سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » استعفای روح‌الله حسينيان از نمایندگی؛خود را سرخورده می بینم...

استعفای روح‌الله حسينيان از نمایندگی؛خود را سرخورده می بینم

چکیده :امروز خود را ناتوان‌تر از همیشه می‌یابم. هر اقدامی آغاز كردیم با رقابت پیچیده پارلمان تاریست‌های حرفه‌ای نقش بر آب شد. جناح اصلاح‌طلب نزد رئیس عزیزتر و ارزشی‌تر شدند و هر روز ما مطرودتر و بی‌خاصیت‌تر. من خود را موجودی شكسته خورده و سرخورده...


کلمه: روح الله حسینیان نماینده تهران در مجلس در نامه‌ای به هیئت رئیسه مجلس خواستار استعفا از نمایندگی شد.

حجت‌الاسلام روح الله حسینیان نماینده تهران در نامه‌ای به هیئت رئیسه مجلس ، تقاضای استعفا كرده است كه متن كامل نامه وی به شرح زیر است:

با عرض سلام؛ چنانچه بیشتر دوستان مطلع هستند، اینجانب نزدیك به دوازده سال است كم و بیش در حال مبارزه با جریان انحرافی به اصطلاح‌ اصلاح‌طلبان هستیم. خداوند خود می‌داند كه چه ظلم ها، فشارها، تهمت‌ها، توهین‌ها و تحقیرها را از این جماعت شنیدم و دیدم. در این میان نصحیت‌ها و زخم‌ زبان‌های دوستان را با همه تلخی‌هایش به جان خریدیم؛ اما به یاری خداوند كه همه انگیزه‌ام او بوده هرگز احساس ضعف و ناتوانی نكردم؛ بلكه هرگاه حملات این جماعت بیشتر می‌شد احساس نشاط می‌كردم. اما امروز بیش از هر زمانی احساس دلشكستگی و سرخوردگی می‌كنم.

امروز خود را ناتوان‌تر از همیشه می‌یابم. هر اقدامی آغاز كردیم با رقابت پیچیده پارلمان تاریست‌های حرفه‌ای نقش بر آب شد. جناح اصلاح‌طلب نزد رئیس عزیزتر و ارزشی‌تر شدند و هر روز ما مطرودتر و بی‌خاصیت‌تر. من خود را موجودی شكسته خورده و سرخورده می‌بینم وقتی می‌بنیم ریاست كمیته دفاع مجلس یكی از فتنه‌گرانی است كه از بانیان اتهام تقلب در انتخابات بود. وقتی می‌بینم مجلس اصولگرا نماینده‌ای را برای این كمیته انتخاب می‌كند كه تا دیروز علناً از یكی از سران فتنه دفاع می‌كرد و یك روز از عمرش را در راه مبارزه نگذرانده و تنها با تاجران كویتی می‌نشیند و برمی‌خیزد و رسالتش توزیع آدامس در بین نمایندگان است.

امروز می‌بینیم ده‌ها نشریه با حمایت بیت‌المال تمام ارزش‌های اخلاقی و سیاسی امت حزب‌الله را زیر ضربات خود گرفته‌اند. وقتی از ریشه‌ اینها تحقیق می‌شود می‌بینیم هر دسته‌ای از اینها از دفتر یكی از مسئولان جمهوری اسلامی سیراب می‌گردند.

امروز مردمی كه دنبال صد هزار تومان وام می‌گردند ناگهان چشم باز می‌كنند ده‌ها میلیون تومان بیت‌المال به جیب هنرپیشه‌هایی می‌ریزد كه نه دل در گرو اسلام دارند و نه در گرو حتی این كشور و بدتر ناگهان تصویر آنها را در كنار هم باید شاهد باشیم و هیچ‌كس هم اخم نكند؟ چرا مأیوس و سرخورده نباشم.

