سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » زهرا رهنورد :خانواده های زندانیان سیاسی به کجا پناه ببرند...

زهرا رهنورد :خانواده های زندانیان سیاسی به کجا پناه ببرند

چکیده : فهرستي از تلاشهاي خانواده هاي زندانيان سياسي در اين روزها روبروي شماست. آنها اين روزها با شخصيتهاي مهم و حق طلب اعم از علما و سياسيون ملاقات كردند. حتي در نامه هايشان با بازجوها و زندانبانها گفتگو كردند و از شرح رنجي كه برده اند سخن گفتند . آنها بارها به ديدار مقامات قضايي جمهوري اسلامي رفتند و گفتند كه به آنها ظلم شده است و ديگر نمي دانند بايد به كجا پناه ببرند و از آنچه بر آنها رفته است سخن بگويند...


زهرا رهنورد ، نويسنده و استاد دانشگاه در آستانه 22 بهمن ماه، سالروز پيروزي انقلاب كه او از آن به عنوان عيد انقلاب نام مي برد و همچنين نزديكي به سال جديد بار ديگر از مسوولان جمهوري اسلامي مي خواهد كه با در نظر گرفتن رنج مضاعفي كه خانواده هاي زندانيان سياسي و كودكان بي گناهشان تحمل مي كنند اين زندانيان را آزاد كنند تا بهاران ملت خشك و خاموش نشود.

به گزارش کلمه، او بار ديگر دولتمردان را به تاسي از خداوند، وجدان و رافت اسلامي دعوت مي كند و مي خواهد كه اين زندانيان بي گناه هرچه زودتر آزاد و نزد خانواده هايشان بازگردند . در يك سال و نيم اخير اين براي چندمين بار است كه زهرا رهنورد خطاب به مسوولان قضايي چنين خواسته اي را تكرار مي كند

متن کامل یادداشت زهرا رهنورد به شرح زیر است:

عيد نزديك است، عيد انقلاب و نوروز .در جمع قرآن خوانان، زنان سلحشور و خانواده هاي زندانيان سخن از زندانيان سياسي است . خانواده ها بيش از اين طاقت ظلم و ستم اقتدارگرایان را ندارند . كودكان گريان در انتظار ديدن پدران و مادران شان هستند . همسران در فراق شوهران شان… كيست كه درد فراق را بتواند تحمل كند و مصائب آن را تاب بياورد ؟

در میان اين زندانيان كساني هستند که فرزندانشان در فراق آنها اشک می ریزند و اضطرابهای روانی و بي پناهي سلامتشان را تهدید می کند.

در میان زندانيان همچنين دختران جوانی هستند که پدر و مادر و خانواده هايشان وحشت زده از این زندان به آن زندان و از تهران تا تبعیدگاه‌های دور هاجر وار سعی می کنند تا کمی اضطراب خود و فرزندانشان را فرو نشانند.

آيا اين روزها خداوند كه همواره ناظر بر اعمال ماست، وجدان و انسانيت پامال قدرت سياسي بخشي از حاكميت امروز شده است كه اين گونه بر اين حقايق چشم مي بندند .

يك بار براي هميشه با تاسي به خداوند و روح و رافت محمدي و رحمانيت اسلامي اقدام كنيد و همه زندانيان سياسي را آزاد كنيد و نگذاريد بهارهاي اين روزهاي ملت خشك و خاموش شود .

فهرستي از تلاشهاي خانواده هاي زندانيان سياسي در اين روزها روبروي شماست. آنها اين روزها با شخصيتهاي مهم و حق طلب اعم از علما و سياسيون ملاقات كردند. حتي آنان در نامه هايشان با بازجوها و زندانبانها گفتگو كردند و از شرح رنجي كه برده اند سخن گفتند . آنها بارها به ديدار مقامات قضايي جمهوري اسلامي رفتند و گفتند كه به آنها ظلم شده است و ديگر نمي دانند بايد به كجا پناه ببرند و از آنچه بر آنها رفته است سخن بگويند ؟

آيا در آستانه روزهاي بهار، بهتر نيست خداوند و خشنودي او و بندگانش را در نظر بگيريد و همه زندانيان سياسي را آزاد كنيد.


18 پاسخ به “زهرا رهنورد :خانواده های زندانیان سیاسی به کجا پناه ببرند”

  1. حمیدرضا(میکروب) گفت:

    خانم رهنورد اینا این چیزا حالیشون نیست که!!!

  2. سپیده گفت:

    خواهرم
    از این قوم غرقه در مرداب خون و شکنجه انتظار رافت و خشنودی خدا داشتن عین اشتباه است. اینها دست در دست شیطان قدرت و ثروت رو بجهنم دارند.دستهای آلوده بخون این دین فروشان آنچنان اینها را در گمراهی و ضلالت فروبرده که راه برگشت برایشان متصور نیست. توکل بخداوند و جوانان ایران بکنید و برسر این شکنجه گران چون صاعقه فرو بیائید که صبح پیروزی نزدیک است.

