سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » شوراي امنيت برای بررسی حمله رژيم صهيونيستي به ناوگان آزادی غزه تشكيل جلسه داد...

شوراي امنيت برای بررسی حمله رژيم صهيونيستي به ناوگان آزادی غزه تشكيل جلسه داد

چکیده :شوراي امنيت سازمان ملل متحد براي بررسي ابعاد اقدام تازه رژيم صهيونيستي عليه كاروان كمك‌هاي غزه كه به شهادت و زخمي شدن شماري از فعالان صلح خارجي انجاميد، پشت درهای بسته تشكيل جلسه...


شوراي امنيت سازمان ملل متحد براي بررسي ابعاد اقدام تازه رژيم صهيونيستي عليه كاروان كمك‌هاي غزه كه به شهادت و زخمي شدن شماري از فعالان صلح خارجي انجاميد، پشت درهای بسته تشكيل جلسه داد.

يك ديپلمات غربي گفت: «شوراي امنيت ساعت 17 به وقت گرينويج براي بحث درباره تحولات خاورميانه تشكيل جلسه داد.»

این جلسه به درخواست کشورهای عربی برگزار شده است و هنوز گزارشی درباره جزئیات آن منتشر نشده است.

از سوی دیگر، دفتر اطلاع‌رسانی حماس گزارش داد كه «خالد مشعل» با «معمر قذافی»، رهبر حكومت ليبی، «علی عبدالله صالح»، رئيس‌جمهوري يمن، «فاروق شرع»، معاون رئيس‌جمهوري سوريه، «‌وليد المعلم»، وزير خارجه اين كشور، «عمرو موسی»، دبير كل اتحاديه عرب، «اكمل الدين احسان اوغلی»، دبير سازمان كنفرانس اسلامی و تعدادی ديگر از مقامات عرب تماس‌های‌ گسترده‌ای‌ را به عمل آورد.

وی‌ در جريان اين تماس‌ها لزوم محكوم كردن اين جنايت وحشيانه دشمن صهيونيستی‌ و محاكمه و مجازات سران تل‌آويو به‌عنوان جنايتكاران جنگی‌ و غنيمت شمردن اين لحظات تاريخی‌ برای‌ لغو نهايی و كامل محاصره نوار غزه را مورد تاكيد قرار داد.

اين رهبر فلسطينی در جريان اين تماس‌ها بر همبستگی‌ كامل عملی‌ با تركيه و حاميان خارجی‌‌ آرمان فلسطين حاضر در عرشه ناوگان آزادی‌ تاكيد كرد.

همچنين بسياري از مقام‌ها و سازمان‌هاي كشورهاي مختلف با محكوم كردن حمله رژيم‌صهيونيستي به ناوگان آزادي كمك‌هاي بشر دوستانه، اقدام بين المللي عليه آن را خواستار شدند.

شمار تلفات حمله بامداد امروز دوشنبه نظامیان صهیونیستی به ناوگان آزادی غزه به 20 شهید و بیش از 80 مجروح رسید كه 15 نفر از شهدای مذكور از شهروندان تركیه‌ و بقیه از شهروندان كشورهای مختلف هستند.

اين در حالي است كه وزارت خارجه اسپانيا و يونان سفير رژيم‌صهيونيستی‌ را در كشورهاي خود فرا خواندند و وزيرخارجه لبنان از تلاش كشورش برای‌ ارائه پيش‌نويس قطعنامه محكوميت حمله به ناوگان آزادی‌ خبر داد.

«برنارد كوشنه»، وزیرخارجه فرانسه هم اعلام کرد كه هیچ چیز نمی‌تواند خشونت اسرائیل در قبال این ناوگان را توجیه کند.

همچنين وزیر خارجه آلمان نیز درباره کشته‌شدن فعالان حقوق فلسطینی‌ها ابراز نگرانی عمیق کرد.

یونان هم در اعتراض به حمله به ناوگان کمک به غزه، تمرینات نظامی مشترک خود با اسرائیل را لغو کرد و همچون سوئد و اسپانیا که ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را برعهده دارد، سفیر اسرائیل را فرا خواند.

همچنين «اسماعيل هنيه»، نخست‌وزير دولت منتخب فلسطين در تماس تلفنی با امير قطر به بررسی آخرين تحولات مربوط به حمله دشمن صهيونيستی به ناوگان آزادی پرداخت.

اين در حالي است كه رسانه‌هاي تركيه نيز از نشست فوري دولت تركيه براي بررسي حمله رژيم‌صهيونيستي به كشتي‌هاي ناوگان آزادي غزه خبر دادند.

ناو‎های جنگی و بالگردهای نظامی اسرائیلی ناوگان کمک‎های بشردوستانه بین‎المللی را محاصره و شماری از فعالان حقوق‌بشر را بازداشت كردند.

ناوهای جنگی اسرائیلی صبح دوشنبه برای جلوگیری از ورود کاروان کمک‎های بشردوستانه بین‎المللی آزادی به غزه عازم منطقه شدند.

بر اساس گزارش‌های خبری، نيروی دريايی رژیم‌صهيونيستي با ناوچه‌ها و بالگردهاي خود به ناوگان کمک‌رسانی به غزه حمله کرده و نيروهای خود را بر روی کشتی‌هايی که وارد آب‌های منطقه وارد شده‌اند، مستقر کرده است.

ناوگان آزادی حامل شماری از فعالان حقوق بشر، کمک‌های بشردوستانه و شامل 9 کشتی حامل 10 هزار تن کمک‌های بین‌المللی است.

این ناوگان سفر خود را یکشنبه گذشته آغاز کرد و مطابق برنامه قرار بود پنج‌شنبه گذشته به غزه برسد، اما به دلیل تهدیدهای رژیم‌صهيونيستي مبنی بر توقیف کشتی‌های این کاروان و دستگیری فعالان صلح حاضر در این کشتی‌ها، تاکنون موفق نشده است وارد آب‌های غزه شود.

کاروان کمک‌های بین‎المللی شامل مصالح ساختمانی، تجهیزات پزشکی و همچنین وسایل آموزشی و اسباب‌بازی برای کودکان غزه است.

بر اساس این گزارش، از سال 2007 میلادی، نوار غزه در محاصره شدید نظامیان رژیم‌صهيونيستي قرار گرفته و این رژیم با همکاری دولت مصر، از ورود هرگونه کالای بهداشتی و مواد غذایی به نوار غزه جلوگیری می‌کند.

سازمان عفو بین‌الملل و دیگر سازمان‌های حقوق بشری تاکنون بارها درباره وقوع بحران انسانی در نوار غزه هشدار داده‌اند.

این سازمان‌ها همچنین ‌‌محاصره غزه را مغایر با قوانین بین‌‌المللی دانسته و خواستار لغو آن شده‌اند.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.