سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » دبیر کل جبهه پایداری: همه درس های اخلاق هیات دولت را با مصباح یزدی هماهنگ می کردم...

دبیر کل جبهه پایداری: همه درس های اخلاق هیات دولت را با مصباح یزدی هماهنگ می کردم

چکیده :همان موقع که متوجه انحراف دولت شدم اقدام کردم و موضوع را با مقامات عالیرتبه در میان...


نماینده مردم تهران در مجلس ادعا کرد که امروز ایران اسلامی به یک الگو برای جهان تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم ‌آبادمرتضی آقاتهرانی در نخستین همایش جبهه پایداری استان لرستان در خرم‌آباد مدعی شد: همان موقع که متوجه انحراف دولت شدم اقدام کردم و موضوع را با مقامات عالیرتبه در میان گذاشتم.

وی نگفت این  مقامات چه کسانی بودند، اما در ادامه به تاثیر پذیری اش از مصباح یزدی پرداخت.

دبیر کل جبهه پایداری گفت: معمولا قبلا از اینکه برای درس‌های اخلاق دولت بروم که روزهای یکشنبه بود خدمت آیت‌الله مصباح می‌رفتم و یک ساعت مطالبی را که قرار بود ارائه کنم در دولت خدمت ایشان تایپ شده ارائه می‌کردم و اگر ایشان نقدی داشتند آن را اصلاح می‌کردم بعد به هیئت دولت می‌رفتم.

وی ادامه داد: یک روز شنبه خدمت آیت‌الله مصباح رسیدم و آقای مصباح فرمودند که یک بخشنامه‌ای دولت می‌خواهد در مورد ورود خانم‌ها به ورزشگاه اعلام کند و این از لحاظ اسلامی اشکال دارد و شما بگویید آقای احمدی‌نژاد این کار را نکند و اگر این کار را بکند اشتباه است و من گفتم چشم‌.

وی در خصوص شخصیت مصباح‌یزدی یادآور شد: بزرگترین فلاسفه آمریکا هم آیت‌الله مصباح را ‌احترام می‌کنند و در آنجا که اساتید وقت خود را برای سخنرانی به هم نمی‌دهند اساتید وقت خود را به آیت‌الله مصباح می‌دادند تا بیشتر صحبت کنند.

وی ادامه داد: نماینده خوب به یک وزیر خوب رای می‌دهد نه به یک وزیر کثیف، نماینده‌ای که ولایتمدار است نگاه می‌کند که وزیر در مسیر ولایت حرکت می‌کند در غیر این صورت فریاد می‌زند، تذکر می‌دهد و اخطار می‌کند و نهایتا استیضاح می‌کند.

دبیر کل جبهه پایداری متذکر شد: اگر نمایندگی مجلس را به دست یک بی‌خرد دادیم آن وقت باید بنالیم و آن وقت است که اگر یک مفسد به مجلس برود همه چیز را به هم می‌ریزد.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.