واگذاری مخابرات خلاف قانون بود
چکیده :دولت با نگاه گزینشی به قانون اصل 44 هدفهای اصلی قانون گذار و سیاست های كلی اصل 44 را نادیده گرفته...
کلمه:قانون اصل 44 صراحت دارد كه شركت های دولتی نباید به شبه دولتی ها واگذار شود.این پاسخ الیاس نادران عضو كمسیون اقتصادی مجلس به سایت جهان است كه پرسید: وزیر اقتصاد معتقد است قانون دست دولت را در واگذاری شركت ها به شبه دولتی ها باز گذاشته است،نظر شما چیست؟
نادران كه زمانی ریاست كمسیون اصل 44 را برعهده داشت و با تلاش وی نیز این قانون در مجلس تصویب شد معتقد است ؛ در قانون تصریح شده است كه دولت نمی تواند شركت های دولتی را به نیمه دولتی ها واگذار كند اما متاسفانه مجری در برخورد با قانون گزینشی عمل كرده است.
به گفته وی دولت با نگاه گزینشی به قانون اصل 44 هدفهای اصلی قانون گذار و سیاست های كلی اصل 44 را نادیده گرفته است.
نادران ضمنا اضافه می كند كه نگرانی ما تنها به نحوه واگذاری و یا تركیب خریدار نیست.
وی با اشاره به نامه ای كه به وزیر اقتصاد نوشته است و درآن 10 ابهام واگذاری مخابرات را مطرح كرده است می گوید: امیدوارم دولت در اسرع وقت به این پرسش ها پاسخ دهد چرا كه نگرانی های من از ادامه این روند جدی است .
نادیده گرفتن فعالیت های تخصصی در حوزه مخابرات،وضعیت و آینده سرمایه گذاری در این بخش ،نحوه سیاست گذاری دولت در مخابرات ،آینده و مصالح سهامداران از جمله پرسش های نادران از وزیر اقتصاد است.













