سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » نحوه بازرسی كار در صنایع ریخته‌گری نااميد كننده است...

نحوه بازرسی كار در صنایع ریخته‌گری نااميد كننده است

چکیده :رئیس شورای اسلامی کار شرکت صنایع ریخته‌گری ایران با بیان اینکه پی گیری بازرسی کار بعد از وقوع حوادث نوش دارو بعد از مرگ سهراب است، افزود: حضور مسئولین استانی و وزارت کار بعد از وقوع حادثه کارخانه فولاد غدیر یزد هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد....


رئیس شورای اسلامی کار شرکت صنایع ریخته‌گری گفت: متاسفانه صاحبان سرمایه وصنایع در کارگا‌ها به مسائل ایمنی و حفاظتی با نگاه هزینه‌ای می‌نگرنند و غافل از این هستند که چنانچه مسئله ایمنی و بهداشت را جدی بگیرند، به نوعی سرمایه‌گذاری صورت داده‌اند.

داوود میرزایی در گفت‌وگو با ایلنا ضمن اشاره به حادثه دلخراش فولاد غدیر یزد، تصریح کرد: این حادثه هشداری است به مسئولین عرصه کار و تولید و بازرسان حفاظت و ایمنی کار تا جدی‌تر به این مسئله مهم توجه کنند.

او با بیان اینکه همیشه نگاه‌ها به بحث ایمنی و بهداشت کار سطحی بوده است، افزود: مسئولین صنایع و بازرسان کار سراسر کشور از حادثه اخیر فولاد غدیر یزد که سرانجام به کشته شدن چندین تن از کارگران بی‌گناه شد درس عبرت گرفته و برای جلو گیری از تکرار چنین حوادثی با یک حرکت و برنامه جدی مانع تکرار مجدد این حوادث شوند.

این فعال کارگری همچنین در خصوص احتمال واگذاری بخش‌هایی از بازرسی کار به بخش خصوصی اظهار داشت: مسئولین اجرایی، این طرح (واگذاری بازرسی کار به بخش خصوصی) را به فراموشی بسپارند و با جذب نیرو‌های متخصص و جوان، کمبود نیرو در بخش بازرسی کار را جبران کنند.

وی ادامه داد: مسئولین وزارت کار و استانداری‌ها بهتر است قبل از وقوع حوادثی همچون فولاد غدیر یزد، با تشکیل کمیته‌های تخصصی جهت رفع موارد خطرناک اقدام کنند.

رئیس شورای اسلامی کار شرکت صنایع ریخته‌گری ایران با بیان اینکه پی گیری بازرسی کار بعد از وقوع حوادث نوش دارو بعد از مرگ سهراب است، افزود: حضور مسئولین استانی و وزارت کار بعد از وقوع حادثه کارخانه فولاد غدیر یزد هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد.

وی همچنین با تاکید براینکه در صنایع ریخته‌گری نحوه بازرسی کار نااميد كننده است، خاطر نشان کرد: در حادثه شازند اراک نیز که منجر به کشته شدن 26 نفر از کارگران شد، خیلی از مسئولین بعد از حادثه وعده‌هایی دادند که هیچ کدام عملی نشد.

میرزایی عنوان کرد: لازم است به نظرات کمیته‌های حفاظتی و بهداشتی کارگاه‌ها اهمیت داده شود و وزارت کار بجای حاشیه سازی تغییر قانون کار و سپردن بازرسی کار به کاریابی‌ها، به وظایف اصلی خود که‌‌ همان نظارت و صیانت از نیروی کار است بپردازد.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.