آمریکا بانک صنعت و معدن ایران را تحریم کرد
چکیده :مقام های آمریکایی در بیانیه روز سه شنبه خود گفته اند که این بانک برای دور زدن تحریم ها به دولت ایران کمک می...
وزارت خزانه داری آمریکا در ادامه افزایش فشارها بر ایران، بانک صنعت و معدن این کشور را تحریم کرده است.
مقام های آمریکایی در بیانیه روز سه شنبه خود گفته اند که این بانک برای دور زدن تحریم ها به دولت ایران کمک می کند.
خزانه داری ایالات متحده بانک صنعت و معدن را به ارائه خدمات مالی به بانک ملت و یک بانک به ثبت رسیده در آلمان بنام “بانک هماهنگ کننده معاملات ایرانی –اروپایی” که در فهرست تحریم های اروپا و آمریکا قرار دارند، متهم کرده است.
به گفته این وزارتخانه، بانک های ایرانی تحریم شده از سوی اتحادیه اروپا، به ویژه بانک ملت و صادرات، از بانک صنعت و معدن به عنوان واسطه برای انتقال وجوه استفاده می کنند.
اتحادیه اروپا در ژوئیه سال ۲۰۱۰ و در پی تصویب چهارمین قطعنامه تحریمی شورای امنیت علیه ایران، ۱۸ بانک ایرانی را تحریم کرد.
با احتساب بانک صنعت و معدن، آمریکا تاکنون ۲۱ بانک ایرانی را تحریم کرده است.
ایران تحریم های آمریکا را غیرقانونی می داند و می گوید که سیاست های اتمی و موشکی این کشور را تغییر نخواهد داد.
آمریکا سه ماه پیش نیز بانک رفاه کارگران ایران را تحریم کرده بود.
خزانه داری ایالات متحده این بانک را به ارائه خدمات مالی به وزارت دفاع و شرکت صنایع هواپیماسازی ایران متهم کرد که در فهرست تحریم های آمریکا قرار دارند.
مقام های آمریکایی هشدار داده اند هر موسسه مالی یا بانک بین المللی که با بانک رفاه یا سایر بانک های تحریم شده ایران معامله داشته باشد تحریم خواهد شد.
دولت آمریکا همچنین طی ماه های گذشته بارها شرکت های “پوششی” کشتیرانی ایران در خارج از این کشور را هدف تحریم های خود قرار داده است.













