سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic

علي مطهري احضار شد

چکیده :هيئت داوري فراكسيون اصولگرايان مجلس با توجه به تذكرات متعدد اعضاء صبح امروز علي مطهري را به اين هيئت فراخواند تا درباره مواضع خود در خصوص تحولات پس از انتخابات به خصوص يادداشتي كه روز گذشته از وي درباره سالگرد امام (ره) منتشر شده توضيحاتي ارائه...


هيئت داوري فراكسيون اصولگرايان مجلس علي مطهري را به براي اداي توضيحاتي در خصوص موضع گيري‌هايش در قابل جريان فتنه احضار كرد.

به گزارش فارس، در پي انتشار يادداشتي از علي مطهري نماينده تهران و عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس در خصوص آخرين تحولات سياسي در بحث سايت‌ها، جمع كثيري از اعضاي فراكسيون نسبت به اين موضوع تذكر دادند.

هيئت داوري فراكسيون اصولگرايان مجلس با توجه به تذكرات متعدد اعضاء صبح امروز علي مطهري را به اين هيئت فراخواند تا درباره مواضع خود در خصوص تحولات پس از انتخابات به خصوص يادداشتي كه روز گذشته از وي درباره سالگرد امام (ره) منتشر شده توضيحاتي ارائه دهد.

اعضاي هيئت داوري از علي مطهري خواستند تا در خصوص دفاع وي از سران فتنه و حمله به معترضان به سران فتنه در مراسم سالگرد ارتحال امام توضيح دهد.

هيئت داوري فراكسيون اصولگرايان مجلس متشكل از 5 نماينده روحاني است كه چنانچه يكي از اعضاي فراكسيون اساسنامه را رعايت نكرده و آن را نقض كند از وي توضيح خواسته و تذكر مي‌دهد و در صورت ضرورت در خصوص عضويت نامبرده در فراكسيون تصميم گيري مي‌كنند.


59 پاسخ به “علي مطهري احضار شد”

  1. دانشجوي بسيجي گفت:

    درود و سلام خدا بر شهيد مطهري و فرزند شجاع و عدالتخواهش …

    دكتر جون دوستت داريم !!!

  2. آزاده گفت:

    ورودش مبارك است!

  3. وقتش رسیده اقای مطهری هم از اصولگرایی در اد.

  4. امید V گفت:

    اصولگرا هم میخاید باشید باید مثل ایشون باشید. اعتقادشو زیر پاش نمیذلره واسه تملق و منافع. حالا شاید برخی اعتقادات و نظراتش از نظر بعضیها از جمله من نادرسته ولی تعارف با کسی نداره. حزب باد نیست