خانواده های زندانیان سیاسی از تخلفات شکایت می کنند
چکیده :این خانواده ها در نظر دارند به صورت اختصاصی ، هر یک از موارد تخلف از قانون را که توسط قاضی و همه عوامل پرونده در مورد عزیزانشان انجام گرفته را مطرح و از عوامل مربوطه شکایت کنندو امید است قوه مستقل قضاییه به رسالت خود که اجرای قانون است عمل...
کلمه: محتشمی پور در مورد آخرین اقدام خانواده های زندانیان سیاسی گفت: این خانواده ها در نظر دارند طی نامه ای به مسوولین قوه قضاییه به صورت اختصاصی ،هر یک از موارد تخلف از قانون که توسط قاضی و همه عوامل پرونده در مورد عزیزانشان انجام گرفته را مطرح و از عوامل مربوطه شکایت کنند.
فخر السادات محتشمی پور، همسر مصطفی تا ج زاده از اعضای شورای مرکزی جبهه مشارکت ایران اسلامی در مورد آخرین وضعیت تاج زاده به خبر نگار ایصدا هم گفت: مصطفی تا ج زاده در حال حاضر در انتظار برگزاری دادگاه خود به سر می برد .
وی در مورد وضعیت دیگر زندانیان سیاسی جریانات پس از انتخابات افزود: از هفته گذشته تاکنون دادگاه غیر علنی دستگیر شدگان در حال برگزاریست و ما به عنوان خانواده های این زندانیان می خواهیم بدانیم این افراد که غالبا از چهره های برجسته انقلاب بوده و هر گونه تصور فرار و تبانی در مورد آنها خنده دار است چرا آزاد نمی شوند؟
محتشمی پور با اشاره به دستگیری های اخیر افزود: آذر منصوری، فریبا پژوه ، مهدیه مینوی، نگار سایه و محبوبه حقیقی از جمله دستگیر شدگان روزهای اخیر بودند.
وی با ابراز نگرانی از وضعیت بد این زنان در بند ادامه داد: این زنان در بند های عمومی با مشکل عدم وجود بهداشت مواجهند و در حال حاضر نیز با شیوع بیماری آنفولانزای نوع (آ) سلامت آن ها بیش از پیش تهدید می شود.
همسر مصطفی تاج زاده در مورد مضمون نامه خانواده های زندانیان سیاسی پس از انتخابات به مسوولین قوه قضاییه گفت: آزادی فوری زندانیان ، رسیدگی به پرونده ها ، تسریع در تشکیل دادگاه ها و اجازه دفاع زندانیان از خود در دادگاه علنی از جمله مواد این نامه است.
محتشمی پور با بیان اینکه بی خبری خانواده های برخی زندانیان زن از وضعیت عزیزانشان موجب تاسف است افزود: متاسفانه مشکلات بسیار زیادی در روند بازداشت های پس از انتخابات وجود دارد که در این میان باید دادگاه صالحه ای به روند این بازداشت ها ، رفتارهای غیر قانونی،آزارهای روحی و بعضا جسمی رسیدگی کند.
فخر السادات محتشمی پور در مورد آخرین اقدام خانواده های زندانیان در بند گفت: این خانواده ها در نظر دارند به صورت اختصاصی ، هر یک از موارد تخلف از قانون را که توسط قاضی و همه عوامل پرونده در مورد عزیزانشان انجام گرفته را مطرح و از عوامل مربوطه شکایت کنندو امید است قوه مستقل قضاییه به رسالت خود که اجرای قانون است عمل کند.













