سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » مصباح یزدی: امروز نماد اسلام، شخص مقام معظم رهبری است!...

مصباح یزدی: امروز نماد اسلام، شخص مقام معظم رهبری است!

چکیده :محمدتقی مصباح یزدی در دیدار با فرمانده سپاه علی بن ابیطالب(ع) و جمعی از فرماندهان و سپاهیان استان قم گفت: امروز نماد اسلام شخص مقام معظم رهبری است و اگر به هر نحوی تضعیف شود مطمئنا حرکتی شیطانی برای تضعیف اصل اسلام است ولو اینکه به نام اسلام صورت گیرد....


محمدتقی مصباح یزدی ادعا کرد: امروز نماد اسلام شخص مقام معظم رهبری است.

به گزارش مهر، این عضو مجلس خبرگان رهبری صبح امروز در دیدار با فرمانده سپاه علی بن ابیطالب(ع) و جمعی از فرماندهان و سپاهیان استان قم تصریح کرد: امروز نماد اسلام شخص مقام معظم رهبری است و اگر به هر نحوی تضعیف شود مطمئنا حرکتی شیطانی برای تضعیف اصل اسلام است ولو اینکه به نام اسلام صورت گیرد.

وی افزود: اگر این نماد باشد می‌تواند هسته و محتوا را حفظ کند وگرنه اگر نماد از بین برود هسته هم دوام نخواهد آورد.

مصباح یزدی تأکید کرد: خداوند عملا در این سالها نشان داده است که چه بلاها و فسادهایی از سر امت اسلامی و جامعه و اسلام جهانی به برکت وجود رهبر معظم انقلاب اسلامی دفع شده است.

وی با بیان اینکه امروز فهم عمومی مردم بالاتر از خواص است افزود: مردم مطالب را دقیقتر و عمیقتر می‌فهمند اما نباید دشمن را دست کم گرفت تا فتنه‌ها و وسوسه‌ها که هر روز به شکل جدیدی ارایه می‌شود اثر نکند.

این عضو مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: اگر کسانی از پرداختن به ظواهر انتقاد می‌کنند و می‌گویند تابع علی باشید کافی است این وسوسه شیطان است و اگر بخواهیم مغز را حفظ کنیم باید پذیرایی، شادی و چراغانی و … داشته باشیم.

وی اضافه کرد: اگر این نمادها از بین برود کار به جایی می‌رسد که در دولت اسلامی از بودجه بیت المال برای چهارشنبه سوری بودجه گذاشته می‌شود ولی برای این اعیاد بودجه اختصاص نمی‌دهند.

آیت الله مصباح افزود: اینها نفوذ فرهنگ شیطانی و بیگانه است که آرام آرام روح اسلام و معنویت و تشیع را در جامعه از بین می‌برد و امروز هم این خطر به بهانه اینکه همه بشر باید تکامل داشته باشد و تنها مسلمان نیستند که باید تکامل یابند صورت می‌گیرد و هدف اصلی آنها حذف اسلام است

عضو جامعه مدرسین حوزه همچنین بیان داشت: ولایت عمقی دارد که به خدا متصل می‌شود و اگر نماد و سطح را حفظ کردیم می‌توانیم عمق را هم حفظ کنیم.

مصباح یزدی تأکید کرد: یکی از دام‌های شیطان این است که گرایش‌های متصوفه را ترویج می‌کنند که ظاهر خیلی مهم نیست و باید به باطن پرداخت و وقتی شما واصل شدید نیازی به عبادت ظاهری نیست که همه اینها مقدمه حذف اسلام است.


20 پاسخ به “مصباح یزدی: امروز نماد اسلام، شخص مقام معظم رهبری است!”

  1. mehdi گفت:

    یه زمانی هم میگفت احمدی نژاد دست راست خداست.

  2. ناشناس گفت:

    وقتی نماد، شخص است، و زمانی که شخص تغییر جهت داد!!!؟

  3. سعید امامی گفت:

    بیزحمت خبرهای مربوط به مصباح را با ذکر دقیق زمان و ثانیه درج کنید چون نظرات ایشان مثل قیمت دلار لحظه به لحظه تغییر میکند و سال 88 میگفتند اطاعت از رییس جمهور اطاعت از خداست !

  4. ناشناس گفت:

    از مصباح یزدی بپرسید اگر مقام معظم رهبری که نماد اسلام است امشب به ملکوت اعلی پیوست واقعا اسلام از بین می رود؟؟؟ یا دنیا به آخر میرسد؟؟؟

  5. سلام گفت:

    نماد اسلام برای ما رسول الله ص و معصومین س هستند… …

  6. علی جانباز45%بسیجی وخانواده شهید گفت:

    اسلام چقدرمظلوم شده …. که بخاطر دنیای بی ارزش انقدر درحق اسلام ومسلمین جفا وظلم میکند.

  7. ناشناس گفت:

    نظرم را در کلمه نوشتم و در جواب برایم نوشتند “خیلی تند تند دیدگاه‌تان را می‌نویسید، کمی آرام‌تر… ”
    کلمه: این عبارت به صورت اتوماتیک توسط نرم افزار دیدگاههای کلمه ظاهر می شود و ارتباطی به تحریریه و یا محتوای نوشته ندارد.

