سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » بهشتی: سیل تهمت و ناسزای اینروزها یادآور ماههای نخست پیروزی انقلاب است...

بهشتی: سیل تهمت و ناسزای اینروزها یادآور ماههای نخست پیروزی انقلاب است

چکیده :رفتارهای بی تناسب با دین که به نام دین انجام می شود، چنانچه به گواهی تاریخ دینداری در اروپا و نیز در میان مسلمانان اتفاق افتاده، می تواند باعث رویگردانی از دین شود. و چه چیز ضد دین تر از اتخاذ اعمال و روش هایی که با اخلاق، که پیامبر این دین هدف از بعثت خود را ارتقای آن در جامعه اعلام می کند، در مغایرت و مخالفت آشکار است....


پس از آنکه وزیر اطلاعات دولت احمدی نژاد همپای سایر متولیان امور اقدام به اتهام زنی علیه یاران و فرزندان انقلاب نمود و پس از آنکه آقای مصلحی اینبار تیر تهمت را به سمت سید علیرضا حسینی بهشتی نشانه رفت این استاد دانشگاه توضیحاتی را دراین راستا خطاب به مردم ارایه کرد.

مشاور ارشد میرحسین موسوی با اذعان به این مساله که قصد دفاع از خود را نداشته و ندارد علت پاسخگویی را رجوع به قرآن دانسته و نوشته است : سیل تهمت و ناسزایی که این روزها در رسانه های رسمی و نیمه رسمی به سمت بزرگان و پیشگامان این انقلاب و یاران دیرینة امام روانه شده، مرا بیاد ماه های نخست پس از پیروزی می اندازد. ماه هایی که یاران راستین امام از خشونت ورزی تبری می جستند و عالمانه با کسانی که نه تنها منتقد نظام، بلکه مخالف دین حاکم بودند در رسانة ملی بر سر یک میز به گفتگوی مستدل می نشستند. و پرسشی که این روزها بیشتر از پیش ذهنم را به خود مشغول داشته این است که خون چند مظلوم دیگر باید بر زمین ریخته شود تا خشونت طلبی و زورمداری از این سرزمین برای همیشه رخت بربندد؟

به گزارش کلمه متن کامل یادداشت دکتر سید علیرضا حسینی بهشتی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

و ما اوتبتم من شیء فمتاع الحیوه الدنیا و زینتها و ما عند الله خیر و ابقی افلا تعقلون (سوره قصص، آیة 60)

چند روز پیش سخنانی توسط خبرگزاری ها از یک مقام امنیتی دربارة اینجانب منتشر شد که ضروری می دانم جهت اطلاع هموطنانم دربارة آنها به اختصار توضیح دهم. ایشان گفته بودند که به هنگام دستگیری در بازرسی مأموران امنیتی در منزل «جزوه بسيار تکان‌دهنده‌ای به دست آمد که در آن طرح براندازی دين از ايران، پيش از انتخابات تاکنون ترسيم شده بود.» و در ادامه گفته اند «اين جزوه از دفتر عليرضا بهشتی به دست آمد و پس از اين‌که برای مطالعه و بررسی در اختيار يکی از بزرگان قرار گرفت، تدوين کنندگان آن مشخص شدند.» و اضافه کرده اند که «پس از بررسی جزوه مشخص شد که ادبيات آن ادبيات حزب توده است که البته جزوه برای بررسی بيشتر در اختيار برخی نيروهای وزارت اطلاعات که درباره حزب توده فعاليت می‌کنند، قرار گرفت و اين موضوع ثابت شد.»

متن خبر روشن نمی کند که جزوه ای که در منزل بدست آمده با جزوه ای که در دفتر بوده یکسان و مربوط به دستگیری شهریورماه سال 1388 یا دستگیری دی ماه همان سال است. با آنچه در بازجویی ها مطرح شد، احتمال می دهم اشاره مقام مذکور به دو جزوه باشد که ماجرای هر دو را برای ثبت در تاریخ توضیح می دهم. نویسندة یکی از این جزوه ها که موضوع آن تجزیه و تحلیل علمی حوادث پیش و پس از انتخابات بود، یکی از اساتید دانشگاه است که از قضا روزگاری دست اندرکار آموزش نظری مسئولان بلندپایة دستگاه امنیتی کشور بوده و طی دیداری، مطالب آن را در حضور من و گروهی از اساتید دانشگاه ارایه کرد. در آن جلسه، مانند هر جلسة علمی و دانشگاهی دیگر، نقطه نظرهای مطرح شده، به بررسی و نقد گذاشته شد که برخی از انتقادها مورد تأیید فرد مورد اشاره نیز قرار گرفت. در پایان آن جلسه، ایشان وعده داد که متن کامل بحث خود را، که به جمع های دیگری نیز ارایه شده بود، برای من و دیگران ارسال نماید. در میان دهها مطلبی که روزانه به دفتر من فرستاده می شود، این متن نیز چند روز بعد فرستاده شده بود که تا هنگام دستگیری فرصت مطالعة آن پبش نیامده بود. اما به هرحال، محتوای آن بحثی علمی از گونه ای بود که دانشگاهیان علوم اجتماعی در طول حیات علمی شان با آن سروکار دارند.

