سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » آیت‌الله محقق داماد: دین ناآگاهانه و خرافی، خطرناک‌تر از بی‌دینی است...

آیت‌الله محقق داماد: دین ناآگاهانه و خرافی، خطرناک‌تر از بی‌دینی است

چکیده :آيت‌الله محقق‌داماد، خطر دين ناآگاهانه در جامعه را بيشتر از بي‌ديني می‌داند و معتقد است: تقوا و دين بايد در سايه شعور به مردم ارائه شود زيرا چنين ديني است كه موجب تربيت صحيح جامعه مي‌شود. او همچنین هشدار می‌دهد که: اگر فساد درون جامعه قضايي رخنه كند، كشور از دست مي‌رود....


آيت‌الله دكتر سيدمصطفي محقق‌داماد گفت: نخستين امر براي پيشگيري از جرم، زدودن خرافه از جامعه است، ضمن اينكه دين واقعي را بايد به مردم نشان داد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، اين استاد حوزه و دانشگاه عصر پنجشنبه طي سخناني در همايش «پيشگيري از وقوع جرم از ديدگاه قرآن» با تاکيد بر ارائه دين صحيح، پاك و بي‌آلايش توسط قضات و روحانيت به جامعه اظهار كرد: تقوا و دين بايد در سايه شعور به مردم ارائه شود زيرا چنين ديني است كه موجب تربيت صحيح جامعه مي‌شود.

وي با اشاره به شخصيت‌هاي اخلاقي كه در گذشته زندگي مي‌كرده‌اند، افزود: الگوهاي اخلاقي كه در گذشته در جامعه وجود داشتند، امروز كم شده‌اند.

محقق‌داماد با بيان اينکه «اخلاق، از بين بردن هواي نفس و شكستن گناه است»، خاطرنشان كرد: نسلي كه انقلاب را به‌پا داشته به مدد عفت، اخلاق و 1400 سال تلاش روحانيت موفق به انجام آن شده است؛ لذا بايد مواظب باشيم كه اين ميراث را از بين نبريم.

اين حقوقدان، خطر دين ناآگاهانه در جامعه را بيشتر از بي‌ديني معرفي كرد و افزود: دين را بايد عميقا شناخت و به مردم شناساند. در اين صورت آمار جرم و جنايت در جامعه كاهش مي‌يابد.

براساس گزارش مركز خبر حوزه، وي با تاكيد بر اينكه قضات بايد الگوي شجاعت، معرفت و اخلاق در جامعه باشند، گفت: اگر فساد درون جامعه قضايي رخنه كند، كشور از دست مي‌رود؛ لذا حفظ دستگاه قضا از هرگونه فساد، لازم و ضروري است.


8 پاسخ به “آیت‌الله محقق داماد: دین ناآگاهانه و خرافی، خطرناک‌تر از بی‌دینی است”

  1. ناشناس گفت:

    به خدا این چند روز که احمدی نژاد قهر کرده و سر و کلش پیدا نیست راحت تر و بی سر وصدا تر داریم زندگی می کنیم. به نظر ایشان رییس آشوب بود تا رییس جمهور.

  2. نورالدین گفت:

    این حکایت شما رو یاد چی میندازه؟

    مردی قطعه زمینی پهلوی زمین شخصی دیگر داشت، و هرسال بخشی از آن را جزو زمین خود می‌کرد. روزی از او پرسید: این نقصان در قطعه زمین ما از چیست؟ گفت: مگر سخن خدای نشنیده‌ای که می‌گوید: «أَوَلَمْ یَرَوْاْ أَنَّا نَأْتِی الأَرْضَ نَنقُصُهَا مِنْ أَطْرَافِهَا /آیا نمیبینند که ما به زمین مردمان در آییم و از کرانه‌‌های ان بکاهیم؟!» (رعد:آیه ی 41) گفت: پس این افزونی در خاک شما از کجاست؟ پاسخ داد: «ذَلِکَ فَضْلُ اللَّهِ یُؤْتِیهِ مَن یَشَاءُ / این افزونی خداست هر که را خواهد بدهد!»(جمعه:آیه‌ی 4) مرد بیچاره پرسید: چرا همه‌ی فزونی‌‌ها ترا و همه‌ی کاستی‌‌ها مراست؟ زمین خوار گفت: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ لاَ تَسْأَلُواْ عَنْ أَشْیَاء إِن تُبْدَ لَکُمْ تَسُؤْکُمْ /ای کسانی که ایمان آورده اید مپرسید از چیزهایی که اگر بر شما آشکار گردد پریشانتان کند.» (مائده:آیه‌ی 101

  3. عباس گفت:

    عمرا اگراجازه بدهند قاضی شجاع و دانشمند شایسته ای مانندآیت الله محقق داماد حفظه الله دررأس قوه قضاییه قراربگیرد.درودبرشجاعتت که تداعی کننده شجاعت جدت سید الشهداء ع است.

  4. ali گفت:

    قوه قضاییه مستقل شرط یک نظام دمکرات و مردم سالاری است.

  5. sabz گفت:

    این خانه از پای بست ویران است وخواجه به فکر نقش ایوان است!!!!

  6. sabz گفت:

    آیت‌الله محقق داماد:”اگر فساد درون جامعه قضایی رخنه کند، کشور از دست می‌رود….”این خانه از پای بست ویران است وخواجه به فکر نقش ایوان است!!!

  7. sabz گفت:

    آیت‌الله محقق داماد:”اگر فساد درون جامعه قضایی رخنه کند، کشور از دست می‌رود”این خانه از پای بست ویران است وخواجه به فکر نقش ایوان است!!!

  8. ناشناس گفت:

    با حرف های ایشان موافقم مگر آنجائی که صحبت از ” اگر ” میکنند. شاید اشتباه بکنم ولی تا آنجائی که بنده مربوط میشود ” اگری” در کار نیست و اتفاقی که ایشان نسبت به وقوع آن هشدار میدهند مدت هاست به وقوع پیوسته است. شاید نباید به چشم هایمان اعتماد کنیم .