  8. امید گفت:

    فقط می تونم بگم برا کسایی که این حرف ها رو می زنند و کسایی که این حرف ها را باور می کنند….برا جفتشون متاسفم….و البته برای خودم که توی کشوری زندگی می کنم کخ خمچین آدم هایی توش هستن! آره باید برا خودم هم متاسف باشم…ولی دلم روشنه که اینجور نمی مونه…نماد که نه این بت که به اسم نماد اسلام بنا شده به دست خود اسلام خرد میشه…ان شاء الله

  9. محمد گفت:

    برداشت این مرد مصباح از اسلام چاپلوسی و شخصیت پرستی و تحجر و خشونت است مانده که بگوید رهبری خدا است از اسمان به زمین امده . محمد در قران خداوند می فر ماید فرستاده و بنده خداست نه شریک خدا اما این ها برای خدا مانده شریک درست کنند

  10. کاوه گفت:

    من در شگفتم این همه ادم رو حانی فر هیخته این اقا چه مسئولیتی دارد که سپاه و بسیج به دیدن این ادم جاهل می روند نکند رهبری او را به قائم مقامی انتخاب کرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. احمدی نیا گفت:

    دوستان زیاد حرص نخورید همه مقدسات را این اقایان از بین برده اند اگر بر فرض رضا شاه را که آقایان او را ضد دین می دانند صدها میلیارد دلار پول و ده ها دانشمند و همه امکانات را در اختیار داشت و می خواست اعتقادات دینی مردم را ضعیف کند به این راحتی و سرعت و ریشه ای که علمای کرام اساس دین و اعتقدات دینی را از بین برده اند هرگز نمی توانست .اگر فشار را بردارید خواهید فهمید ایران در حال حاضر لائیک ترین کشور و مردم در بین کشور های اسلامی را دارد.خدمت بزرگی به ایران کرده اند.

  12. محمد رزمنده گفت:

    اگر در ایه های قران به دقت بنگریم شخصیت پرستی به شدت مضموم می شود .تا جائی که خداوند به حضرت محمد که شخص اول اسلام است می فر ماید .ای محمد بدان ما تورا ازت دادیم .یا در نماز گذاشته اند در تشهد که از قران است .روزی چند بار برای این که شخصیت پرستی نباشد .
    هی می خوانیم شهادت میدهم که خدا یکی است و شریک ندارد و محمد بنده و فر ستاده اوست .یا در سوره نسا می فر ماید .ای محمد تو فقط پیام مارا برسان ما اگر خود بخواهیم همه اهل زمین را یکباره مو من می کنیم و دهها ایه که جز خداوند هیچ شخصی دیگر نباید پرستش شود . دلیلش هم روشن است .در طول تاریخ شخصیت های مزموم و حقیر مانند این مصبا ح ها پیدا می شوند و ادم های زبون را به خدائی می رسانند .اما ایه های قران مانند روز روشن و برای هرکس قابل درک می باشد نیاز به این ادم های احمق و مریض نیست ان را به نفع خودشان تفسیر کنند .که باز قران می فر ماید ما قران را برای عامه فرستادیم و با زبان انها ان را اوردیم . یا در ایه ای می فر ماید .باتقوا ترین شما برترین شما است کا ر به لباس و قبیله و نژاد فرد و پول و مفام فرد ندارد .تمام. تفسیر هم ندارد .در طول تاریخ ایه های قران را مانند این مصبا ح ها به نفع خودشان وقدرت مندان زرو زور تزویر تفسیر کردند و تا جائی که امروز گفته های بعضی از گفته های قران بر تر است و عوام به قران مراجعه نمی کنند به مصباح ها و اندیشه متحجرانه ان ها مرا جعه می کنند

  13. ناشناس گفت:

    خداوند اسلام و ایران را از شر افرادی مانند آیت الله مصباح یزدی محفوظ دارد. واقعا باعث تاسف است که ایشان چگونه دین را خرج منافع خود می کنند.

  14. کامران گفت:

    بیایید از دین تعبیر دیگری نکنیم دین همین هست که آقا میگویند ومیتوان گفت اینها حتی یک صدم آنرا اجرا نمیکنند لطفا خودمان را فریب ندهیم
    عزت زیاد

  15. حسین گفت:

    اطاعت ازاحمدی نزاد اطاعت ازخداست

  16. ایران سبز گفت:

    واقعا اقای مصباح میخواهد چه جوابی به خدا بدهد در دین بدعت میگذارد و هر شخصی که خودش قبول دارد به خدا و پیغمبر نسبت میدهد

  17. ناشناس گفت:

    ابراهیم کجایی که هنوزم بت و نماد میسازن

  18. بسیجی بی نام و نشان گفت:

    خدایا به امام خامنه ای و ایت ا…مصباح یزدی عمر با برکت عطا بفرما و دشمنان و بدخواهانش را در دنیا و قیامت مجازات کن.

  19. بت پرستي در قرن بيست و يکم گفت:

    تکريم و ستايش وتملق فقط براي خداست و بس
    بت پرستي و تملق و چاپلوسي شاخ و دم نداره

  20. ناشناس گفت:

    آقای بسیجی بی نام ونشان
    اگریک روزی ببینی این آقایان دم خودرا روی کول خود گذاشته اند وبا سرمایه های این مملکت به جایی خارج ازکشوررفته اند، بازهم ازهمین حرف ها خواهی زد؟!