حضور یادگار امام در منزل علیرضا بهشتی در سالروز ورود امام به ایران+عکس
چکیده :سيد حسن خميني در هنگام سخنراني احمدي نژاد در حرم و مداحي و...آنجا حضور نداشته و در اتاق خود بوده است . همزمان با ترك حرم همراهان حجت الاسلام سيد حسن خميني نيز سالن را ترك كردند.وي همچنين در مراسم رسمي گراميداشت سالروز ورود امام به كشور كه امسال برخلاف سالهاي گذشته در بهشت زهرا برگزار شد ، حاضر نشد.حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی صبح امروز در سالروز ورود امام خمینی (س) به میهن اسلامی، با حضور در منزل دکتر علیرضا بهشتی فرزند شهید آیت الله دکتر بهشتی، دیدار و از حال آنان تفقد کرد.این دیدار بلافاصله پس از تجدید میثاق هیئت دولت با آرمانهای امام خمینی صورت...
کلمه:حجت الاسلام و المسلمين سيد حسن خميني كه هنگام حضور محمود احمدي نژاد رييس دولت در حرم مطهر امام راحل حاضر بود بطور ناگهاني حرم امام راحل را ترك كرد . وي همچنين در مراسم رسمي گراميداشت سالروز ورود امام به كشور كه امسال برخلاف سالهاي گذشته در بهشت زهرا برگزار شد ، حاضر نشد.

سایت جماران گزارش داده محمود احمدینژاد و برخی اعضای هیات دولت، صبح روز دوشنبه 12 بهمنماه همزمان با فرا رسیدن سیو یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور در مرقد مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با آرمانهای حضرت امام خمینی(س) تجدید میثاق کردند.در این مراسم که با حضور حجتالاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی همراه بود، احمدی نژاد و اعضای هیات دولت با قرائت فاتحه، به مقام شامخ بنیانگذار جمهوری اسلامی ادای احترام کردند و در سالگرد بازگشت امام خمینی(س) به ایران در سال 1357، آغاز دهه فجر و یاد و خاطره آن امام راحل را گرامی داشتند.وی بر سر مزارهای بانوی بزرگ انقلاب و حضرت آیتالله العظمی طباطبایی بروجردی و آیتالله توسلی نیز حضور پیدا کرد.
به گزارش خبرنگار کلمه سيد حسن خميني اما در هنگام سخنراني احمدي نژاد در حرم و مداحي و…آنجا حضور نداشته و در اتاق خود بوده است . همزمان با ترك حرم همراهان حجت الاسلام سيد حسن خميني نيز سالن را ترك كردند.

سید حسن خمینی در کنار پدربزرگش
حضور یادگار امام در منزل علیرضا بهشتی در سالروز ورود امام به ایران
به گزارش خبرنگار کلمه همچنین حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی صبح امروز در سالروز ورود امام خمینی (س) به میهن اسلامی، با حضور در منزل دکتر علیرضا بهشتی فرزند شهید آیت الله دکتر بهشتی، دیدار و از حال آنان تفقد کرد.
این دیدار بلافاصله پس از تجدید میثاق هیئت دولت با آرمانهای امام خمینی صورت گرفت.

نوه آیت الله شهید بهشتی در آغوش نوه امام خمینی (ره)














سید حسن دمت گرم
حرف مرحوم پدر بزرگت(ره) را گوش بده و مثل پدر بزرگوارت عمل کن تا عاقبت بخیر شوی: پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به کشور شما آسیبی نرسد.
اي كاش امام زنده بود
اي كاش امام زنده بود . شايد وضعيتمان بهتر بود .
با درود بيشمار بر خميني كبير(ره) و نوه متدين و آزاده اش،سلام فراوان بربهشتي مظلوم وفرزندان پاك و انديشمندش،
آرزوي ادب بيشتر ، تعمق و پرهيز از سطحي نگري و جزم انديشي،براي كامنت نويس هايي از”جنس عبدالزهرا”!؟! رادارم.
آفرين به اين سيد پاك طينت كه همه توهينها و فحاشي هاي افراطيون را ميشنود ولي باز آرام و متين در راه حق حركت ميكند.
سید حسن دست خدا بهمراهت که از حق دفاع میکنی ما مردم با تو هستی محکم برو جلو ، یا حق
خوشا به حال امام و شهدا كه نيستند كه اينروزها را ببينند كه جوونامون رو منافق و سلطنت طلب مينامند!!!تاسفباره اوضاع برامون!! وا اسفا!!
گیرم پدر تو بود فاضل از فضل پدر تورا چه حاصل؟
رحمت به پدر و پدر بزرگت و رحمت خدا بر مردان بزرگ تاریخ (بهشتی)،منتظری،خاتمی،دستغیب،طباطبایی،صانعی،و میر حسین موسوی
اندکی صبر سحر نزدیک است
این گریه ها حالمو بهم میزنه!
نمی تونم باور کنم کنار قبر امام این قدر ناراحت و گریان باشه!
افتخار امامید سید حسن
درود بر حقیقت جویان جهان
سلام بر حسین
سلام بر یادگار امام
منم دلم خيلي براي بابام تنگ شده خدايا دلم داره ميتركه
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد
خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
تا میر حسیت فقط یک یا حسین
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد
خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
تا میر حسین فقط یک یا حسین
اگه راست میگید عکس سید حسن با رئیس جمهور محبوب هم بذارید
مرامتو عشق است اق سید
احمد و امثال احمد و ناشناس که میگه خودتونو گول نزنید!
اگه شعور داشتی میخوندی که نوشته با هم اومدند،فاتحه خوندند بعد سید حسن رفت!
شما دارید خودتونو گول میزنید که انتظار دارید تلویزیون دولتی که کاملاً جناحش مشخصه بیاد بگه آقا نوه امام از احمدی نژاد خوشش نمیومد وسط سخنرانیش پا شد رفت!
به امید روزی که خورشید واقعیت بر سرزمین سبز ایران بتابد و خواست برقراری عدالت و گرفتن حق جرم تلقی نگردد…
seyed kheyli mardiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
پسر کو ندارد نشان از پدر/ تو بیگانه خوانش نخوانش پسر
درود بر تو ای ازاده که همانند پدرانت زیر بار ظلم نرقته ای