احتمال دیگر این است که اشارة مقام امنیتی مذکور به جزوه ای باشد که گروهی از افراد و از جمله من در جمعیت توحید و تعاون تحت عنوان «الگوی زیست مسلمانی» تهیه کرده بودیم و در سال 1388 جهت اطلاع و نظرخواهی ابتدا به صاحبنظران مختلف، از جمله مقام رهبری، مراجع عظام، مدرسین حوزة علمیه، اساتید دانشگاه و سیاستمداران ارسال شد و در زمستان همان سال در نشستی با عنوان «گفتمان دهة چهارم: ضرورت تغییر و تحول» در سالن مرکز همایش های رایزن در حضور جمع کثیری از صاحبنظران و نیز خبرنگاران، ارایه و تشریح شد. متن مذکور حاصل اندیشه ورزی ها و دغدغه های نظری تهیه کنندگان آن در طی سال های پیش از آن و هدف آن، نقد مشفقانة کارنامة سی سالة انقلاب بود. انگیزة انجام چنین بازنگری گذشته چیزی نبود جز احساس مسئولیتی که به عنوان مسلمان نسبت به راه طی شده و دستاوردها یا کاستی های آن داشتیم و عمل به آن دستور پبشوایان دینی که «حاسبوا قبل ان تحاسبوا» و محصول آن، ارایة نظریة الگوی زیست مسلمانی برپایة عقلانیت جمعی توحیدی بود.

حال چگونه تلاش های فکری از این دست می تواند در جهت مقابله با نظام جمهوری اسلامی یا به تعبیر مقام مذکور، «براندازی دین» (!) فهمیده شود، پرسشی است که همچنان برایم بی پاسخ مانده است. اعتقاد ندارم که دین را بشود براندازی کرد، هرچند رفتارهای بی تناسب با دین که به نام دین انجام می شود، چنانچه به گواهی تاریخ دینداری در اروپا و نیز در میان مسلمانان اتفاق افتاده، می تواند باعث رویگردانی از دین شود. و چه چیز ضد دین تر از اتخاذ اعمال و روش هایی که با اخلاق، که پیامبر این دین هدف از بعثت خود را ارتقای آن در جامعه اعلام می کند، در مغایرت و مخالفت آشکار است. سیل تهمت و ناسزایی که این روزها در رسانه های رسمی و نیمه رسمی به سمت بزرگان و پیشگامان این انقلاب و یاران دیرینة امام روانه شده، مرا بیاد ماه های نخست پس از پیروزی می اندازد. ماه هایی که یاران راستین امام از خشونت ورزی تبری می جستند و عالمانه با کسانی که نه تنها منتقد نظام، بلکه مخالف دین حاکم بودند در رسانة ملی بر سر یک میز به گفتگوی مستدل می نشستند. و پرسشی که این روزها بیشتر از پیش ذهنم را به خود مشغول داشته این است که خون چند مظلوم دیگر باید بر زمین ریخته شود تا خشونت طلبی و زورمداری از این سرزمین برای همیشه رخت بربندد؟

سخن کوتاه می کنم، چه از آن می ترسم که آنچه در بیان واقعیت و دفاع از حقیقت می گویم، به دفاع از شخص من تعبیر شود. راستش را بخواهید، در این چند روز که از انتشار سخنان آن مقام امنیتی می گذرد، افراد زیادی از من دربارة چند و چون ماجرا پرسیده اند، اما دست ودلم برای نوشتن مطلبی که دربارة دفاع از خودم باشد پیش نمی رفت. تا این که امروز از عالم مجتهد فروتن اهل دل پرهیزگاری که عمرش دراز است و از خداوند می خواهم درازتر نیز بپاید، خواستم برای راهنمایی ام از قرآن مدد جوید، و آیه ای که سرآغاز این سخن نیز شد، مرا به نوشتن این سطور واداشت. بیش از این هم نیاز به توضیح نمی بینم و داوری را به محکمة وجدان خوانندگان واگذار می کنم.

