سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » ادامه اعتصاب زندانیان سیاسی زندان رجایی شهر...
» گفت و گو با خانواده های برخی از اعتصاب کنندگان

ادامه اعتصاب زندانیان سیاسی زندان رجایی شهر

چکیده :اين زندانيان همچنين در نامه اي كه از زندان ارسال كرده اند نوشته اند :«ما زندانیان سیاسی- عقیدتی اعم از فعالان سیاسی، حقوق بشری، مطبوعاتی، دانشجویی و صنفی در اعتراض به شرایط تحمیلی، که ناقض اعلامیه جهانی حقوق بشر و اصول مربوط به حقوق اساسی شهروندان حتی در قانون اساسی ایران است، ضمن اعتراض به روند بازداشت و محاکمه خویش اعلام می‌داریم تا زمانی که در شرایط حاکم بر جامعه و محدودیت‌های اعمال شده علیه خود و خانواده‌هایمان بهبود اساسی صورت نگیرد و دست کم شرایطی که مسئولان جمهوری اسلامی برای مردم منطقه می‌خواهند در کشورمان نیز حاکم نگردد، به اعتراض مسالمت آمیز خود با « نه به دیکتاتور» ادامه خواهیم...


کلمه : جمعي از زندانيان سياسي زندان رجايي شهر اعلام كرده اند كه در هفته هاي آينده به اعتراض و اعتصاب غذايشان تا بهبود شرايط زندان ادامه خواهند داد .

به گزارش خبرنگار كلمه، تعدادي از اين زندانيان هفته گذشته هم چند روزي را در اعتصاب غذا به سر بردند و اكنون به طور موقت به اين اعتصاب پايان داده اند .

خبرنگار كلمه در گفتگو با خانواده منصور اسانلو آخرين وضعيت رييس سنديكاي شركت واحد اتوبوسراني را پس از اين اعتصاب غذا جويا شد .

فرزند اسانلو كه پنج شنبه اين هفته موفق به ملاقات كابيني پدر خود شده است مي گويد :«وضعيت روحي پدرم خوب بود اما از نظر جسمي شرايط مناسبي نداشت . پدرم به همراه ساير زندانيان زندان رجايي شهر چند روز در اعتصاب غذا بوده و اكنون به اين اعتصاب پايان داده است .»

اسانلو همچنين در ديدار با خانواده اش تاكيد كرده از هفته آینده تعدادي از زندانيان سياسي اين زندان تصميم دارند هفته ای یک روز در اعتراض به شرایط نامناسب زندان دست به اعتصاب غذا بزنند .

منصور اسانلو به بیماری قلبی مبتلا است و اعتصاب غذا می‌تواند وضعیت جسمانی نامناسب او را بدتر کند. دادستان تهران، جعفری دولت آبادی هر بار با مرخصی درمانی وی مخالفت کرده است .

خانواده مهدي محموديان نيز در گفتگو با خبرنگار كلمه مي گويند كه پدر محموديان موفق شده وي را اين هفته در زندان رجايي شهر ملاقات كند .مهدي محموديان نيز در اين ديدار تاكيد كرده كه از يكشنبه اين هفته و در همبستگي با فخر السادات محتمشي پور ، فعال حقوق زنان و همسر مصطفي تاجزاده كه در زندان اوين محبوس بوده دست به اعتصاب زده اند و پس از آن چند روزي به اين اعتصاب ادامه داده و اكنون نيز به اعتصاب غذاي خود پايان داده اند.

اين زندانيان همچنين در نامه اي كه از زندان ارسال كرده اند نوشته اند :«ما زندانیان سیاسی- عقیدتی اعم از فعالان سیاسی، حقوق بشری، مطبوعاتی، دانشجویی و صنفی در اعتراض به شرایط تحمیلی، که ناقض اعلامیه جهانی حقوق بشر و اصول مربوط به حقوق اساسی شهروندان حتی در قانون اساسی ایران است، ضمن اعتراض به روند بازداشت و محاکمه خویش اعلام می‌داریم تا زمانی که در شرایط حاکم بر جامعه و محدودیت‌های اعمال شده علیه خود و خانواده‌هایمان بهبود اساسی صورت نگیرد و دست کم شرایطی که مسئولان جمهوری اسلامی برای مردم منطقه می‌خواهند در کشورمان نیز حاکم نگردد، به اعتراض مسالمت آمیز خود با «نه به دیکتاتور» ادامه خواهیم داد.

اين زندانيان همچنين اعتراض به احضارها، بازداشت‌ها، تهدیدها و فشارهای وارد بر خانواده‌های زندانیان صنفی، سیاسی و حقوق بشر و فشارها و محدودیت‌های غیرقانونی و غیرانسانی تحمیل‌شده بر صدها زندانی سیاسی و غیرسیاسی را از دیگر دلایل اعتصاب غذا ي شان در روزهاي آينده دانسته اند .

آنها در این نامه بر ادامه اعتصاب غذای خود در اردیبهشت ماه و روزهای جهانی کارگر، معلم و خبرنگار تاکید كرده اند.

این نامه به امضای منصور اسانلو، رسول بداقی، مجید توکلی، عیسی سحر خیز، کیوان صمیمی، حشمت الله طبرزدی و مهدی محمودیان از زندانيان زندان رجايي شهر رسیده است.


8 پاسخ به “ادامه اعتصاب زندانیان سیاسی زندان رجایی شهر”

  1. حسين سبزانديش گفت:

    ۱۱اردیبهشت

    روز فریاد

    ((((((((((((روز اتحاد کارگران و جنبش سبز))))))))))))

  2. ناشناس گفت:

    11 ارديبهشت بر تمامي گارگران مبارك و روز اتحاد همه گارگران و اعتصاب سراسري فراموش نشود

  3. AYANDE SIYAH VA SEPAS SABZ گفت:

    Ba dorod bar mardane khoda, ke haghighat ra be zavahere donya, tarjih dadand, va dar badtarin sharayet estadegi kardand, va joz khoda poshtibani, dar selulhayeshan nadarand
    farzandane in azizan dar hadde fereshtehaye asemani hastand, va motmaennan, khastehayeshan, harche ke hast, haman khahad shod, zarrad khaneha be ja khahad mand, amma ZOLMO,,, ZALEM,,, nabod khahad shod

  4. mehdi گفت:

    چطور میشه یک کودک آنهم در لحظه تولد “یاعلی” به زبان بیاورد؟ نعوذ بالله عیسی مسیح متولد شده؟ حقه بازی و ریاکاری و نان خوردن با نام دین آبروی شیعه را برده. گاهی وقتها از دست این رفتار و حرکات از مسلمان بودن و حتی ایرانی بودن خود شرم دارم.

  5. سید رضا گفت:

    گاهی به آهی شکند پشت سپاهی

  6. روحاني ازرده گفت:

    بت شكنان ما مردم ايران مديون شما هستيم .روحانيت وابسته به زرو زور تزوير در كشور امروز حكومت ميكنند وبقيه روحانيت اصيل را چهره شان را خراب كرده اند .اين كارها با اسلم مربوط نيست .پيامبر خدا براي مبارزه با ظلم از سر زمين جهل بلند شد.شما هم در همان راستي داريد حركت مي كنيد.اميد
    وار هستم پيروز شويد

  7. ناشناس گفت:

    به اطلاع میرسانیم که جمعه از پناهجویان در کشور سوئد دست به تحصن زده اند و در صورتیکه به درخواست آنها پاسخی داده نشود تا 11 اردیبهشت دست به اعتصاب غذا خواهند زد.

  8. ناشناس گفت:

    zede enghelab nabod bayad gardad