امروز بسیج و نیروهای انتظامی كه در جریان فتنه‌های اخیر در خط مقدم علیه مزدوران آمریكایی می‌جنگیدند تا از امنیت مردم دفاع كنند به بهانه‌ تخلف چند نفر (كه باید هم برخورد شود) اینان با تمام وجود مورد تحقیر و ظلم دادگاه‌های نظامی قرار می‌گیرند، تمام بدنه تحت تعقیب قرار می‌گیرند. فرماندهان مورد اذیت و توهین قرار می‌گیرند؛ ولی هیچ كس دفاعی نمی‌كند و هیچ‌كس نمی‌پرسد نیرویی كه می‌خواهد از امنیت مردم و اركان نظام دفاع كند با این روحیه زخم خورده چگونه و چرا؟

من خود را سرخورده و شكست خورده می‌بنیم كه كسانی در دفاتر مسئولان نظام جمهوری اسلامی حاكم شده‌اند كه 180 درجه با رهبری نظام زاویه دارند. چرا احساس یأس و شكست نكنم كه با همه فداكاری این مردم معتقد و ولایتی در این نظام كسانی نصب می‌شوند كه تا ثریا فاصله با رهبری نظام دارند كسانی كه در این فتنه تا جایی كه احساس ترس نكردند از حریف حمایت كردند.

من نمی‌دانم اگر به كارگیری این افراد چند چهره به مصلحت می‌باشد آیا سرخورده شدن صدها مانند من هم مصلحت این نظام است؟

البته می‌دانم كه همه برای نصب این افراد توجیهی دارند و ادله و مبانی؛ اما باید به من حق بدهند كه آنان خضرند و من موسی، بسیاری از تصمیمات را نمی‌فهمم، بسیاری از رفتارها را سوراخ كردن كشتی انقلاب می‌دانم، بسیاری از الطاف كریمانه به منافقان را ساختن جدار بر مردمی بی‌معرفت می‌دانم كه از لقمه‌‌ای بر گرسنگان راه كوتاهی كردند. بسیاری از شخصیت‌كشی‌ها را قتل بی‌گناهان می‌دانم. اعتراف می‌كنم كه اشكال از من و بی‌عمقی من است به همین جهت این حق را به خضر نبی می‌دهم كه مرا از خود براند و به همین جهت من به آنها حق می‌دهم تا به من بگویند: «اَلَم اقُل لكَ انّك لن تستطیعَ معی صبراً» و باز بر سرم فریاد زنند‌ «هذا فراقٌ بینی و بینك».

من یك ظاهرگرا هستم فقط این را می‌دانم كه طبق قانون اساسی در مجلس سوگند خورده‌ام و هم‌صدا با دیگر نمایندگان تكرار كرده‌ام كه «من در برابر قرآن مجید به خدای قادر متعال یاد می‌كنم و با تكیه بر شرف انسانی خویش تعهد می‌نمایم كه پاسدار حریم اسلام و نگهبان دستاوردهای انقلاب اسلامی ملت ایران و مبانی جمهوری اسلامی باشم.» ولی می‌بینیم تجربه این مدت به من نشان داده است كه قادر به وفاداری به این سوگند نیستم.

مطمئن هستم كه با مرگ سیاسی یا جسمانی حقیری مانند من نه بر دامن كبریایی ولایت گردی خواهد نشست نه از روند انقلاب خواهد كاست و مطمئن هستم یأس و سرخوردگی این بنده حقیر در روحیه حتی یك نفر هم تأثیر نخواهد پذیرفت. این سیل خروشان هم‌چنان به پیش خواهد رفت و آنچه نابود خواهد شد درماندگان و خستگان و فرسودگان خواهند بود.

از طرفی می‌دانم كه كینه‌توزان از این به بعد تحلیل‌ها خواهند كرد و خواهند گفت نتیجه تندی و افراط همین است. بگذارید تا هر كس هرچه می‌خواهد قضاوت كند. قضاوت‌ نهایی با خداوندی است كه بر همه دلها آگاه است و انگیزه‌ها را بهتر از همه ما می‌داند و به عدل و انصاف حكم خواهد راند.

آنچه كه باید بدانند این است كه من لحظه‌ای از گذشته خود پشیمان نیستم و از آنچه با من شده است راضی به رضای اویم چون همه آنها «بعین‌الله» بوده است.

