سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » اولین محموله کمکهای بهداشتی و دارویی ایران در راه سوریه...

اولین محموله کمکهای بهداشتی و دارویی ایران در راه سوریه

چکیده :طی درگیری ها و اعتراضات اخیر در سوریه بیش از هشت هزار نفر کشته شده اند. حمله نظامیان به مناطق مسکونی منجر به آوارگی و فرار هزاران سوری از کشورشان شده است. ...


همزمان با اوج خشونت ها در سوریه و کشتار مردم عادی در شهر حمص، سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه ایران اولین محموله کمکهای بهداشتی و دارویی خود را راهی سوریه می کند گفت:دومین محموله کمکهای هلال احمر شامل چندین دستگاه آمبولانس و تجهیزات پزشکی طی هفته آینده از طریق دریا عازم سوریه می شود.

به گزارش ايلنا، رامین مهمان پرست سخنگوی وزارت امور خارجه طی اظهاراتی اعلام کرد: در پی تمهیدات بعمل آمده و هماهنگی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با دولت سوریه، هلال احمر جمهوری اسلامی ایران اولین محموله کمک های دارویی و بهداشتی خود را راهی سوریه می کند.

رامین مهمان پرست تصریح کرد همچنین دومین محموله کمکهای هلال احمر شامل چندین دستگاه آمبولانس و تجهیزات پزشکی طی هفته آینده از طریق دریا عازم سوریه می‌شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ضمن انتقاد از اعمال تحریم علیه مردم سوریه و با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران در حمایت از این کشور از تلاش وزارت بهداشت کشورمان جهت ارسال سومین محموله کمکهای دارویی و تجهیزات پزشکی طی روزهای آینده به دمشق خبر داد.

مهمان پرست افزود: این کمکها از طریق وزارت بهداشت و هلال احمر سوریه توزیع می‌شود.

طی درگیری ها و اعتراضات اخیر در سوریه بیش از هشت هزار نفر کشته شده اند. حمله نظامیان به مناطق مسکونی منجر به آوارگی و فرار هزاران سوری از کشورشان شده است.

در همین حال، دیده‌بان حقوق بشر می گوید که حکومت سوریه برای جلوگیری از فرار مردم از خشونت های اخیر، مناطق مرزی این کشو‌ با ترکیه و لبنان را مین گذاری کرده است.

در حال حاضر نماینده سازمان ملل در حال مذاکره با دولت بشار اسد است.

رهبران مخالفان دولت سوریه گفته اند که اگر تلاش های دیپلماتیک برای حل بحران جاری در سوریه با شکست مواجه شود، دولت های خارجی باید قول دهند که سلاح در اختیار مخالفان قرار دهند.

دولت اسد مدعی است که کشتارها توسط گروه های غیرنظامی صورت می گیرد، این در حالی است که مخالفان گفته اند که ارتش سوریه اقدام به گلوله باران مردم کرده است.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.