سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » باز هم گرانی؛ از نان سنگگ 1000 تومانی تا مسکن سر بفلک کشیده...

باز هم گرانی؛ از نان سنگگ 1000 تومانی تا مسکن سر بفلک کشیده

چکیده :در حالی که استانداری قیمت هر قرص نان سنگک را ۵۰۰ تومان تعیین کرده اما نان سنگک کنجدی که باید ۶۰۰ تومان عرضه شود، از ۷۰۰ تا ۱۰۰۰تومان در برخی نقاط تهران عرضه می شود....


در حالی که استانداری قیمت هر قرص نان سنگک را ۵۰۰ تومان تعیین کرده اما نان سنگک کنجدی که باید ۶۰۰ تومان عرضه شود، از ۷۰۰ تا ۱۰۰۰تومان در برخی نقاط تهران عرضه می شود.

خبرگزاری فارس با اعلام این خبر نوشت: برای هر قرص نان بربری نیز ۳۷۵تومان قیمت تعیین شده است اما هر قرص نان بربری بیش از ۵۰۰ تومان عرضه می شود.

یک سال پیش بعد از شروع برنامه حذف یارانه ها، یارانه نان نیز قطع شد و دولت اعلام کرد که به جای آن چهار هزار تومان ماهانه به صورت یارانه نقدی به خانوارها پرداخت می شود.

پیش از این، مهدی غضنفری، وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده بود که یارانه نان به طور کامل حذف شده است ولی باید زیرساخت های آن هم اصلاح شود.

خیار و گوجه فرنگی دوهزار تومان شد

همچنین در خبری دیگر اعلام شد که قیمت هر کیلوگرم گوجه فرنگی و هر کیلوگرم خیار در تهران به 2000 تومان رسید و وعده های دو ماه پیش مسئولان در خصوص تنظیم بازار قیمت گوجه فرنگی بی فایده بوده است.

در حالی افزایش قیمت ها در انواع کالاهای اساسی آغاز شده است که از آن جمله می توان به افزایش قیمت روغن نباتی، افزایش قیمت محصولات لبنی و سایر اقلام کالاهای اساسی اشاره کرد.

نوسان پرافت و خیز ارز بر بازار مسکن تاثیر گذاشت

رئیس کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه قیمت ارز تاثیر خود را در بازار مسکن داشته است، گفت: تاکنون آماری از میزان افزایش قیمتها در این بخش گزارش نشده است.

علی اکبر آقایی در گفتگو با مهر با اشاره به افزایش قیمت در برخی از مصالح ساختمانی، بیان کرد: نوسانات بازار ارز به خصوص در بخش مواد اولیه، فولاد و بخشهای دیگری مانند تاسیسات واحدهای مسکونی تاثیر زیادی دارد.

وی بابیان اینکه این نوسانات در مجموع به تولید ضربه می زند، افزود: امیدواریم که بانک مرکزی تدابیری برای ثبات در بازار ارز داشته باشد تا در تولید مسکن هم با آثار منفی روبرو نباشیم.

رئیس کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: تاکنون آماری از میزان افزایش قیمتها گزارش نشده است، زیرا گزارشها باید در طول دوره 6 ماهه تا یکساله باشد اما آنچه که مشخص است قیمت ارز، تاثیر خود را در بازار داشته است.

آقایی با اشاره به برگزاری جلسه غیر علنی مجلس درباره نوسانات بازار ارز، اظهار داشت: در این جلسه مطرح شد که ما در کشور محدودیتی در رابطه با جابه جایی پول و طلا نداریم و این یکی از مشکلات اساسی در کشور ماست که در مجلس به دنبال راهکاری قانونی برای حل این مشکل هستیم.

وی افزود: از آنجایی که نوسان در بازار بخش تولید را با مشکلات زیادی مواجه می کند؛ بنابراین دولت باید به دنبال راهکاری باشد که بازار ارز را به ثبات برساند؛ در غیر این صورت بازار مسکن هم با مشکلاتی روبرو خواهد شد.


5 پاسخ به “باز هم گرانی؛ از نان سنگگ 1000 تومانی تا مسکن سر بفلک کشیده”

  1. مال باخته گفت:

    فقط خدا میتونه به داد این مردم برسد.

  2. ناشناس گفت:

    داریوش قنبری عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اعتدال تصریح کرد: عنوان شده که ما دومین کشور استفاده کننده از مواد مخدر در دنیا هسیتم ، این آمار اگر صحیح باشد ، واقعا بحران خطرناکی برای کشورمان است.

  3. احمد گفت:

    آقای رییس دولت: جهان بی صبرانه منتظر مدیریت شماست.لطفا دست ازسرمابردارید

  4. عبید سن خوزانی گفت:

    سالها پیش آیت الله خمینی با اشاره به رهبر عزیز ما که درآن زمان البته رهبر نبود فرموده بودند “این لیاقت اداره یک دکان سنگکی را هم ندارد، حق با موسوی است” حال چون دستشان از گوینده کوتاه است و جرات ندارند او را نیز مخاطب قرار داده احیانا القاب ناجور به دهند، با بالا بردن قیمت سنگک میخواهند کاری کنند که مردم از خریدن و خوردن نان سنگک منصرف شوند شاید به این وسیله دیگر نانی به نام سنگک وجود نداشته و ازبین برود و طبعا دیگر دکان نان سنگکی هم وجود نخواهد داشت و به این ترتیب مردم که معنای دکان سنگکی را دیگر نمی دانند هرگز به زبان نخواهند آورد که “این لیاقت اداره یک دکان سنگکی را هم ندارد، حق با موسوی است”

  5. ناشناس گفت:

    این مردمی که من میشناسم فقط بلدند بگند تعدادشا زیاد کنید عجله داریم میخواییم به کارامون برسیم