سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » سبزهای گمنام/ محرومیت جمال عاملی از مرخصی و ملاقات حضوری...

سبزهای گمنام/ محرومیت جمال عاملی از مرخصی و ملاقات حضوری

چکیده :جمال عاملی از حامیان جنبش سبز پاییز سال ۸۸ و در جریان اعتراض‌های مردمی به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری دهم توسط نیروهای امنیتی سپاه بازداشت شد....


با وجود گذشت شش ماه از حبس جمال عاملی، از زندانیان گمنام جنبش سبز در زندان اوین او همچنان از مرخصی و ملاقات حضوری محروم است.

به گزارش کلمه، جمال عاملی از حامیان جنبش سبز پاییز سال ۸۸ و در جریان اعتراض‌های مردمی به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری دهم توسط نیروهای امنیتی سپاه بازداشت شد.

وی چهار ماه را به خاطر شرکت در اعتراض‌های مردمی در بند دو الف سپاه گذراند که از مجموع این دوران ۵۶ روز را در سلول انفرادی نگهداری شد.

او بعدا توسط قاضی پیر عباسی ریاست شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به اتهام تبلیغ علیه نظام و توهین به رهبری به یک سال حبس قطعی محکوم شد.

وی تیر ماه سال جاری برای گذراندن مدت زمان یک سال حبسش دوباره به زندان اوین فرا خوانده شد با اینکه پیش از آن به قید وثیقه مدتی را بیرون از زندان گذرانده بود.

او هم اکنون در بند ۳۵۰ زندان اوین به سر می‌برد.


4 پاسخ به “سبزهای گمنام/ محرومیت جمال عاملی از مرخصی و ملاقات حضوری”

  1. ناشناس گفت:

    طبیعی است که دیکتاتورها برای خود حق ابدی حاکم بودن بر مردم قائل هستند و در زمانی که در کاخ سلطنت با همراهان متملق و چاپلوس احاطه شده اند فرصت طرح این سوالات را ندارند و زمانی به فکر می افتند که مثل قذافی پس از موش و حشره خواندن مخالفین، مجبور شوند فرار را بر مقاومت و ایستاده مردن ترجیح دهند.

  2. ناشناس گفت:

    جمال عاملی شاعر آزاده در خانواده ای پر جمعیت زندگی میکرد ؛ جمال غزلسرای بسیار هنرمندیه ؛ یه شعر بسیار زیبا هم برای شهیده ندا آقا سلطان گفته ؛ جمال در نوجوانی از نعمت پدر محروم شد ؛ پدرش با اینکه روحانی بود ولی در رشته حقوق تو دانشگاه تهران تحصیل کرده بود ؛ پدر جمال مرد بسیار فاضلی بود ؛ جمال برای اینکه کمکی برای تامین هزینه خونه باشه خودش رو از خیلی چیزا محروم کرده بود و با موتور تو یه رستوران بعنوان یه پیک کار میکرد . جمال پسر بسیار با سواد و فکوریه . علت دستگیریش هم مقالاتی بود که تو وبلاگش منتشر کرده بود . 13 آذر 1388 با هجوم مزدوران سپاه به منزلشون دستگیر شد .

  3. ناشناس گفت:

    یک رئیس جمهور دروغگوی حقه باز بارها گفته که در جمهوری اسلامی کسی را به خاطر اختلاف عقیده سیاسی یا انتقاد دستگیر و زندانی نمی کنند پس جرم جمال چیست؟ مگر در وبلاکش جز انتقاد ازوضع موجود دیگر جه نوشته بود. اگر قرار باشد کسی را به اتهام انتقاد دستیگر کنند که باید همه ما را دستگیرکنند. یا آن رئیس جمهور دروغگو باید حرفش را پس بگیرد یا جمال ما از زندان آزاد شود.
    پس بفرمایید مرا هم دستیگر کنید که مرتب ازشما انتقاد می کنم و نظریاتم هم با نظریات شما کاملا مخالف است. سرتاسر نشریات اینترنتی پر است از انتقاد های من. انتقاد که دلیل دستگیری نمی شود. آزاد کنید این جمال آقای ما را که برود دنبال کارو کاسبی اش.

  4. ناشناس گفت:

    البته از ملاقات محروم نیست ولی بقیه موارد صحیح است