25 بهمن آب در خوابگه مورچگان ریخت
چکیده :شاید هر کس دیگری به جز حسین شریعتمداری این خبط را مرتکب می شد و مناسبات و مقامات نظام را این گونه با دیکتاتوری پهلوی مقایسه می کرد و با این صراحت از «اعلیحضرت همایونی» می گفت، حسابش با کرام الکاتبین بود. به راستی چه شاهدی بهتر که این زندانی سابق با عقده گشایی در حال کامگیری از قدرت است و به نوعی انتقامش را از زندانیان امروزی می گیرد؟ و چه اعترافی صریح تر از این، که شریعتمداری ها از فرط دشمنی اعلیحضرت، رنگ و خلق و خوی او را به خود گرفته اند و از اقرار به آن هم ابایی...
کلمه – مهستی شیرازی: در 24 ساعت پس از تجمع 25 بهمن، واکنش های اقتدارگرایان دیدنی تر از همیشه بود. سراسیمه بودن این واکنش ها خبر می داد که تجمع 25 بهمن، فراتر از انتظار آن ها بوده است و دستپاچگی آنها در مصادره ی نمادها و شهیدان جنبش نشان داد که به راستی دستشان ار همیشه خالی تر است.
همان شب، حسین شریعتمداری در سرمقاله کیهان از هول حلیم در دیگ افتاد و در مطلبی شکرین، شیرینی را از حد گذراند و در یک «گاف بزرگ» و یک «قیاس معنادار»، خودش را در مقام یکی از زندانبانان رژیم دیکتاتوری پهلوی قرار داد و به نقل از او خطاب به معترضان نوشت: اینا رو باش! بلد نیستند چند تا آشغال رو از دیگ بیرون بندازند، اون وقت می خواهند “اعلیحضرت همایونی” رو از تخت پایین بکشند!»
شاید هر کس دیگری به جز حسین شریعتمداری این خبط را مرتکب می شد و مناسبات و مقامات نظام را این گونه با دیکتاتوری پهلوی مقایسه می کرد و با این صراحت از «اعلیحضرت همایونی» می گفت، حسابش با کرام الکاتبین بود. به راستی چه شاهدی بهتر که این زندانی سابق با عقده گشایی در حال کامگیری از قدرت است و به نوعی انتقامش را از زندانیان امروزی می گیرد؟ و چه اعترافی صریح تر از این، که شریعتمداری ها از فرط دشمنی اعلیحضرت، رنگ و خلق و خوی او را به خود گرفته اند و از اقرار به آن هم ابایی ندارند؟
رسانه های اقتدارگرا که روز 25 بهمن زبان به کام گرفته بودند، روز بعد در اقدامی هماهنگ چاره ای – و شاید هم تنها چاره ممکن را – اندیشیدند و در اقدامی غیر اخلاقی، خبر شهادت «صانع ژاله» را مخابره کردند و برابر شیوهی نخ نمای رایج، ترور او را به منافقین نسبت دادند. هنوز جنازه ی شهید دفن نشده، او را مصادره کردند که بسجی بوده است و مخابره کردند که حافظ کل قرآن بوده است و به خیال خود پیراهن عثمانی علیه تجمع 25 بهمن و سبزها ساختند. سراغ عکس شهید رفتند و در تقلبی ناشیانه نسخه ای دستکاری شده را بر تارک تارنماهایشان گذاشتند. وقاحت را از حد گذراندند و یک مامور امنیتی و شناسنامه دار را به جای پدر شهید در برنامه بیست و سی به خلق الله قالب کردند. غافل از آن که خدای در جای حق نشسته است و در عصر رسانه، دروغگویان زودتر از همیشه رسوا می شوند. رسانه های مردمی و شبکه های اجتماعی به سرعت عکس ها و نوشته ها و خاطراتی را از شهید صانع ژاله منتشر کردند و معلوم شد که او عضوی از انجمن اسلامی دانشجویان بوده، در ستاد میرحسین فعالیت داشته و به ملاقات مرحوم آیت الله منتطری رفته و از نویسندگان نشریات جنگ نرم بوده است.
