سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » تخریب دو مسجد در بحرین / محکومیت کشته شدن دو فعال مدنی این کشور از سوی اتحادیه اروپا...

تخریب دو مسجد در بحرین / محکومیت کشته شدن دو فعال مدنی این کشور از سوی اتحادیه اروپا

چکیده :در جدیدترین تحولات بحرین، در حالی که شبکه العالم متعلق به صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران از تخریب دو مسجد به دست نیروهای سعودی و بحرینی خبر می‌دهد، منابع خبری بین‌المللی گزارش می‌دهند که رئیس پارلمان اروپا با صدور بیانیه‌ای کشته شدن دو فعال مدنی بحرین را محکوم کرده است....


در جدیدترین تحولات بحرین، در حالی که شبکه العالم متعلق به صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران از تخریب دو مسجد به دست نیروهای سعودی و بحرینی خبر می‌دهد، منابع خبری بین‌المللی گزارش می‌دهند که رئیس پارلمان اروپا با صدور بیانیه‌ای کشته شدن دو فعال مدنی بحرین را محکوم کرده است.

در این بیانیه آمده است: مرگ “علی عیسی صقر” و “زکریا راشد حسن” به دست پلیس بحرین غیر قابل قبول است. از گزارش‌های ارایه شده توسط چند سازمان حقوق بشری مبنی بر امکان اینکه هر 2 نفر در زندان تحت شکنجه کشته شده باشند، عمیقا نگرانم. این نوع سوء‌استفاده‌های بزرگ، ظاهرا موارد منفردی به شمار نمی‌آیند. مکان نگهداری چند شخصیت مدنی دیگر از جمله “عبدالهادی الخواجه” رییس پیشین مرکز حقوق بشر بحرین هنوز نامعلوم است. به خطر افتادن سلامتی ایشان برای اتحادیه اروپایی موجد نگرانی فراوان است.

رئیس پارلمان اروپا در ادامه می‌نویسد: این نوع سوء‌استفاده‌ها علیه تظاهرات‌کنندگان صلح‌جو را شدیدا محکوم می‌کنم. بازداشت بیش از 400 فعال حقوق بشر و وبلاگ‌نویس و حامیان مخالفین بحرینی، به تسهیل راه‌حل کمکی نمی‌کند. برعکس چنین اقداماتی، مقامات را پیش از پیش از مردم جدا می‌کند.

بوزک در پایان این بیانیه آورده است: من خواهان تحقیق مستقل در مورد مرگ‌های اخیر و همه خشونت‌های حقوق بشری هستم. کسانی که مسئول سوء‌استفاده بوده‌اند، باید به عدالت سپرده شوند. کسانی که خودسرانه بازداشت شده‌اند می‌بایستی آزاد گردند و این تنها راه تحقق آشتی ملی، دموکراسی و ثبات است.

همزمان العالم گزارش داد که نيروهاي سعودي و بحريني عصر ديروز دو مسجد ديگر را در منطقه “العكر ” در استان “الوسطي ” تخريب كردند.

به گزارش العالم، نيروهاي سعودي و بحريني ديروز پس از تخريب مسجد “الانوار ” در شهر “الديه “، براي جلوگيري از هرگونه تجمع، بصورت گسترده اقدام به شليك گاز اشك آور كردند.

العالم افزود: در شهر “النويدرات ” نيز نيروهاي سعودي مسجد “المؤمن ” را كه از بزرگترين مساجد بحرين به شمار مي‌رفت تخريب كردند.

بر اساس این گزارش، یک حزب شیعه بحرینی نیز فردا پنج شنبه را روز “همبستگي با بازداشت شدگان در بحرين ” اعلام كرده كه قرار است طي آن فعالان بحريني با خانواده بازداشت شدگان ديدار كنند. از سوي ديگر، اعتصاب غذاي جوانان انقلاب 14 فوريه در بحرين وارد دومين روز خود شده است.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.