هاشمیان:جریان افراطی نقشهای در ذهن دارد
چکیده :«به نظر میرسد با حرکتی که این جریان افراطی شروع کرده، نقشهای در ذهن دارند و ممکن است اتفاق مهمی رخ...
کلمه:رییس شورای مرکزی فراکسیون خط امام (ره) به افراطیون حاکم بر کشور توصیه کرد به عواقب اقدامات و رفتارهای خود و تاثیر آن بر نظام بیاندیشند.
حجت الاسلام حسین هاشمیان در گفتگو با «پارلماننیوز»، در خصوص تلاش جریانی برای انتساب دادن اقدام توهینآمیز صورت گرفته به تمثال امام راحل به جنبش سبز و میر حسین موسوی، گفت:«به نظر میرسد با حرکتی که این جریان افراطی شروع کرده، نقشهای در ذهن دارند و ممکن است اتفاق مهمی رخ دهد.»
وی در خصوص هشدار سایت نزدیک به میرحسین موسوی درباره زمینهسازی برای رفتارهای غیر متعارف و تحلیل بازداشت میرحسین موسوی، اظهار داشت:«بعید نیست و ممکن است این اقدام را انجام دهند.»
نماینده اصلاحطلب مردم رفسنجان تاکید کرد:«آقایان باید به عوارض اینگونه رفتارهایشان بیاندیشند و بدانند عواقب این رفتارها ضربه به نظام است.»













