همسر عرب سرخی: در سال جدید مسئولین، از کینه و تصمیمات شخصی دست بردارند
چکیده :خانم قدس با اشاره به محرومیت بسیاری از زندانیان سیاسی ادامه می دهد: "بسیاری از زندانیان سیاسی مانند عماد بهاور، بهاره هدایت، آرش سقر و... برای چندمین سال متوالی است که نتوانسته اند به مرخصی بیایند. ما امیدوریم شرایطی ایجاد شود که همه زندانیان سیاسی بتوانند از حق مرخصی استفاده کنند."...
غروب دوشنبه به محسن میردامادی، دبیرکل جبهه مشارکت و فیض الله عرب سرخی عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب، اطلاع داده می شود که قرار است به بند دوالف سپاه منتقل شوند. اما ساعت نه شب متوجه می شوند که آنها را برای مرخصی ده ساعته از زندان خارج کرده اند.
به گفته خانواده فیض الله عرب سرخی، وی بعد از اطلاع از این موضوع از مقابل زندان به داخل بازمی گردد و محسن میردامادی نیز مقابل درب منزل از این موضوع با خبر می شود و با بیان اینکه اگر قرار است به مرخصی بیاید لازم است به دیدار مادر بیمارش در اصفهان برود، این مرخصی را رد کرده و شبانه به زندان اوین بازگردد.
مریم شربتدار قدس، همسر فیض الله عرب سرخی در این زمینه به “جرس” می گوید: “پیش از این مرخصی بازجوی آقای عرب سرخی به دخترم گفته بود که خیلی تلاش و پیگیری کرده تا مرخصی بگیرد، منتهی آن فردی که رابط قضایی با سپاه است به مسافرت نوروزی رفته بود و فقط یک ملاقات حضوری را توانستند ترتیب دهند و ما رفتیم آقای عرب سرخی را ملاقات کردیم.”
به گفته ی مامور زندان و به دستور دادستانی، بنا بوده این دو زندانی سیاسی تحت الحفظ شب تا صبح را نزد خانواده خود بگذرانند که با وساطت و ضمانت سپاه، شرط تحت الحفظی این دستور برداشته شده است.
همسر عرب سرخی می افزاید: “با توجه به اینکه پرونده آقایان عرب سرخی، میردامادی، نبوی، تاج زاده، امین زاده در دست سپاه است خود سپاه تصمیم می گیرد که مرخصی بدهد یا نه؟ و ما عملا پیگیری نمی توانیم در این زمینه انجام دهیم. امسال عید هیچکدام نتوانستند به مرخصی بیایند. فقط آقای تاج زاده به مدت 48 ساعت جهت معالجه بیرون آمدند و دوباره به زندان برگشتند. آقای امین زاده هم که بخاطر مشکلات قلبی الان در بیمارستان بستری هستند. یک ملاقات حضوری روز اول به ما در بند دو الف دادند که خانم میردامادی هم ناراحت شدند و نرفتند.”
مادر سالمند محسن میردامادی از شرایط جسمانی نامناسبی برخوردار است تا جاییکه بدلیل بیماری قادر نیست برای ملاقات به زندان برود.
نوروز امسال پیگیری های اکثر خانواده زندانیان سیاسی برای مرخصی عزیزان خود بی نتیجه ماند و زندانیان زیادی علی رغم اینکه بیش از دو سه سال در زندان هستند، نتوانستند از حق مرخصی بهره مند گردند.
خانم قدس با اشاره به محرومیت بسیاری از زندانیان سیاسی ادامه می دهد: “بسیاری از زندانیان سیاسی مانند عماد بهاور، بهاره هدایت، آرش سقر و… برای چندمین سال متوالی است که نتوانسته اند به مرخصی بیایند. ما امیدوریم شرایطی ایجاد شود که همه زندانیان سیاسی بتوانند از حق مرخصی استفاده کنند.”
همسر این اصلاح طلب در پایان خاطرنشان می کند: “امیدوارم در سال جدید مسئولین دست از کینه و تصمیمات شخصی بردارند. بویژه با این مشکلات اقتصادی و وضعیت تحریم ها عقلانیت را بکار ببرند و در تصمیم گیری ها تدبیر و تعقل داشته باشند و زندانیان سیاسی را آزاد کنند. زیرا دقیقا افرادی را که می توانند برای کشور تاثیرات مستقیم و مثبت و تصمیمات سازنده ای داشته باشند در زندان محبوس کرده اند. قطعا با کمک اینها می توانند کشور را از بسیاری بحران ها نجات دهند.”
هم اکنون محسن امین زاده در بیمارستان قلب بستری و تحت درمان است. مصطفی تاج زاده نیز پس از 48 ساعت مرخصی درمانی علی رغم اینکه معالجاتش به پایان نرسیده بود، مجددا به زندان بازگردانده شد.
لازم به یادآوری است، پس از سخنان سردار مشفق مقام ارشد سپاه پیرامون نقش آن نهاد نظامی در سرکوب اعتراضات و مداخله در انتخابات، هفت تن از فعالان اصلاح طلب کشور (محسن امین زاده، مصطفی تاج زاده، عبداله رمضان زاده، فیض الله عرب سرخی، محسن صفایی فراهانی، محسن میردامادی و بهـزاد نبـوی)، طی شکایتی از گروه نظامی– اطلاعاتی و آمران و مباشران تقلب در انتخابات به رئیس قوه قضاییه و سازمان قضایی نیروهای مسلح، خواستار رسیدگی قضایی پیرامون این مسائل شدند؛ اما به جای رسیدگی، شاکیان یکی پس از دیگری روانه زندان شدند.
آنها در بخشی از نامه خود آورده اند: “ما امضاءکنندگان این شکایت، تعدادی از قربانیان پرونده سازی ها و خلاف کاری های گروهی استبداد طلب ا زجمله عده ای از نظامیان قانون شکن، درجریان انتخابات ریاست جمهوری دهم و پس از آن هستیم که از سوی همان گروه دستگیر و متهم به اقدام علیه امنیت کشور شده ایم و بر اساس آن با احکام ظالمانه، به زندان های طویل المدت و محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم گردیده ایم. هزینه های تحمیل شده به ما امضاء کنندگان این شکایت کمترین خسارات فعالیت این جریان مداخله گر در انتخابات و نفوذ آنان در نهادهای رسانه ای ، قضایی و انتخاباتی کشور است لذا ما قبل از هرچیز نسبت به استقلال ملی، تمامیت ارضی کشور، آزادی ها و حقوق شهروندی، بنیان های انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران احساس نگرانی می کنیم و در مورد خطرات فعالیت و نفوذ چنین جریان خطرناکی در نهادی های مختلف به ویژه نهادهای نظامی و اطلاعاتی کشور هشدار می دهیم .”













