سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » صدور حکم جلب برای مادر حسین رونقی، روزنامه نگار زندانی...

صدور حکم جلب برای مادر حسین رونقی، روزنامه نگار زندانی

چکیده :نهادهای امنیتی شرط‌های بسیاری را طی هفته‌های گذشته برای اعطای مرخصی به حسین رونقی اعلام کرده‌اند. تودیع وثیقه یک میلیارد تومانی، کسب اجازه از مقامات بالاتر، عدم مصاحبه با رسانه‌ها از جمله این شرط‌ها بوده...


خانواده حسین رونقی ملکی، وبلاگ‌نویس و فعال حقوق بشر تحت فشار شدید نهادهای امنیتی هستند و برای مادر این زندان حکم جلب صادر شده است.

طی ۱۶ ماه زندانی بودن حسین رونقی ملکی (بابک خرمدین) خانواده وی تحت فشار شدید نهادهای امنیتی بوده و به طور مداوم از طرف اینان تحت فشار قرار داشته‌اند.

به گزارش سامانه خبری «خانه حقوق بشر ایران»برای زلیخا موسوی، مادر حسین رونقی ملکی از طرف نهادهای امنیتی به عنوان «مطلع» حکم جلب صادر شده است. هفته گذشته نیز زلیخا موسوی و همسرش به اداره اطلاعات احضار شده بودند.

طی ماه‌های گذشته مادر و پدر حسین رونقی بارها به اداره اطلاعات احضار و مورد بازجویی قرار گرفته‌اند. این پدر و مادر حتا برای تماس تلفنی خبرنگارانی که می‌خواستند در مورد وضعیت فرزندشان اطلاعی کسب کنند مورد بازجویی قرار گرفته و بارها مورد تهدید واقع شده‌اند.

این هفته خانواده حسین رونقی ملکی اجازه دیدار حسین رونقی ملکی را نیافته و از دیدار با او نیز محروم شده‌اند. این در حالی است که که حسین رونقی از بیماری کلیه رنج می‌برد و نیاز مبرم و فوری به عمل جراحی در بیمارستانی خارج از زندان دارد.

نهادهای امنیتی شرط‌های بسیاری را طی هفته‌های گذشته برای اعطای مرخصی به حسین رونقی اعلام کرده‌اند. تودیع وثیقه یک میلیارد تومانی، کسب اجازه از مقامات بالاتر، عدم مصاحبه با رسانه‌ها از جمله این شرط‌ها بوده است.

حسین رونقی ملکی وبلاگ‌نویس و فعال حقوق بشر از ۲۲ آذر ماه ۱۳۸۸ بازداشت و تا مهر ماه سال ۸۹ در سلول‌های انفرادی بند ۲ الف زندان اوین که زیر نظر سپاه پاسداران است، تحت فشارهای روحی و فیزیکی برا اخذ اعتراف‌های تلویزیونی و قبول اتهامات واهی قرار گرفت. وی از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ۱۵ سال حبس محکوم شد که این حکم عینا در دادگاه تجدیدنظر مورد تایید قرار گرفت.

وی هم اکنون در بند ۳۵۰ زندان اوین به سر می‌برد و بابت وضعیت بحرانی جسمی‌اش به او مرخصی داده نمی‌شود.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.