سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » وضعيت نامناسب جسماني حسين رونقي ملكي، وبلاگ نويس زنداني...

وضعيت نامناسب جسماني حسين رونقي ملكي، وبلاگ نويس زنداني

چکیده : اين روزها حسين تولد 25 سالگي اش را در بند 350 زندان اوين آغاز مي كند خانواده اش آرزو مي كنند كه هديه تولد فرزندشان آزادي اش باشد: «ما اميدواريم که با توجه به شرایطی که حسین دارد بامرخصی اش موافقت كنند تا ما بتوانیم از او مراقبت کنیم. ما از مسئولان قضایی و زندان می‌خواهیم که شرایط او را درک کنند و با مرخصی او موافقت کنند تا او تحت درمان...


وضعیت جسمانی حسین رونقی، وبلاگ نویس زندانی از زندان اوين نامناسب گزارش مي شود .

به گزارش کلمه، حسین رونقی ملکی، دانشجوی 25 ساله،وبلاگ نویس و فعال در زمینه مبارزه با سانسور آنلاین است. او در روزهای پس از انتخابات مناقشه برانگیز ریاست جمهوری در سال 1388 در منزل پدری اش دستگیر و به زندان اوین منتقل شد.وي توسط قاضي پير عباسي رييس شعبه 26 دادگاه انقلاب به تحمل 10 سال حبس به اتهام «عضویت در شبکه ایران پراکسی،توهین به رهبری و رئیس جمهوری از طریق وبلاگ نویسی» محکوم شده که این حکم در دادگاه تجدید نظر تأیید شده است.

او در حالي دومين سال بازداشت خود را در زندان اوين مي گذراند كه به بيماري نارسايي و عفونت كليه مبتلا است .پدر و مادر اين وبلاگ نويس نگراني خود را درباره وضعيت فرزندشان بارها به مقامات قضايي و زندان اعلام كرده اند .

مادر اين وبلاگ نويس در گفت و گو با وب سایت«خبرنگاران ایران» مي گويد:«پسرم اصلاً شرایط خوبی ندارد. او چندي پيش در بيمارستان هاشمي نژاد جراحي شد پزشکان معالجش تاكيد كرده اند که بعد از جراحی به خاطر شرایط وخیم جسمی‌اش باید استراحت کند اما او را از بیمارستان به زندان بردند. او باید دوباره به بیمارستان منتقل شود ولی اجازه نمی دهند و همين موجب شده كه هر روز حال پسرم از روز پيش بدتر شود.»

پدر و مادر این زندانی سیاسی طی دو سال گذشته برای ملاقات و پیگیری وضعیت فرزندشان هر هفته و به صورت مداوم از شهر ملکان در نزدیکی تبریز تا تهران مسافرت می‌کنند .آن هم براي يك ملاقات كابيني 20 دقيقه اي با فرزندشان .

حسین رونقی ملکی در تاریخ ۲۲ آذر ماه ۱۳۸۸ در منزل پدری خود در شهر ملکان به همراه برادرش بازداشت و یک روز بعد به بند ۲ الف زندان اوین که زیر نظر اطلاعات سپاه پاسداران اداره می‌شود، منتقل شد. رونقی نزدیک به ۱۰ ماه در سلول‌های انفرادی این بند به صورت تک نفره و چند نفره نگهداری و مورد بازجویی‌های مداوم و فشارهای روحی و جسمی برای اخذ اعتراف تلویزیونی قرار گرفت.

خانواده رونقی بارها تاکید کرده اند که فرزندشان پيش از بازداشت هيچ بيماري خاصي نداشته است و این اتفاق در زندان به خاطر شرایط سخت نگهداری اش برای او افتاده است .

پزشکان گفته‌اند که حسین رونقی باید تحت نظر مداوم پزشک متخصص باشد و در محیطی غیر از محیط زندان از او مراقبت شود، اما با این وجود با مرخصی او مخالفت می‌کنند. حسین با این شرایطی که دارد باید به مرخصی بیاید. حسین تا به حال دو بار عمل جراحی داشته است. در عمل اول پزشکان گفتند که یک کلیه حسین ۸۰ درصد و کلیه دیگرش ۲۰ درصد از کار افتاده است.د کتر معالج وی اکیدا ذکر کرده است که او نیازمند مرخصی و استراحت است اما ماموران امنیتی وی را بعد از جراحی به بند 350 زندان اوین منتقل کرده اند. او همچنان علی‌رغم سپردن وثیقه 300 میلیون تومانی در مرداد ماه سال گذشته تا کنون حتی از یک ساعت مرخصی هم نتوانسته استفاده کند.

اين روزها حسين تولد 25 سالگي اش را در بند 350 زندان اوين آغاز مي كند خانواده اش آرزو مي كنند كه هديه تولد فرزندشان آزادي اش باشد: «ما اميدواريم که با توجه به شرایطی که حسین دارد بامرخصی اش موافقت كنند تا ما بتوانیم از او مراقبت کنیم. ما از مسئولان قضایی و زندان می‌خواهیم که شرایط او را درک کنند و با مرخصی او موافقت کنند تا او تحت درمان باشد.»


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.