سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » قیمت قبر، اشک تهرانی ها را در آورد...

قیمت قبر، اشک تهرانی ها را در آورد

چکیده :دو هفته‌ای است که افزایش قیمت قبرهای بهشت زهرا (س) سبب نگرانی شهروندان شده است. معاون شهردار تهران تاکید دارد افزایش قیمتها مبنای منطقی دارد این در حالی است که اعضای کمیسیون عمران پس از دو ساعت و نیم بررسی رای به افزایش نیافتن قیمتها داده‌اند. ...


 گرانی به کالاهای اساسی ختم نشد و این بار افزایش قیمت قبر در بهشت زهرا، اشک تهرانی ها را در آورد.

دو هفته‌ای است که افزایش قیمت قبرهای بهشت زهرا (س) سبب نگرانی شهروندان شده است. معاون شهردار تهران تاکید دارد افزایش قیمتها مبنای منطقی دارد این در حالی است که اعضای کمیسیون عمران پس از دو ساعت و نیم بررسی رای به افزایش نیافتن قیمتها داده‌اند.

حمزه شکیب، رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران یکی از مخالفان جدی این لایحه که بارها در خصوص افزایش نجومی این نرخ ها در صحن تذکر داده بود در خصوص نتایج بررسی های کمیسیون عمران به مهر می گوید: اعضای کمیسیون عمران بیش از دو ساعت در خصوص جزئیات این لایحه بحث و تبادل نظر کردند و در انتها کمیسیون به این نتیجه رسید که هیچ افزایشی در بهای خدمات قابل عرضه در بهشت زهرا نداشته باشیم.

به گزارش مهر، بر اساس این لایحه رزرو هر طبقه از قبور قطعه جاری(قطعه روز که عمده دفن در آن انجام می پذیرد) به مبلغ 5 ملییون ریال است. همچنین رزرو و دفن در هر طبقه از قبور فاز 3 به مبلغ 15 میلیون ریال ،هر طبقه از قبور فاز 2 به جهت تنوع قطعات این فاز و نوع خدمان از مبلغ 27 میلیون 500 هزار ریال تا 75 میلیون ریال است و هر طبقه از قبور فاز 1 نیز 150 میلیون ریال است.

شهرداری تهران برای آرامگاه خانوادگی باز با تعداد 10 قبر مبلغ 1 میلیارد و 500 میلیون ریال و با تعداد 10 قبر سه طبقه به مبلغ 1 میلیارد و 700 میلیون ریال با تعداد 25 تا 24 قبر سه طبقه به مبلغ 2 میلیارد ریال پیشنهاد داده است .

افزایش قیمت قبور خانوادگی به اندازه ای زیاد است که آنها برای خانه های خود در زمان حیات نیز چنین پولی بابت خانه هایشان پرداخت نکرده اند.

در همین حال هزینه تغسیل و تکفین و تدفین و حمل جسد با آمبولانس 4 متوفی در سال جاری 2 میلیون ریال است ودر صورت در خواست آمبولانس خصوصی برای متوفی 450 هزار ریال است. همچنین هزینه حمل متوفی در تهران با آمبولانس عمومی 400 هزار ریال و آمبولانس خصوصی 850 هزار ریال است.

قرار بود یکشنبه این هفته بررسی پیشنهادات شهرداری در جلسه شورا بررسی شود که نوبت به طرح آن نرسید .


9 پاسخ به “قیمت قبر، اشک تهرانی ها را در آورد”

  1. نفس سبز گفت:

    توروخدا، یکی کمک کنه…. من نمیخوام بمیرم>

  2. ناشناس گفت:

    من یکی از این قبر فروشها را میشناسم که علاوه بر22 مغازه در بهترین جای تجاری شهر ری و منزل خودش در ولنجک .700دستگاه اپارتمان داره که اجاره داده.و هر سال هم مشهد کربلا میره

  3. ناشناس گفت:

    راستی اون قبر فروش آخرش کجا میره ؟؟؟؟!!!

  4. ناشناس گفت:

    کاری کردن که ادم ارزوی مرگ هم نکنه .واقعا از زندگی در این کشور خسته شدم ای کاش راهی بود برای فرار .40 ساله هامون شبیه ادمهای 60 ساله سایر کشور ا هستن. از بس سختی کشیدن این هم از مردن روبرومون سراب پشت سرمون خراب

  5. یک مرده گفت:

    پیامش مثبته یعنی اقا نمیر باش که خودمون بکشیمت

  6. مسعود گفت:

    قرار بود پول اب وبرق وگاز مجانی بشه نشد هیچی برا مردن هم باید اشک بریزیم

  7. ناشناس گفت:

    lز خاک بر آمدیم و خاک بر سر شدیم!!!؟؟؟

  8. ناشناس گفت:

    hala age maardom mordehashuno beberan biabun khoda khak konan chi mishe mage ey khoda !!!!

  9. ناشناس گفت:

    حالا ما نخوایم بمیریم باید به کی بگیم . به دور از شوخی اگه یکی مثل من یا خود من بمیریم بهمون وام میدن اون دنیا قسطاشو پرداخت کنیم .من میگم منو بندازین تو دریا!