سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » چند مظنون در رابطه با سرقت مجسمه‌ها دستگیر شده‌اند...

چند مظنون در رابطه با سرقت مجسمه‌ها دستگیر شده‌اند

چکیده : 20 تا 30 نفر از اراذل و اوباش با مراجعه به پایگاه‌های پلیس امنیت خود را معرفی كرده و تعهد دادند كه اقدام مجرمانه‌ای صورت نمی‌دهند و ابراز ندامت...


کلمه: فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: 20 تا 30 نفر از اراذل و اوباش با مراجعه به پایگاه‌های پلیس امنیت خود را معرفی كرده و تعهد دادند كه اقدام مجرمانه‌ای صورت نمی‌دهند و ابراز ندامت كردند.

به گزارش ایلنا، سردار حسین ساجدی‌نیا با حضور در پلیس امنیت پایتخت با اشاره به اجرای طرح برخورد با تولید و توزیع‌كنندگان سی‌دی‌های غیرمجاز در راستای طرح امنیت اخلاقی گفت: با هماهنگی‌های قضایی، 180 نقطه كه از قبل شناسایی شده بود مورد بازرسی قرار گرفتند و بالغ بر 200 هزار عدد انواع دی‌وی‌دی و سی‌دی كشف شد.

وی افزود: 160 نفر در این رابطه دستگیر شدند كه یك سوم آنها از تولیدكنندگان اصلی بودند.

ساجدی‌نیا خاطر نشان كرد: این طرح باز هم ادامه دارد و سی‌دی‌های كشف‌ شده به همراه بیش از سه هزار سی‌دی دیگر كه طی هفته‌های گذشته كشف شده بود، از سوی ماموران پلیس امحاء شد.

رئیس پلیس پایتخت با بیان اینكه برخورد با توزیع‌كنندگان سی‌دی‌های غیرمجاز خواست مردم و نمایندگان مجلس بود گفت: این جرم جزء جرایم سازمان‌یافته است و مجموعه‌ پلیس با قدرت با مجرمان در این زمینه برخورد می‌كند.

ساجدی‌نیا در رابطه با اراذل و اوباش خاطر نشان كرد: 20 تا 30 نفر از اراذل و اوباش با مراجعه به پایگاه‌های پلیس امنیت خود را معرفی كرده و تعهد دادند كه اقدام مجرمانه‌ای صورت نمی‌دهند و ابراز ندامت كردند.

او در رابطه با طرح پلیس نامحسوس نیز اظهار كرد: این پلیس از هفدهم اردیبهشت ماه كار خود را در حوزه سرقت آغاز كرده است.

او در رابطه با طرح امنیت اخلاقی نیز گفت: نیروی انتظامی آماده برخورد با هر گونه جرایم سازمان‌یافته است و طرح امنیت اخلاقی با رویكرد جدید آغاز خواهد شد و مردم را از آن مطلع می‌كنیم.

ساجدی‌نیا در رابطه با سرقت مجسمه‌ها از سطح تهران نیز اظهار كرد: 12 مورد مفقودی مجسمه داشته‌ایم كه از هفتم اردیبهشت به بعد مورد خاصی گزارش نشده است.

او افزود: مظنون‌هایی در این رابطه دستگیر شده‌اند و بررسی‌ها ادامه دارد.

ساجدی‌نیا در رابطه با اظهارات مسئولان شهرداری در این مورد گفت:‌ من سخنگوی پلیس هستم نه شهرداری.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.