سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » اختلال سامانه رفاهی؛ خبری از یارانه نیست...

اختلال سامانه رفاهی؛ خبری از یارانه نیست

چکیده :در ماه‌های گذشته و با بررسی که از دی ماه سال گذشته تا امروز انجام شد زمان پرداخت یارانه‌ها هر ماه با تاخیر نسبت به ماه گذشته روبرو بود....


در حالی که از مردم خواسته شده است برای انصراف از دریافت یارانه به سایت مراجعه کنند، مسئولان سازمان هدفمندی یارانه‌ها به خاطر گرفتاری‌های اجرای فاز دوم از قانون هدفمندی یارانه‌ها هنوز یارانه ها را به حساب مردم نریخته اند.

در ماه‌های گذشته زمان پرداخت یارانه‌ها هر ماه با تاخیر نسبت به ماه گذشته روبرو بوده است. این در حالی است که قیمت ها روز به روز افزایش می یابد.

دی ماه سال گذشته، یارانه خانوارها که مرحله یازدهم پرداخت آن می‌شد، در تاریخ ۱۴ دی ماه ۱۳۹۰ پرداخت شد.

ماه بعد یعنی بهمن ماه با تأخیر چند روزه همراه بود به طوری که در مرحله دوازدهم پرداخت یارانه‌ها، حساب سرپرستان خانوارها در ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ با یارانه این مرحله شارژ شد.

اسفند ماه نیز با تأخیر پرداخت شد به طوری که پرداخت مرحله سیزدهم یارانه‌ها در این ماه در تاریخ پنجشنبه ۱۸اسفند صورت گرفت که البته فردا آن روز قابل برداشت بود.

جام جم نوشت: هرچند مرادی رئیس سازمان هدفمندی یارانه‌ها از واریز یارانه‌های فروردین در پازدهم ماه خبر داده بود، اما مبلغ یارانه در روز ۱۷ فروردین قابل برداشت بود.

در همین حال ایسنا گزارش داد: بنا به اعلام سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها امروز 14 اردیبهشت ماه پایان مهلت اعلام عدم انصراف برای افرادی است که پیامکی از شماره 30025 دریافت کرده‌اند. در این پیامک آمده که آقای … نظر به تمکن مالی لطفا جهت انصراف از دریافت یارانه به سامانه www.refahi.ir مراجعه کنید.

بنا به اعلام کاربران صفحه اول سامانه باز می‌شود اما هنگام انتخاب گزینه عدم تایید، ادامه عملیات ممکن نیست.

بر این اساس سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها با اشاره به اینکه افرادی که پیامک سازمان را دریافت نکردند، مطمئن باشند که مبلغ 28 هزار تومان در حساب آنها است، تاکید کرد: تنها افرادی که پیامک سازمان هدفمندی یارانه‌ها مبنی بر اعلام انصراف یا عدم انصراف دریافت کرده‌اند، به سایت رفاهی مراجعه کنند.

در ساعات پایانی مهلت اعلام عدم انصراف از دریافت یارانه نقدی برای افرادی که پیامک سازمان هدفمندی از شماره 30025 را دریافت کرده‌اند ابهاماتی برای کاربران سامانه www.refahi.ir به وجود آمده که ممکن است باعث شود کاربران گزینه نادرست را انتخاب کنند و به جای اعلام عدم انصراف، انصراف خود را اعلام کنند.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.