سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » تشدید فشارهای روانی و آزار و اذیت خانواده موسوی/ یک ماه بی‌خبری دختران از میرحسین و رهنورد...
» زندانبان‌ها: برای ما فقط یک چیز مهم است، حفظ نظام به هر قیمت

تشدید فشارهای روانی و آزار و اذیت خانواده موسوی/ یک ماه بی‌خبری دختران از میرحسین و رهنورد

چکیده :در حالی که مدت زمان محرومیت فرزندان مهندس موسوی از ملاقات با پدر و مادرشان به حدود دو ماه و مدت محرومیت آنها از هرگونه تماس و کسب اطلاع به یک ماه رسیده، آزار و اذیت روحی و روانی آنها نیز شدت گرفته و ارائه اخبار دروغ، تهدیدها و ایجاد مزاحمت ها برای زندگی آنها به اوج رسیده است. شدت بخشیدن به ارائه اطلاعات دروغین و ضد و نقیض درباره سلامتی میرحسین، از جمله جدیدترین مصادیق آزار و اذیت دختران موسوی و رهنورد بوده است....


در پایان پانزدهمین ماه بازداشت خانگی میرحسین موسوی و زهرا رهنورد، گزارش های رسیده به کلمه حاکی از تشدید فشارها بر خانواده ایشان و ادامه محدودیت مطلق ارتباطی ایشان با دخترانشان است.

به گزارش کلمه، در حالی که مدت زمان محرومیت فرزندان مهندس موسوی از ملاقات با پدر و مادرشان به حدود دو ماه و مدت محرومیت آنها از هرگونه تماس و کسب اطلاع به یک ماه رسیده، آزار و اذیت روحی و روانی آنها نیز شدت گرفته و ارائه اخبار دروغ، تهدیدها و ایجاد مزاحمت ها برای زندگی آنها به اوج رسیده است.

شدت بخشیدن به ارائه اطلاعات دروغین و ضد و نقیض درباره سلامتی میرحسین، از جمله جدیدترین مصادیق آزار و اذیت دختران موسوی و رهنورد بوده است؛ به طوری که در چند ماه اخیر بارها اخبار و اطلاعات غلط در این باره به خانواده منتقل شده بود که همگی در دیدار نوروزی با مهندس موسوی و دکتر رهنورد تکذیب شد.

اما در مدت پس از آن، این شایعه پراکنی ها باز هم ادامه داشته و در یک مورد با ادعای بستری شدن میرحسین موسوی به علتی نامعلوم در بیمارستان همراه بوده است؛ موضوعی که نگرانی شدید خانواده موسوی را به دنبال داشته و آنها را نسبت به احتمال سوء قصد به ایشان در وضعیت حصر و بازداشت و بی خبری، بیمناک ساخته است.

در مورد اخیر، پس از قطع کامل ارتباطات از ابتدای نوروز به این سو، با هدف وارد ساختن فشار روانی مضاعف به دختران، نیروهای امنیتی شروع به پخش خبر بیماری میرحسین کردند. آنها بعد از مدتها ایجاد دل نگرانی شدید و بی پاسخ ماندن جست و جوهای مکرر اقوام موسوی و خود دختران و ایجاد فضای بسیار آزار دهنده در خانواده، سرانجام به چهار نفر از اقوام دور این خانواده اجازه ملاقات دادند، با این شرط که “فرزندان نباید متوجه شوند”!

آنها همچنین تهدید کرده اند که هیچ خبری درباره این دیدار منتشر نشود، و گفته اند که ابراز نگرانی دختران راجع به پدر و مادرشان “به ضرر کشور است.” این در حالی است که خود از دو ابزار ایجاد نگرانی و سپس بی خبری برای شکنجه و آزار روانی این خانواده و وادار کردن آنها به پذیرش محدودیت ها استفاده می کنند، و در عین حال توضیح نمی دهند که اعلام وضعیت سلامتی میرحسین موسوی و زهرا رهنورد چه خطری برای اقتدار نظام می تواند داشته باشد. یا از سوی دیگر اگر بناست ارتباط با این دو همچنان با محدودیت و دشواری کنونی همراه باشد، چرا دستگاه های حکومتی تلاش می کنند با پخش مصاحبه، خبر و عکس دروغین ادعا کنند که آنها آزادند و نظام از روی رافت اسلامی به نگهداری ایشان در وضعیت ویژه می پردازد!