از طرفی دیگر، واکنش سراسیمه و خشونت زای نمایندگان هم در نوع خود تماشایی و خارق العاده بود. علی لاریجانی بی اختیار گزافه گفت و حداد عادل بنا به عادت مجیزه خواند و برکشیدگان مجلس، عربده ها کشیدند. رئیس مجلس برای آن که گوی سبقت را در نزدیکی به قدرت از رئیس دولت برباید، یک سخنرانی شعارزده را قرائت کرد تا نشان دهد صدایش از رسایی و حسینیان و کوچک زاده، بلندتر است و در صورت لزوم در اقتدارگرایی دست کمی از آنها ندارد. نمایندگان هم بی اختیار فریاد می کشیدند و شعار می دانند. 25 بهمن به درستی آب را در خوابگه مورچگان ریخته بود و به خوبی مستی زدگان قدرت را رسوا کرد.
از آن طرف خبر آنلاین،رسانه ی لاریجانی ها هم از فرصت استفاده کرد و مصاحبه ی رئیس دولت را به تمسخر گرفت که چرا در پاسخ به مجری صدا و سیما طفره رفته است و به جای آن که تجمع 25 بهمن را محکوم کند، از مشایی دفاع کرده است؛ تمسخری که ظاهراً کار خودش را کرد و رئیس دولت برای آن که از بقیه جا نماند و مبادا میدان قدرت به نفع لاریجانی ها واگذارد، در روز بعد بیانیه ای کوتاه در محکومیت تجمع 25 بهمن نوشت تا رسانه رقیب دوباره تیتر بزند: اولین واکنش دفتر رئیس دولت پس از 20 ماه عمر فتنه!
به تدریج، چهره های خشونت طلب به میدان آمدند و صدا و سیما، دست و دلبازانه میدان را برای خشونت ورزی آنان باز گذاشت تا خشونت و تهمت و توهین میدان داری کند. تلخی شکست در آزمون 25 بهمن و حضور خارج از انتطار مردم، حلقه ی سخنرانان را باز هم به فحاشی واداشت و در غیبت قانون و دادستان بی محابا شعار مرگ سر دادند و تخم نفرت کاشتند. مرگ آفرینان از هراس قدرت خویش، موسوی و کروبی و خاتمی را به اعدام تهدید کردند و برایشان آرزوی مرگ کردند، غافل از آن میر و شیخ و سید را خدایی هست و دست خدا همیشه از آستین خلق بیرون خواهد آمد.














به خدا قسم اگه يک تار مو از سر ميرحسين و کروبي کم بشه دودمان اين يزيديان ضد اسلام رو به باد ميديم!
من که از همه چيزم گذشته ام!! زدم به سيم آخر!!!
پاک که نکردن هیچ جوابتم ندادند چون …
یه چیزس هس به نام مبارزه مدنی.والا الاو وقت اونه نه اینکه بریزیم تو خیابون .وقتی به این راحتی آدم میکشن یعنی هزینه مبارزه زیاد شده اینجوری انگیزه واسه اومدن تو خیابون کممیشه بهترین راه مبارزه مدنیه هم هزینه نداره هم اینکه شهید ما رو دیگه نمی تونن بدزدن
این رژیم خیلی پسته کدام نظامی کسی رو می کشه و بعد تشعیع جنازه براش برپا میکنه بارها و بارها گریه کردم خیلی پستن
رمز پیروزی مردم مصر در این بود که قبل از نیروهای امنیتی میدانها را با حضوری میلیونی تسخیر کردند و تا پیروزی کامل به قیام خود ادامه دادند.
سرعت عمل و تداوم مبارزه و اتحاد سه عامل حیاتی است
مبارزه مدنی وقت اون شده
به کوری چشم شریعت زدایی ما یک تار موی موسوی و کروبی را با همه دنیای پست شما عوض نمیکنیم شاه مخالفین را وابسته به بیگانگان و جالبه که مبارک هم تظاهر کنندگان را دنباله رو خارجیها میدانست حالا مثل اینکه شریعتمداری کشف بزرگی کرده که موسوی و کروبی را به بیگانگان نسبت میده ، نخیر این کشف شماها نیست آقای شریعت زدائی بلکه شیوه نخ نمای همه اقتدارگرایان عالم است برای ادامه ریاست.
منم هستم
بارانیم که ازآسمان میباریم.غنچه ایم که ازخاک میروییم!پیروزی 25بهمن برجنبش سبز مبارکباد.یاحسین (ع )میر حسین.یامحمد (ص ) سید محمد،یامهدی( عج) شیخ مهدی، یاحسن( ع) سید حسن.