  3. ناشناس گفت:

    اين شرايط را نتنها ندارند بلكه فقط مشغول حراج گشورند فعلا هم كه دلال بين المللي شده اند همه چيز وارد ميكنند و تمام توليد را هم خواباننده اند روز 25 بهمن علاوه بر راه پيمائي همه جا اعتصاب كنند و ادامه دار باشد و حمله اي هم بزندان كنيم

  4. ROOZE KHASHME MELLIE IRAN گفت:

    Mellat be rooze 25 bahman panah mibarad, ghadame avvale AZADIE zendani siasi bi gonaheman khahad bod, dorod bar Dr Rahnavard DELSUZE DELSUKHTEGAN,

  5. sabz گفت:

    25 بهمن ساعت 3 روز لرزه بر تن دیکتاتور

  6. سفیر آزادی گفت:

    به نام آزادی پدرو مادرم فدای تو با د میر حسین وعده ما 25 بهمن

  7. hatef گفت:

    خانوم رهنورد..خواستم از طریق شما پیغامی رو به آقای موسوی برسانم.. درخواست راهپیمایی ۲۵ بهمن!!!!!!؟؟؟؟.. فکر می‌کنید دولت غاصب به مردم ایران اجازه راهپیمایی میده؟.. مثل اینکه ما در سال ۵۷ از شاه اجازه راهپیمایی میگرفتییم … این فقط یک بازی با مردمه.. این راه مبارزه با این دولت جانی نیست…اگر رهبر واقعی مردم نیستیید لطفا کنار روید .. مردم رهبر دیگری پیدا خواهند کرد..

  8. رصدگر گفت:

    میگم چرا اینقدر نظرات کمه؟
    به مدیران سایت کلمه پیشنهاد میکنم یه موتور هوشمند برای سایت طراحی کنید که براتون بصورت خودکار دیدگاه بذاره
    تا مشکل کمبود نظر حل بشه
    متشکرم

  9. ديكتاتور گفت:

    ما ديكتاتور ها خود شيفته وخود مهور وخود بين وچند خود ديگر …….هستيم . فقط روزي بيدار ميشويم كه ديگر دير است .نامه رهبر مصر براي
    دل جوي مردم مرا به ياد نامه شاه مي اندازد ؟

  10. جنبش سبز گفت:

    جالبه حضرات مدعي رفتن انفرادي و تحمل زندون همه ي اينكارارو دارن ميكنن ، جالبترش اينه كه حضرات مدعي هميشه تو سيماي ميليشون ميگفتن ساواك با خونوادهامون اينجور ميكرد و اونجور اما حالا چششونو رو جنايت هاي برادران و خواهران بازجو بستن و اونام هر غلطي دلشون بخواد ميكنن.
    خانم رهنورد : با عرض معذرت اينا همش ياسين به گوش … خوندنه آخه چه جوري ميشه شما اجازه بدي واسه يه زن فلسطيني كه تو المان توسط يه كله تاس بي شعورتر از حضرات كشته شده انواع و اقسام چيزاي نمادين بگيرن اما نبيني و نشنوي تو خيابوناي تهران رو آسفالت تو كوچه پس كوچه ها خون جووناي خوب اين مملكت و ريختن و جايزش و گرفتن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    تاريخ حافظه ي قوي داره همونجوريكه الان ميخونيم قوم مغول و خونخواراي ديگه چه جنايتها كه نكردن بعدها ميخونن يه عده به اسم اسلام عزيز چه جنايتها كه روي مغول و هم سفيد كرده انجام ندادن .
    بنده اينجا با قاطعيت ميگم نظر امام عزيز اين نظام با اين روش و منش نبود و اگه حضرات مدعي هستن نظر امام عزيز اين بوده حتي اگه جووناي مملكت توهين هم بكنن جاي تعجب نداره آخه جوونيكه امام و نديده با منش و رفتارش آشنا نيست با ديدن اين وحشي گريها كه به اسم راه امام ميشه چه فكري بايد بكنه؟

  11. یا حسن میر حسین گفت:

    از دشمنان شکایت برند به دوستان چون دوست دشمن است، شکایت کجا بریم؟

  12. آزاده گفت:

    با نام اسلام هر چه خواستید کردید خدا را شکر که ماهیت اسلامتان بر همه روشن شد . روز داوری خدا نزدیک است .

  13. ندای حق گفت:

    خدا یا ما را از دیکتاتوری نجات بده و زندانیان را از بند دکتاتور نجات بده خدا یا ما دیکتاتور نمی خواهیم.

  14. سید گفت:

    مثل مصر انشاالله وقتی ۲۵ بهمن مردم بیرون آمدند نباید به خانهشان برگردند تا دیکتاتورها را به زمین ننداختن وگرنه هیچ چی تغییر نخاهد کرد. و این ظالمین بیش از پیش اعدام و جنایت خاهند کرد. لعنت خدا بر قوم ظالمین

  15. تظاهرات گفت:

    تظاهرات آرام نیاز به مجوز ندارد؛ از سرکوبگران درخواست نکنید
    وعده ما ۲۵ بهمن ساعت ۳ بعد از ظهر
    تجمعی برای آزادی
    برای فریاد آزادی

  16. به امید آزادی گفت:

    به امید پیروزی

  17. مادر سبز گفت:

    خانم رهنورد عزیز مطمئنا خودتون هم باور ندارید که این ظالمان ان مظلو مان را ازاد کنند این رسم ستمگر است هیچ گاه درس نمی گیرد مگر اینکه به خواری بیفتد که ان وقت دیگر هم برای توبه نزد خدا دیر شده و هم نزد بنده ی خدا

  18. شراره گفت:

    آرزو می‌کنم از صمیم قلب امسال ساله سرنگونی هر چی‌ دیکتاتور هست باشه.

    مرگ بر دیکتاتور