تصمیم جدید وزارت خارجه آمریکا، نام این هفت کشور به فهرست ۱۱ کشور قبلی که از تحریمها معاف شده بودند، اضافه میشوند.
در ماه مارس گذشته نیز آمریکا ۱۰ کشور اروپایی و ژاپن را از تحریمهای آمریکا علیه ایران معاف کرده بود.
این معافیت در ارتباط با خرید نفت و مبادلات مالی با ایران است و «هیلاری کلینتون» وزیر خارجه آمریکا دستور آن را صادر کرده است.
آمریکا هنوز چین را از تحریمهای خود علیه ایران معاف نکرده است.
این تصمیم وزارت خارجه آمریکا در آستانه دور جدید گفتوگوهای ایران و گروه 1+5 که قرار است هفته آینده در مسکو برگزار شود، اتخاذ شده است.