در پایان از امت حزب‌الله و به خصوص مردم تهران كه به اینجانب رأی داده بودند عذرخواهی می‌كنم. من قول داده بودم كه به شما خدمت كنم و حال خود را ناتوان از خدمت می‌دانم. امید است كه در دو سال آینده فردی انتخاب شود كه بتواند خدمتگزار شما ملت خدایی باشد.

بسیار فكر كردم بسیار دعا كردم و از خداوند خواستم تا راهی برای خروج از بن‌بست به من نشان دهد: اما خود را همچنان در مقابل هزاران سؤال امت حزب‌الله بی‌جواب می‌دانم. خداوند تنها یك راه را به من نشان داد و آن گوشه‌گیری و عزلت‌ البته «لاتَدری لعلّ اللهَ یحْدِثٌ بعد ذلك امراً»

بدینوسیله رسماً استعفای خود را از نمایندگی مجلس شورای اسلامی خدمت هیئت رئیسه محترم اعلام می‌دارم.

با آروزی طول عمر رهبر عزیز

دولت به كام باد

روح‌الله حسینیان»

گفتنی است بر اساس آئین‌نامه داخلی مجلس هر نماینده كه اعتبارنامه او به تصویب رسیده است می‏تواند از مقام نمایندگی استعفاء دهد. پذیرش استعفاء موكول به تصویب مجلس است.

همچنین نماینده تقاضای استعفاء مدلّل خود را به عنوان رئیس مجلس می‏نویسد و رئیس مجلس آن را در اولین جلسه علنی و بدون قرائت متن، اعلام و در دستور كار هفته بعد می‏گذارد. نماینده می‏تواند قبل از شروع بررسی در مجلس تقاضای استعفاء خویش را مسترد دارد.

بررسی تقاضای استعفاء بدین ترتیب خواهد بود كه ابتدا تقاضای استعفاء قرائت شده و سپس شخص متقاضی استعفاء یا نماینده دیگری به تعیین او تقاضای دفاع خواهد نمود. مدت قرائت تقاضای استعفاء و توضیح نماینده متقاضی استعفاء حداكثر نیم ساعت است. مخالف یا مخالفین نیز حداكثر نیم ساعت می‏توانند صحبت كنند و پس از آن رأی‏گیری به عمل می‏آید. در صورت تصویب تقاضای استعفاء مراتب از طریق هیأت رئیسه به وزارت كشور اعلام می‏شود تا طبق قانون انتخابات اقدام نماید.


91 پاسخ به “استعفای روح‌الله حسينيان از نمایندگی؛خود را سرخورده می بینم”

  1. ای بابا چه بد شد …
    خیلی ناراحتمون کردی… :-)

  2. sabzandish گفت:

    با سلام و خسته نباشید
    من فکر می کنم این حرکت یک تاکتیک می باشد که قصد استفاده از تریبون مجلس را برای تبین دیدگاهای به غایت افراطی و حمله به نمایندگان اقلیت مجلس می باشد.
    به نظر من نباید فریب این استعفا و اعلام سر خوردگی و …. را پذیرفت
    az beyne nazarat faghat in nazar be nazaram dorost zade bud vasate khal…
    inghadr sathi bin nabashid
    sabr konin bebinin farda pas farda che naghshe’e daran…

  3. ناشناس گفت:

    مردم تهران مردم تهران نکن داداش خودتم خوب میدونی اگه به رای ما باشه امثال تو یکی رای نمی آوردن. بری دیگه برنگردی !!!!!

  4. غضنفرالدوله گفت:

    بدون شک این داستان با سعیدخان مرتضوی ارتباط مستقیم داره.

  5. علی گفت:

    تو که از اول میدونستی از پس این کارا بر نمیای،چرا اومدی؟خوب پول خونه توی بالاشهر و ماشینش جور شده.دیگه چی میخواد مگه.

  6. GreeN گفت:

    فقط صبر کنین.من که بعید میدونم این ادم و امثالش (سعیدخان مرتضوی) تو این دنیا به فکر توبه بیفتن !

