سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » زدن معترضان13آبان برای ارضاء امیال شخصی...

زدن معترضان13آبان برای ارضاء امیال شخصی

چکیده :اهمیت محاكمه این متخلفان و اعلام نتایج آن به مردم كمك می كند تا از وقوع مجدد چنین حوادث تلخی در كشور جلوگیری شود، چرا كه متاسفانه در روز راهپیمایی 13 آبان گزارشات محدودی از فعالیت تحریك آمیز برخی افراد نسبت به معترضین به گوش می...


کلمه:سایت جهان نیوز، از رسانه های حامی دولت با انتقاد از بلاتكلیفی برخورد با متخلفان كوی و كهریزك از اقدام تحریك آمیز برخی افراد خودسر با معترضان خبر داد كه صرفاً برای ارضاء امیال شخصی خود برخورد نامناسب و خارج از قاعده را با اعتراض كنندگان به عملكردشان دنبال می كردند.

این سایت نوشت: تخلفات بازداشتگاه كهریزك و تعرض به دانشجویان كوی دانشگاه تهران از حوادث دردناكی بود كه در انتخابات گذشته، رهبر انقلاب، مردم و دلسوزان انقلاب را به شدت متاثر كرد.

به گزارش جهان، پس از تاكیدات مكرر مقام معظم رهبری مبنی بر محاكمه متخلفان جنایت كهریزك و كوی دانشگاه، در تازه ترین اقدام معاون اول رئیس قوه قضائیه از به نتیجه رسیدن متخلفان پرونده كهریزك خبر داد.

بنابراین گزارش حجت الاسلام رئیسی در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در زمینه پرونده متخلفان كهریزك تحقیقات به صورت گسترده ای صورت گرفته است.

وی با تاكید بر اینكه این پرونده در حال آماده شدن هست تا سیر قضایی خود را داشته باشد تصریح كرد: همكاران ما در سازمان قضایی نیروهای مسلح چه این موضوع و چه مواردی را كه در حاشیه این قضایا اتفاق افتاده را پیگیری كرده و به نتیجه نیز رسیده اند.

معاون اول رئیس قوه قضائیه یادآور شد: هر زمان كه لازم باشد حتما سازمان قضایی نیروهای مسلح نتیجه پرونده را به اطلاع عموم خواهد رساند.

با این حال هنوز از نحوه محاكمه و پیگیری حمله كنندگان به كوی دانشگاه خبری در دست نیست.

به گفته كارشناسان، اهمیت محاكمه این متخلفان و اعلام نتایج آن به مردم كمك می كند تا از وقوع مجدد چنین حوادث تلخی در كشور جلوگیری شود، چرا كه متاسفانه در روز راهپیمایی 13 آبان   گزارشات محدودی از فعالیت تحریك آمیز برخی افراد نسبت به معترضین به گوش می رسید.

به گفته شاهدان عینی، برخی افراد انگشت شمار كه حتی به درخواست مردم حزب اللهی،بسیج و نیروی انتظامی بی توجه بودند و هیچ اهمیتی برای سوء استفاده رسانه های بیگانه از اقدام تحریك آمیز خود قائل نبودند، صرفاً برای ارضاء امیال شخصی خود برخورد نامناسب و خارج از قاعده را با اعتراض كنندگان به عملكردشان دنبال می كردند.

انتظار می رود پلیس و نیروهای مردمی و انتظامی ضمن برخورد شدید با اغتشاشگران و تهدیدكنندگان امنیت مردم، با اینگونه افراد نیز برخورد شدیدی صورت دهد و آنها را برای عبرت گرفتن دیگران به مراجع قضایی معرفی نمایند.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.