سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » فرودگاه حادثه ساز هاشمی نژاد؛ پرواز مشهد – كیش به مبدا بازگشت...

فرودگاه حادثه ساز هاشمی نژاد؛ پرواز مشهد – كیش به مبدا بازگشت

چکیده :پرواز مشهد- كیش پس از طی بخشی از مسیر به علت نقص فنی به فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد بازگشت....


پرواز مشهد- كیش پس از طی بخشی از مسیر به علت نقص فنی به فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد بازگشت.

ماه گذشته نیز، خلبان پرواز ساعت ۱۷ مشهد – تهران به علت نقص فنی هواپیما، در میانه راه، از ادامه سفر منصرف شد.

این در حالی بود که در ماه گذشته هواپیمای مشهد – اصفهان نیز در فرودگاه مشهد به گل نشست.

این پرواز توسط شركت تابان با شماره 6273 و در ساعت 30/17 انجام شد كه به علت تغییر فشار هوا در داخل كابین خلبان از ادامه مسیر بازماند و به فرودگاه مشهد بازگشت.

مسافران این پرواز پس از مدت كوتاهی با یك فروند هواپیمای دیگر متعلق به شركت تابان به سمت كیش پرواز كردند.

چند تن از مسافران این پرواز نیز در تماس با ایرنا بازگشت این هواپیما به فرودگاه مشهد را نقص فنی اعلام كردند.

شهریور ماه هواپیمایی در فرودگاه شهید هاشمی نژاد هنگام فرود به زمین خورد و تعدادی از مسافران مجروح شدند.

طی سه‌دهه گذشته وقوع بیش از ۲۰سانحه هوایی را تجربه کرده که این حوادث به مرگ قریب به ۱۸۰۰نفر منجر شده است.

در این میان مشهد رتبه اول را دارد. اولین حادثه سه دهه قبل که در سال۱۳۵۹ رخ داد، یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۲۷ متعلق به شرکت ایران ایر در مسیر مشهد- تهران سقوط کرد و ۱۲۸کشته بر جای گذاشت.


2 پاسخ به “فرودگاه حادثه ساز هاشمی نژاد؛ پرواز مشهد – كیش به مبدا بازگشت”

  1. ناشناس گفت:

    عمدی است باید دستتان مخرب را قطع کرد که این دستان در همه جا هستند.همان لبا س شخصیها

  2. شمشیری گفت:

    این مدیریت مدعی امام زمانی چه که نمی کند .استبداد تحجر .اعتیاد. گرانی .تورم .اعدام زندانیان سیاسی . رشوه . اختلاس .سر کوب .دروغ فریب و سقوط
    هواپیما و.. در دنیا گوی سبقت را از همه ربوده است