  7. اابراهيم گفت:

    مي خواستم از نظر بسيار رسا ، زيبا و بجاي « حسين » كه در ساعت 7:10 بعد از ظهر ديروز نوشته ، واقعا … تشكر كنم.
    د ست مريزاد !

  8. هوای سبز گفت:

    آقای حسینیان اگر کار برای رضای خدا باشد (به قول خودتون) خستگی و سر شکستگی و … غیره هیچ وقت پیش نخواهد آمد حتی اگر همه دنیا جلوت وایسن چون هدف خداست
    پس راستی راستی استعفا بده و برو خونه ات بشین فکر کن که یک عمر برای رضای خدا کار کردی

  9. علي رضا گفت:

    … برفت ..برفت …برفت شادي آمد انده از خاطر برفت

  10. شاکر گفت:

    اقای حسینیان هواپسه نه؟ مرتضوی و…..

  11. یا حسین...میرحسین گفت:

    اگه فیلمه …اگه فیلم نیست…اصلن مهم نیست
    ما به راهمون ادامه می دیم

  12. شمه گفت:

    تصمیم معقول گرفته است چون بر اساس گفته های خودش شکست خورده است پس بود ونبوداو برای مجلس فرق نمیکند

  13. فرزند سبز ایران گفت:

    به قول مهندس موسوی عزیزمون…. سرانجام افراط… تفریط است!

    در ضمن با کسی که حکم اعدام بچه های مردم و هم وطن هاشو می نویسه و امضاء می کنه اصلن نباید حرف زد…
    این آقا بره خدا رو شکر کنه که جنبش سبز مثل اونها افراطی و خشونت طلب نیست و شعارش زنده باد مخالف من است…
    البته محاکمه ی خیانتکاران به جای خود باقی است.

  14. ناشناس گفت:

    همانطور که علی مطهری گفت این آقا عشق اعدام داره و میخواد بره به عنوان قاضی تو دادگاه تا همه را از دم تیغ بگذرونه

  15. فریدون گفت:

    کسی که اون طوری گستاخانه به نخبگان حمله میکنه باید از صحنه کنار بره

  16. کنتورچی گفت:

    من طبق معمول که باید کنترل کنم متن استعفای ایشون رو کنترل کردم . توی 2 یا 3 خط اول غلط دستوری ادبی داشت که میخواستم به جناب خسروخان- روح الله خان- یادآوری نمایم ولی بیشتر که ادامه دادم و تا آخر نامه ایشون رو خوندم دیدم آنقدر غلط ادبی دستور زبان فارسی توی اون داره که از خیرش گذشتم.

  17. عرفان گفت:

    بازی جدید؟؟
    اما واقعا ایشان در همان مجلس بمانند خطرشان از هر جای دیگر کمتر است! بیان بیرون دوباره خدای نکرده قاضی می شوند خطرناکه!

  18. مستان گفت:

    مرگ بر دروغگو

  19. سبز گفت:

    با عث خوشحالی روح ندا و……. شدید

  20. elaheh گفت:

    mashkooke ! in adam be in zoodia vel kon nist .

  21. ايران وطنم گفت:

    داري ميري دررو يواش ببند.

  22. امیر گفت:

    مثل همیشه یک فیلم تازه است به احتمال زیاد یک شغل بهتری بهش می دهند

  23. رضا گفت:

    برو. برو و دیگه هم برنگرد!!

  24. عبدالله گفت:

    چون آقای حسینیان خود را پایبند قانون اساسی نمی داند به همین خاطر در قسم نامه اش قانون اساسی را نمیگوید و ضمنا آقای حسینیان را توصیه می کنم که به نامه آقای ناصر کاتوزیان در روزنامه آرمان مورخه 14/10/88 بخوانندووجدان عدالت را با خود مقایسه نمایند

  25. شهروز گفت:

    …………………………………………………………….از کنار برو…………در ضمن دستت بگیر به دیوار…………………….

