سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » تهرانی ها با آلودگی هوا به همزیستی مسالمت آمیز رسیده اند...

تهرانی ها با آلودگی هوا به همزیستی مسالمت آمیز رسیده اند

چکیده : موقعيت مكاني و هواي پايدار تهران ظرفيت پذيرش آلودگي ناشي از تردد ميليون‌ها وسيله نقليه موتوري و فعاليت هزاران كارخانه اطراف تهران را ندارد. ...


موقعيت مكاني و هواي پايدار تهران ظرفيت پذيرش آلودگي ناشي از تردد ميليون‌ها وسيله نقليه موتوري و فعاليت هزاران كارخانه اطراف تهران را ندارد.

مشاور زيست محيطي معاون شهردار تهران با بيان اين‌كه واقعاً كسي به صورت دقيق نمي‌داند سهم هر كدام از منابع آلاينده در آلودگي هواي تهران چند درصد است و اعداد و ارقامي كه در اين خصوص ارائه مي‌شود تا حدود زيادي حدودي و تقريبي است، اظهار كرد: در هر صورت با اطلاع از عدد و رقم هم چندان به جايي نمي‌رسيم و آن چه مشخص است اين موضوع است كه در خصوص وضعيت هوا، شرايط خوبي نداريم.

وي با اشاره به اين كه سازمان جهاني بهداشت استانداردهاي خود را از روزانه به سالانه تغيير داده، در صورتي كه استانداردهاي ما كماكان روزانه است، اضافه كرد: بر اساس استانداردهاي سالانه، هواي تهران در كل سال در شرايط نامناسبي قرار دارد.

نوروزي راهكارهاي غير علمي مانند آب‌پاشي تهران با استفاده از هواپيماهاي سم‌پاش را مورد انتقاد قرار داد و گفت: تا جايي كه روش‌هاي علمي جهت كاهش آلودگي هوا وجود دارد، اجراي طرح‌هاي احساسي و هيجاني در موضوعات علمي كاملاً مردود است.

نوروزي با انتقاد از نگاه خودروسازان به خودروهاي توليدي‌شان، اضافه كرد: وقتي خودروسازان به محصول توليدي خود كه به صورت مستقيم با زندگي انسان‌‌ها سر و كار دارد مانند كالايي مثل مسواك نگاه كنند، وضع از اين بهتر نمي‌شود.

نوروزي از آزبست به عنوان ماده‌اي سرطان‌زا كه در لنت ترمز خودرو و نيز ايرانيت سقف ساختمان‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرد، نام برد و افزود: بر اساس تصويب هيأت دولت هيچ فرد يا دستگاهي اجازه واردات آزبست به كشور را ندارد در صورتي كه به رغم اين مصوبه يكي از وزارت‌خانه‌هاي دولتي نسبت به ثبت سفارش آزبست و ورود اين ماده سمي اقدام كرده است.

مشاور زيست محيطي معاون شهردار تهران خاطر نشان‌كرد: اين نكته نشان دهنده آن است كه مردم تهران با آلودگي همزيستي مسالمت‌آميز پيدا كرده‌اند و يا اين كه در مورد اثرات منفي آلودگي هوا بر روي سلامت خود به يقين نرسيده‌اند.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.