بر اساس این گزارش، این روش شکنجه روحی و ارائه انبوه اطلاعات دروغ در مورد دختران در زمینه مسائل سیاسی، خانوادگی و سلامتی آنان، متقابلاً برای میرحسین و همسرش نیز انجام گرفته بود؛ که باعث نگرانی این پدر و مادر دربند در مورد فرزندانشان شده بود. ماموران امنیتی همچنین به صراحت به فرزندان موسوی و رهنورد اعلام می کنند که علت جلوگیری از ملاقات و تماس و کسب اطلاع آنها از پدر و مادر، اطلاع رسانی درباره گوشه ای از این وضعیت بوده است. آنها از این رفتارهای غیر قانونی به عنوان تنبیه یاد می کنند و حتی در یک مورد از دختران موسوی خواسته اند که از رفتار خود ابراز پشیمانی کنند تا اوضاع بهتر شود.

این در حالی است که همزمان در طول سال گذشته دختران موسوی با تعقیب و مراقبت های شدید، شنود و کنترل آشکار و پنهان مکالمات و ارتباطات خود، بازجویی های متعدد حتی در خودروهای تاکسی تلفنی، و مزاحمت های خاص و عجیب امنیتی که غالبا با تهدید و به کار بردن لحن و الفاظ زشت و تهدید های مکرر جانی و مادی دیگر همراه بوده، رو به رو بوده اند. دامنه این آزار و اذیت ها علاوه بر دختران میرحسین، به سایر اقوام نیز کشیده شده است و در خصوص آنها به طور گسترده ای اقدام به ممنوع الخروجی و ضبط پاسپورت به همراه رفتار خشن امنیتی صورت گرفته است.

زندانبانان همچنین در موارد متعددی ضمن تهدیدها به صراحت به آنها اعلام کرده اند که مسئولیتی در برابر سلامتی زندانیان خود ندارند و برای آنها تنها یک چیز مهم است: حفظ نظام به هر قیمت! آنها توضیح نداده اند که چگونه کسی را که هشت سال در سخت ترین دوران سکاندار دولت این نظام بوده، در حالی که بازداشت او علاوه بر نداشتن مبنای عقلی و حقوقی حتی از سوی چند مرجع تقلید غیر شرعی و غیر قانونی خوانده شده، همچنان در بازداشت نگه می دارند و با این رفتار بدترین ضربه را به نظام مورد نظر خود وارد می سازند و همزمان ادعای حفظ آن را مطرح می کنند.

در حال حاضر حدود دوماه است که فرزندان موسوی هیچ خبر تایید شده ای از پدر و مادرشان ندارند و پس از ملاقات چند ساعته نوروزی و نیز دو تماس محدود تلفنی مربوط به قبل از یک ماه گذشته، هیچ ملاقات یا تماسی حتی برای یک لحظه با آنها نداشته اند. در حالی که میرحسین و رهنورد در دیدار کوتاه نوروزی خود بر سلامتشان تاکید کرده اند، خانواده آنها با شایعه پراکنی هایی از سوی زندانبانان و ماموران امنیتی رو به رو بوده اند که به نگرانی درباره سلامتی ایشان منجر شده است.

محل بازداشت موسوی و رهنورد در فضای کاملا محافظت شده ی خیابان پاستور و در بن بست باریک اختر، با دو در بلند و قطور و موانع امنیتی کنترل شونده توسط سپاه، از چشم عابران پنهان تر از قبل شده است. این خانه در همسایگی یکی از پایگاههای حفاظت اطلاعات سپاه و چند نهاد امنیتی دیگر قرار دارد و ایزوله بودن شدید آنها در حالت عادی نیز خود به تنهایی موجب نگرانی بیش از پیش این خانواده است.


34 پاسخ به “تشدید فشارهای روانی و آزار و اذیت خانواده موسوی/ یک ماه بی‌خبری دختران از میرحسین و رهنورد”

  1. حبیب گفت:

    خدایا ظلم ظالم و مرگ مظلوم یه پایان برسان

  2. ناشناس گفت:

    یا حسین میرحسین واقعا شرمنده ایم . ما خیلی بد کردیم به این خانواده عزیز

  3. سید گفت:

    اندکی صبر سحر نزدیک است

  4. سبز گفت:

    موسوی تا آخر حمایتت می کنیم

  5. مملکته؟ گفت:

    اولا این که نوشته اید چهار دیدگاه. بفرمایید دیدگاهها کجا چاپ شده است، نکند در جیب برادران سایبری است؟؟؟
    و اما بعد ازمن به حاکمیت شما هر اندازه این عزیزان دربند ما را بیشتر آزار و اذیت کنید، قدر و ارزش و احترام آنها بیشتر شده و شدت مقاومت ما بالاتر خواهد رفت. من پیش از انتخابات 88 اصلا ارادتی به موسوی نداشتم که فارغ از غم مردم مشغول نان و ماست خود بود. احترام و علاقه و ایمانم به او هنگامی پدیدار شد که استقامت او را در برابر ظلم و بیدادگری دیدم و شاهد آن بودم که هراندازه روزنه ها را بر او تنگتر می کردید، او از فولاد آبدیده هم محکم تر می شد. آیا بی انصافی نبود که طرفدار او نشوم و در ولایت ذوب شوم؟ نه واقعا اگر شما ها بودید انصافا طرفدار موسوی و پایمردی او نمی شدید؟

  6. شیرازی گفت:

    …
    خدایا میر حسین رو تو واسه ما نگهدار
    آمین

  7. ناشناس گفت:

    همین خرداد ماه انشاالله آتش زیرخاکستر جنبش سبز دوباره شعله ور خواهد شد

  8. ناشناس گفت:

    اسلام ناب !!!!! پیش کش ، انسانیت قرون وسطائی هم پیش کش ، صدها سال قبل قوائی که به کشور دیگر حمله میکردند و بیرحم هم بودند و پیروز میشدند ، سران آنجا را بجای ذره ذره شکنجه دادن در دم میکشتند و راحت میکردند آن روش صدها سال قبل خیلی مردانه تر از این کار امروز آقایان است.

  9. حمید گفت:

    اوج رذالت ذاتی .

  10. مجيد گفت:

    باتوكل به خدا ظلم برچيده ميشود يا حسين مير حسين

  11. یاشیل گفت:

    نباید کاری کرد؟
    22 خرداد نزدیک است

  12. omidvar گفت:

    Een nahayate mosalmani ast keh daram neshan midan , bayad yad begirim een mosalmai row

  13. حسن گفت:

    شهيددکتر شريعتي
    خدايا! رحمتي کن تا ايمان، نام و نان برايم نياورد،
    قوّتم بخش تا نانم را، وحتي نامم را، در خطر ايمانم افکنم،
    تا از آنها باشم که پول دنيا را مي گيرند و براي دين کار
    مي کنند، نه آنها که پول دين مي گيرند و براي دنيا کار
    مي کنند
    حال مي فهميم اين زندانبانان از کدامين قبيله هستند واين را هم بايد بدانيم پروردگار اين قبيله را نابود شده ميداند اين وعده الاهيست اگر ايمان و باور داشته باشيم
    يا حسين مير حسين

  14. ميرمهدي گفت:

    فشار روی خانوواده موسوی قابل درک است اما چرا اطلاع رسانی دباره این فشارها همیهش دیر انجام می گیرد؟ باید این اطلاع رسانی سریع تر انجام شود و توجه همه را به خود جلب کند تا این نیروهای امنیتیِ غیرانسان با دست و دلبازی نتوانند هر کاری می خاند بکنند. طبیعی است که این نیروها خودسر نیستند و قلاده طلایی آنها دست کسی است. بنابراین قانون در این مورد تعطیل است حال که چنین است باید از افکار عمومی برای محافظت از اسیران عزیز و خانواده شان استفاده کرد.

  15. ناشناس گفت:

    زنده باد جنبش سبز که اتش زیر خا کستر است و محفل هر خانه و مجلسی شده است

  16. ابی بی غش گفت:

    مرد واقعی سیاست یادرزندان است یابا لبهای دوخته بیرون اززندان!

  17. فاطی گفت:

    مرده شور این نظام رو ببره!
    یک جوری نظام نظام می کنن که انگار نظام بر ملت ارجحه!
    نظامی که حقوق ملت رو حفظ نکنه، به چه درد می خوره؟
    روشون نمیشه بگن منافع و قدرت ما که حاکمیم، یک کلمه موهوم به اسم نظام ساختن و هی اونو تو سر ملت می زنن.
    خدا لعنتشون کنه و ریشه ظلمشونو بکنه.