  26. سهیل گراوند گفت:

    این از عنایات خداوند است که ظالمین وخاءنین باید رسواشوند استعفای روح بلا یزیدیان ازنمایندگی آغاز بشارتی ازجانب حق تعالاست امید آنکه این حرکت پر رهرو ومستدام باد برای همه کسانی که با ظلم تبعیض و حق کشی به مردم برمسند قدرت ایستاده اند

  27. ناشناس گفت:

    چاه نکن بهر کسی‌،اول خودت دوم کسی‌،کسیکه می‌خواست اعدام مردم رو جلو بندازه،به ظاهری بودن و بی‌ خاصیت بودن خودش پی‌ برد،و سرخورده شد،چی‌ استعفا ظاهری باشه چه باطنی ،در واقع با این نامه روح الله حسینیان خودش زودتر از اعدامی که برای دیگران می‌خواست اعدام شد آن هم به دست خودش.

  28. احسان گفت:

    یعنی قراره از این به بعد حضرت آیت الله حسینیان را در مجلس نبینیم !!!!!!!!!!!!

  29. اصفهان سبز گفت:

    بعدا میگند ما تقلب نکردیم ببینید چی نوشته
    ” با عرض سلام؛ چنانچه بیشتر دوستان مطلع هستند، اینجانب نزدیک به دوازده سال است کم و بیش در حال مبارزه با جریان انحرافی به اصطلاح‌ اصلاح‌طلبان هستیم”

  30. بی نام گفت:

    نمیدونستم دادگاههای نظامی کشور ظالم هستند.آقای حسینیان از اطلاع رسانیتون متشکرم.

  31. ناشناس گفت:

    عزلت کردند یا استعفا دادی ?

  32. صدر گفت:

    رفتي بيرون در رو محكم ببند ،هوا بدجوري بيرون سرده ،باد نياد تو اتاق!!!!!!!!!!!!!!!!!

  33. رضا گفت:

    به خدا قسم كه ولايت گول امثال شما را نخواهد خورد وبا درايت ايشان انشالله دو دستگي بين مردم تمام ميشود و روسياهي آن بر چهره تندرو ها خواهد نشست اگر حرف مير حسين بر سر حق و حقيقت وراي ورياست جمهوري بود حرف برخي ازاين آقايان سهم خواهي از نظام بود كه متاسفانه از رهبر انقلاب اسلامي هم مايه گذاشتند و بين مردم تفرقه انداختند ولي پرده ها خواهد افتاد و رسواميشوند منافقين واقعي به اميد پيروزي جمهوري اسلامي ايران سبز باشيد

  34. کرج گفت:

    زحمت کشیدید شما که توان ندارید وبه مشکلات با این کار دامن خواهید زد اشتباه کردید که وارد گود شدید .

  35. عبدالله گفت:

    خداوند همه را بیامرزد و دچار افراط و تفریط نگرداند. مردم خوب میدانند که ارزش هر نماینده چقدره و آیا نماینده مردم یا نماینده کسان دیگر.

  36. آیا سرخورده شدن صدها مانند من هم مصلحت این نظام است؟جواب:قطعا .زیرا نظام احتیاج به ادم حسابی دارد نه مزدوری چون تو.

  37. حسین گفت:

    از غم هجر مکن ناله و فریاد که دوش .. زده ام فالی و فریاد رسی می اید
    این تازه اول کاره شکست خوردن با احترام کنار میکشن

  38. . گفت:

    مرگ برفتنه سبز اموی که از گور اصلاحات خبیث درآمد

  39. مهدی از خوزستان گفت:

    آقای حسینیان از معدود انسانهای پاک و شجاع و ولائی مجلس است و انشاالله دوبار ه بر میگردد و به مبارزه خود با فتنه گران ادامه میدهد . مرگ و ننگ ابدی بر موسوی و کروبی و خاتمی و رفسنجانی و …………

  40. مهدی از خوزستان گفت:

    آقای حسینیان از معدود انسانهای پاک و شجاع و ولائی مجلس است و انشاالله دوبار ه بر میگردد و به مبارزه خود با فتنه گران ادامه میدهد . مرگ و ننگ ابدی بر موسوی و کروبی و خاتمی و رفسنجانی و ………… باز هم دروغ که میگوئید این نظر تکراری است مرگ بر سبز امویان دروغگو

  41. مسعود گفت:

    درود بر حسینیان