سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » ونزوئلا پرواز هفتگی به ایران را لغو کرد...

ونزوئلا پرواز هفتگی به ایران را لغو کرد

چکیده :شرکت هواپیمایی دولتی ونزوئلا پرواز هفتگی خود به ایران و سوریه را کنسل کرده است. این پرواز هر هفته سه‌شنبه از کاراکاس به تهران انجام می شد اما مدتی است که دیگر انجام نمی‌شود....


شبکه خبری فاکس نیوز از قول مدیر پروازهای خارجی شرکت هواپیمایی دولتی ونزوئلا خبر داد که این شرکت پرواز هفتگی خود به ایران و سوریه را کنسل کرده است.

این شبکه خبری آمریکایی در مصاحبه‌ای با ” جنی گیل رومرو ” مدیر پروازهای خارجی شرکت هواپیمایی دولتی ونزوئلا ” کان ویا سا” به نقل از وی می‌نویسد: “ما دیگر پروازی به تهران نداریم و نمی‌دانم که پروازها مجددا از چه زمانی از سر گرفته خواهد شد. این پروازی بود که هر هفته سه‌شنبه از کاراکاس به تهران انجام می شد اما مدتی است که دیگر انجام نمی‌شود”.

فاکس‌نیوز در ادامه گزارش داد: خط پروازی تهران – دمشق به کاراکاس علی‌رغم اینکه به ادعای مقامات 3 کشور یک خط پروازی تجاری بود، اما خرید بلیط و انجام سفر بدون تایید مقامات دولتی 3 کشور برای شهروندان عادی امکان‌پذیر نبوده است.

خط پروازی تهران – دمشق –کاراکاس از سال 2007 ( اسفند ماه 1385) و همزمان با گرم‌تر شدن روابط ایران و ونزوئلا در دولت نهم برقرار شد. آمریکا از زمان راه‌اندازی این خط پروازی با ادعای اینکه این خط پوششی برای کارهای تروریستی بوده، همواره ایران را متهم می‌کرد که از این خط پروازی برای انتقال تروریست‌ها و تجهیزات نظامی به ونزوئلا و برخی دیگر از کشورهای آمریکای لاتین استفاده می‌کند. اما ایران و ونزوئلا همواره این ادعای سازمان‌های جاسوسی آمریکا و اسراییل را رد کرده و می‌گفتند که این خط پروازی یک خط پروازی عادی و تجاری بین دو کشور بوده و نشانه‌ای از گرم‌تر شدن روابط دو جانبه تهران – کاراکاس بوده است.

خط پروازی تهران – کاراکاس طولانی‌ترین خط پروازی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران پس از انقلاب اسلامی ایران است. پرواز تهران -دمشق-كاراكاس پس از توقف كوتاهی در دمشق 14 ساعت بدون توقف با عبور از اقيانوس آتلانتيک در فرودگاه كاراكاس پايتخت ونزوئلا بر زمين می‌نشست.

پیش از این هوگو چاوز رییس‌جمهوری ونزوئلا، با اشاره به دخالت برخی عوامل طرفدار آمریكا در داخل ونزوئلا برای لغو این خط پروازی تاكید كرده بود که آنها همیشه درصدد هستند این خط پروازی مهم میان منطقه آمریكای لا تین خاورمیانه و آسیا را متوقف كنند اما ما اجازه این اقدام را به آنان نخواهیم داد.

چاوز در مهرماه سال 1387 با اشاره به این مطلب افزوده بود: دولت آمریكا و برخی مخالفان دولت ونزوئلا در تبلیغات دروغین خود اعلام كردند با افتتاح این خط پروازی ونزوئلا – ایران و سوریه درصدد انتقال تروریست‌ها از خاورمیانه به آمریكای لاتین هستند.

وی افزود: حتی برخی مخالفان دولت ونزوئلا و دست نشانده‌های آمریكا در داخل یكی از هواپیماها مواد مخدر كار گذاشتند تا این خط پروازی را متهم و آن را در نهایت لغو كنند اما آنان موفق نخواهند شد با این شیطنت‌ها دو كشور ایران و ونزوئلا را از حفظ این خط پروازی منصرف كنند.

رییس‌جمهور ونزوئلا تاكید كرده بود که با توجه به هزینه‌های زیاد برای تاسیس خط پروازی كاراكاس – دمشق – تهران هیچ‌گاه اجازه متوقف شدن آن را نخواهیم داد. اما اکنون این اتفاق افتاده است.

هنوز مشخص نیست توقف این پرواز همیشگی است یا باز با سفری دوباره از سوی احمدی‌نژاد به ونزوئلا، از سر گرفته خواهد شد.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.