خوشحالم،جدا دارین روانی می شین…
محسن ۱۳۸۹/۱۱/۲۸ ۹:۳۲ ب.ظ | پاسخ این کامنت ها رو خودتون می ذارین؟؟؟ چرا ما هرچی کامنت می ذاریم نمایش داده نمی شه؟؟؟؟ این صدمین کامنت منه که می گم:
شما که تعدادتون تو روز ۲۵ بهمن به ۳۰۰ نفر هم نمیرسه چرا حرف مفت می زنید؟؟؟
حتی یه عکس برای نمایش نداشتید!!!!!!!!!
اگه کور نیستید(که صد البته هستید) فردا بعد از نماز جمعه منتظر خشم ملت باشید
مرگ بر موسوی ……
—————————————————————————————————————————————————————-
جوجه را اخر پاییز میشمارند
زنده باد ایران سبز
ای حزب الشیطان 1 اسفند به امید خدا چنان تو دهنی بهتون میزنیم که از جاتون بلند نشید… فعلا از گیجیه ضربه 25 بهمن لذت ببرید…
ضمنا کافر همه را به کیش خود پندارد…
حسین بازجو تو هم بدون پاتو از گلیمت دراز تر نکن بشین سر منقلت و با نماینده های رهبر نایب امام زمان دروغهاتونو هماهنگ کنید تا گاف ندید…
inja nemooneye vagheyie azadie
hatta cm mokhalefa ham hazf nemishe
dametoon garm
zende bad sabz
خدایا انسانیت را به انسان برگردان…
چی از فیلتر شکن استفاده می کنی جاسوس آمریکا خود فروخته اسراییلی ما که خود فروخته ایم تو دیگه چرا سگ پاچه خوار آقا مگه اقا نفرمودند استفاده از فیلتر شکن حرامه
آقای سرباز! از گفتن روح ا… معلوم شد که میزان احترامی که برای امام خمینی قائلی در چه حدیه! طلا بگیرن ؟ چی رو ؟ فقط اون تیکه سخنانی که نفع امثال شما توش هست؟ اونجا که گفتن میزان رای ملت است چی؟ پدران ما حق ندارند سرنوشت ما را تعیین کنند چی؟ یک جمهوری می خواهیم مثل همین که در فرانسه هست چی؟ حاکم اسلامی اگر یک سیلی بزند معزول است چی؟ طلا میخوای بگیری گزینش نکن!
دیکتاتوری باید در ایران پرون ده اش برای همیشه بسته شود
مهندس موسوی با مردم ماندی مردم هم با تو خواند ماند
درود بر موسوی و کروبی و خاتمی
فکر نکنما!!!!!!!!!!!!!!
میگن فرمانده بسیج رفت به یه مغازه کلی چسب خرید مغازه دار گفت اقا این همه چسب رو برای چی میخوای اونم توجواب گفت:میخوام یه دانشجوی رشته هنر که کرد وسنی هست رو به بسیج بچسبونم
درود بر غيرت ايراني درود بر همه جوانان ايران زمين انشاالله تا بهار راهي نيست عيد امسال همه ايران سبز خواهد شد به اميد آزادي ايران
1 تا 29 اسفند پیاده روی یکساعته
هر روزه از ساعت 4 تا 7
در خیابانهای آزادی یا ولیعصر
اطلاع رسانی کنید!
تظاهرات فردا در تهران؛ ساختمان راهنمایی رانندگی مرکز را دریابید
به گزارش سایت جرس، یک مامور راهنمایی رانندگی گفته است، در جریان خیزش و وقایع روز ۲۵ بهمن، یکی از محل های نگهداری بازداشت شدگان، ساختمان راهنمایی رانندگی مرکز (واقع در خیابان آزادی) بود، که حدود صدها تن از بازداشت شدگان را در سکوت خبری، در آن محل با وضعیت بد نگهداری می کردند.
استقامت
اهای سبزی ها هیچ غلطی نمیتونید بخورید
با این هوشی که آقای کروبی در این مدت از خودشون نشون دادن تازه فهمیدم اون موقع که رییس مجلس بودن ، چه بلایی به سر این مملکت اومد … @