  18. ناشناس گفت:

    موسوی در قلب ماست

  19. علی گفت:

    در مسلخ عشق جز نکو را نکشند.. رو باه صفتان زشت خور را نکشند

  20. ناشناس گفت:

    گیرم که می زنید گیرم که میگیرید گیرم که میکشید با رویش ناگزیر جوانه چه میکنیدبزدلها
    درود بر میرحسین و خانواده اش

  21. دختر شهید گفت:

    نظام ظالم…اقایان سردمدار نظام اسلامی گویا نه قران خوانده اند و نه نهج البلاغه و نه حدیث و نه هیچ چیز دیگر که از اسلام و نظامش غیر از ابروی گره کرده و ریش و دستار هیچ نمی دانند و ستم پیشه می کنند و نه از اه مظلوم می ترسند و نه از دنیایی که دار مکافات است و نه از عقبایی که دنیای مردم این سرزمین را به یاد ان خراب کرده اند…کاش کمی عقل در چنته داشتند و می دانستند هر چه حصار بر وجود نازنینان دربندمان استوارتر شود مهر و دوستیشان بر قلبهای ما ریشه دار تر شده و سند صداقتشان خدشه ناپذیرتر.

  22. m............... گفت:

    اینه عدالتت آقای …..؟
    یا حسین میر حسین
    خدایا ریشه ظللمو بکن

  23. جنوب گفت:

    میرحسین مردی برای تمام فصول انسانیت……………………….

  24. محمد امین گفت:

    واقعاً که سیاست پدر ومادر نمیشناسد

  25. اكبر گفت:

    يا امام زمان به فرياد برس

  26. علی گفت:

    خداوندا خودت حافظ میر حسین وشیخ عزیز ما باش و آنها را از شر ظلم این ظالمان از خدا بی خبر دور بدار.

  27. سعيد گفت:

    هموطنان عزيز! اينگونه شايعه پراكني ها در مورد وضعيت جسماني “عزيزان دربندمان” با هدف تضعيف روحيه مردم بوده تا بتوانند هم از لحاظ سياسي به حضور نامبارك خود در صحنه داخلي (و البته خدمات به امپرياليسم جهاني) و هم از لحاظ اقتصادي با اجراي برنامه كثيف “شوك درماني” براي حذف يارانه هاي مردم ادامه حيات دهند. اما ملت ايران با داشتن بزرگترين ثروتها ( كه همانا “رهبران واقعي و امتحان پس داده” هستند) ضمن اينكه مقاومت را سرلوحه “فرهنگ سياسي” خويش قرار داده انتقام سختي را از دشمنان داخلي و “حاميان خارجي آنها” خواهد گرفت.

  28. شاگرد کوچک مهندس موسوی گفت:

    اعتراف میکنم از زمانی که مهندس موسوی رو شناختم هویت خودم رو شناختم و واقعا به ایرانی بودنم افتخار میکنم…

  29. ALI گفت:

    شرمنده ایم از جد بزرگوارت یا میر حسین

  30. احمد سبز گفت:

    ای خونین چشم و خونین دست
    به راستی که شب رفتنی است
    نرون مُرد، اما رُم نمرده است…

  31. ناشناس گفت:

    بزدلان خائنی که چشم و چراغهای ملت ما (آقایان موسوی و کروبی) را ربوده اند و خودشان از نور افشانی آن عزیزان سود می برند ! دیگر چرا ملت را از وجود نورانی آقایان موسوی و کروبی محروم می کنند؟؟ اللهم العن الظالمین اضعافا مضاعفه الساعه

  32. araz گفت:

    مردم كوفه با امام حسين بد كردن مردم تهرانو ايران با ميرحسين. خجالت نميكشيم از اينكه اين عزيز و رهبر رو تنهاش گذاشتيم؟
    واي بر ما واي!

  33. حامد گفت:

    از شوراي هماهنگي تقاضا ميكنيم براي سالگرد كودتاي ننگين ولايتيان ومتحجران وكوته نظران برنامه اي درنظر بگيرند مثل راهپيمايي سكوت ونداي اله اكبر تا خواب آشفته حاكمان ظالم را آشفته تر سازند به اميد پيروزي جنبش هميشه سبز و مرگ ديكتاتور

  34. ناشناس گفت:

    مرگ بر دیکتاتور خائن وطن فروش مال مردم خور قاتل. خدا لعنتش کند و نسلش را از زمین بردارد. خدایا این مردم کی طعم زندگی آزاد و آرام را خواهند چشید؟