سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » تجمع خانواده های بازداشتی ۱۳ فروردين در تبريز...

تجمع خانواده های بازداشتی ۱۳ فروردين در تبريز

چکیده :نيروهای امنيتی و ماموران زندان تبريز با برخورد های بسيار تندی سعی در پراکنده کردن خانواده های اين زندانيان...


در پی بازداشت بيش از ۷۰ تن از شهروندان و فعالان مدنی در شهرهای اروميه و تبريزدر جريان تجمعات ۱۳ فروردين مردم اين شهرها در اعتراض به وضعيت نامناسب درياچه اروميه، خانواده های اين بازداشت شدگان در مقابل زندان تبريز تجمع کرده و خواستار آزادی اين زندانيان شده اند.

به گزارش دانشجونيوز، پس از آنکه بيش از ۷۰ تن از شهروندان تبريز و اروميه در جريان تجمعات ۱۳ فروردين، روز طبيعت در ايران، توسط نيروهای امنيتی و حکومتی بازداشت و به نقاط نامعلومی منتقل شده اند، خانواده های اين زندانيان با تجمعات پراکنده در مقابل زندان تبريز، به ادامه بازداشت بستگان خويش معترض شدند.

بر اساس اين گزارش، نيروهای امنيتی و ماموران زندان تبريز با برخورد های بسيار تندی سعی در پراکنده کردن خانواده های اين زندانيان داشتند.

اين گزارش می افزايد، تاکنون هيچکدام از مراجع قانونی زندان ها هزار به پاسخگويی نبوده و از سرنوشت اين بازداشت شدگان هيچ خبری در دست نيست.

نيروهای امنيتی ايران، روز شنبه سيزدهم فروردين، بيش از ۷۰ شهروندان شهرهای اروميه و تبريز را به جرم شرکت در تجمعات اعتراضی در خصوص وضعيت درياچه اورميه در شهرهای تبريز و اورميه بازداشت و عده ای را زخمی کردند.

معترضين پارچه نوشته های به زبانهای انگليسی و ترکی در دست داشتند که جملاتی مانند، “درياچه اورميه تشنه است”، “مرگ درياچه اورميه مرگ آذربايجان است” و “درياچه اورميه را محافظت کنيد” روی آنها نوشته شده بود. آنها همچنين شعارهايی مانند “ياشاسين آذربايجان” و “سدها را باز کنيد، درياچه اورميه را پر کنيد” سر داده بودند.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.