سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » تمدید قرار بازداشت عماد بهاور برای دو ماه دیگر...

تمدید قرار بازداشت عماد بهاور برای دو ماه دیگر

چکیده :عماد بهاور رئیس شاخه جوانان نهضت آزادی ایران در بند 209 زندان اوین و با جعفر پناهی، کارگردان ایرانی هم سلول...


کلمه:قرار بازداشت عماد بهاور، فعال سیاسی به مدت دو ماه دیگر نیز تمدید شد.

به گزارش  خبرگار کلمه قرار بازداشت عماد بهاور در حالی تمدید شده است که بازجویی های وی به پایان رسیده است.

عماد بهاور رئیس شاخه جوانان نهضت آزادی ایران در بند 209 زندان اوین و با جعفر پناهی، کارگردان ایرانی هم سلول است.

این سومین بازداشت عماد بهاور در یک سال گذشته می باشد، در روزهای منتهی به انتخابات ریاست جمهوری بهاور یکبار به مدت 4 روز و بلافاصله بعد از انتخابات نیز به مدت دوماه بازداشت شده و تمام این مدت را در سلولهای انفرادی 209 محبوس بود.

همچنین نیروهای امنیتی در سالجاری علاوه بر فشار برای اخراج ایشان از محل کارش با فشار بر حراست دانشگاه مازندران از برگزاری جلسه دفاعیه پایان نامه ایشان در مقطع کارشناسی ارشد علوم سیاسی نیز جلوگیری نمودند.

به دنبال وصول احضاریه ای برای ارائه آخرین دفاع در مورد پرونده بازداشت اول بعد از انتخابات به دادگاه انقلاب مراجعه نموده بود که پس از ارائه دفاعیه با تفهیم اتهامی جدید بازداشت شده و به زندان اوین منتقل شد.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.