سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » موفقیت انقلابيون ليبي در عقب نشاندن نيروهاي قذافي...

موفقیت انقلابيون ليبي در عقب نشاندن نيروهاي قذافي

چکیده : انقلابيون ليبي موفق شدند با عقب نشاندن نيروهاي قذافي و دفع حملات آنها، به سمت «زليتن» در غرب مصراته پيشروي كنند و با رسيدن به اطراف اين شهر خود را براي آزاد سازي آن آماده كنند. پس از آن آنان مي‌توانند به سمت طرابلس، پايتخت ليبي و محل استقرار قذافي حركت...


رهبران آفريقا روز يكشنبه پس از مذاكرات خود در آفريقاي جنوبي اعلام كردند كه «معمر قذافي» رهبر حكومت ليبي موافقت كرده است تا در مذاكرات براي پايان دادن به بحران اين كشور مشاركت نداشته باشد.

به گزارش ايلنا به نقل از روسيا اليوم، «رامتان لامامرا» كميسر اتحاديه آفريقا براي صلح و امنيت، در جمع خبرنگاران بيانيه‌اي را قرائت كرد كه در آن آمده بود «كارگروه اتحاديه آفريقا در مورد ليبي از اقدام سرهنگ قذافي در پذيرش عدم مشاركت در فرآيند مذاكرات استقبال مي‌كند».

در اين بيانيه بر درخواست اتحاديه آفريقا مبني بر برقراري آتش‌بس فوري منجر به انجام مذاكرات براي برقراري مردم‌سالاري و همچنين پايان حملات هوايي ناتو عليه اهداف قذافي تأكيد شده است.

اين بيانيه مي‌افزايد: «طرف‌هاي ليبيايي بايد مذاكرات ملي براي برقراري آتش‌بس جامع، مصالحه ملي، انتقال قدرت را آغاز كنند.»

«موسي ابراهيم» سخنگوي رسمي دولت ليبي روز يكشنبه گفت: «معمر قذافي انتخاب تاريخي مردم ليبي است و كناره‌گيري وي غيرممكن است.»

موسي ابراهيم در بيانيه‌اي گفت: «قذافي انتخاب تاريخي ليبيايي‌هاست و او بالاتر از هر عمل سياسي و بازي‌هاي سياسي و تاكتيكي است. قذافي رهبر مردم ليبي در گذشته، حال و آينده بوده و است؛ لذا كناره‌گيري او از قدرت غير ممكن است.»

بر اساس اين گزارش، انقلابيون ليبي موفق شدند با عقب نشاندن نيروهاي قذافي و دفع حملات آنها، به سمت «زليتن» در غرب مصراته پيشروي كنند و با رسيدن به اطراف اين شهر خود را براي آزاد سازي آن آماده كنند. پس از آن آنان مي‌توانند به سمت طرابلس، پايتخت ليبي و محل استقرار قذافي حركت كنند.

انقلابيون ليبي تاكيد كردند: «در نبردهاي امروز خود در غرب شهر استراتژيك مصراته، موفقيت‌هاي قابل توجهي كسب كرده و هم اكنون در آستانه تصرف شهر زليتن هستند كه در 40كيلومتري مصراته قرار دارد.»

 


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.