سید علیرضا حسینی بهشتی


55 پاسخ به “بهشتی: سیل تهمت و ناسزای اینروزها یادآور ماههای نخست پیروزی انقلاب است”

  1. محمد گفت:

    حقا که فرزند خلف شهيد بزرگوار بهشتي عزيز هستي.
    در اوايل اتقلاب و زمان حيات پدر بزرگوارتان من سن کمي داشتم ولي بارها از پدرم شنيده ام که مي گفت در اوايل انقلاب آن مرد بزرگوار ار خيلي اذيت کردند .و تهمتهايي به ايشان مي زدند. با التبع آناني که آن روزها زورشان به آن شهيد بزرگوار نرسيد و عاقبت شهيدش کردند الان مي بايست انتقام از خانواده اش بگيرند.
    پدر بزرگوارم هميشهاز شهيد بهشتي به عنوان مردي تحصيل کرده و با سواد ياد مي کرد و مي گفت اگر بهشتي را شهيد نمي کردند قطعا رهبر مي شد.
    جناب آقاي عليرضا بهشتي ، من کوچکتراز آن هستم که شمارا به صبر دعوت کنم ولي اين امر خداوند است

  2. جوان بوشهری گفت:

    از فرزند ان بزرگوار این انتظار میرفت که با استدلای قاطع این حرمتشکنان را رسوا کند

  3. محسن گفت:

    دست پا زدن آنها نشان از بیچارگی آن هاست اگر آن ها راست می گویند و راست عمل میکنند دیگر چه نیازی دارند که به دیگران تهمت بزنند و سعی کنند چهره پاکان و صالحین دلسوخته را در افکار مردم ضایع کنند و بر این کار اسرار و پافشاری میکنند
    و چنان کرده اند که خودی هایشان به سخنان آنه میخندند

  4. ناشناس گفت:

    تیمور وچنگیز و رضا خان و هزاران بیگانه نتوانستند دین را از مردم بگیرند، حال چگونه با یک جزوه می توان کار دین را تمام کرد. احتمالا منظور دین خودشان است که بسیار سست و ریاکارانه است والا خدا در قران به حفظ دین و قران اشاره کرده اند .

  5. سبزین تن گفت:

    درود بر بهشتی

  6. تنها گفت:

    گفتگو رفت و جايش را بحرانها گرفت. خون چند مظلوم بايد ريخته شود تا گفتگو برگردد؟

  7. موسوي گفت:

    اقاي بهشتي

    چرا فرار به جلو مي کنيد شما در اين همه آشوب و ناامني که رييستان درست کرد شريک هستيد

    شهيد بهشتي جان خود را بر سر مبارزه با نفاق گذاشت در حاليکه متاسفانه فرزند او امروز در چنبره پيچيده نفاق گير کرده است

    به خود آييد تا دير نشده توبه کنيد به آغوس مردم باز گرديد به معناي ايه اي که در اول ذکر کرديد بينديشيد متاع و زينت دنيا زودگذر

    است و آنچه مي ماند و ابدي ميشود اموري است که رنگ خدا گرفته باشد ، آيا تعقل نمي کنيد؟

    از خداوند متعال مسئلت مي نمايم به ما فرصت تعقل کردن را عطا فرمايد والسلام علي من اتبع الهدي

    • محمدم گفت:

      اخوي !

      ملاك تشخيص نفاق چيه ؟ هركس مثل شما فكر نكنه و راهش از شما جدا بشه منافق شده ؟! يعني راه شما حق مطلقه ؟؟؟
      و اگر راه شما كج شده باشه _ كه قطعا شده _ راه راست، راه منافقان ميشه ؟!

      راستي اگر واقعا به منافق بودن جريان معترض اعتقاد داريد چرا يك بحث آزاد در رسانه ها نيست تا هر دو طرف حرف بزنند و مردم قضاوت كنند ؟؟؟ اگر شما حق مطلق هستيد از چي مي ترسيد ؟!

      اميدوارم شما كه از انديشه صحبت مي كنيد، پاسخ هايي منطقي به سوال هاي بنده بدهيد.

      با تشكر

    • م. ج گفت:

      سلام دوست عزیز. منافق کسیه که ظاهر و باطنش فرق کنه . بهشتی و به قول تو ریسش که حیلی راحت و بدون محافظه کاری و عافیت طلبی اومدن و انتقاد کردن به وضع موجود. چرا تحت تاثیر رسانه های دروغ قرار می گیرید؟ یاد صدا و سیمای شیاد افتادم که می گفت توی بنیاد شهید بهشتی کتاب هاب مجاهدین خلق پیدا کردیم. هیچ کسی نبود بگه همین مونده بودکه یه مشت تازه به دوران رسیده بیان بگن فرزند شهید بهشتی هوادار قاتلان پدرشه. یه چیزی بگید که بگنجه . اقای بهشتی اگر منافق بود مثل اربابان شما سکوت می کرد با توجه به اسم پدرش الان وکیل اادوله ای یا مجیز السلطنه ای چیزی شده بود نه اینکه حرف حق رو بزنه از دانشگاه هم اخراجش کنن.

    • امير گفت:

      برادر گرامي
      اين آيه را براي کساني بخوان که براي چنگ اندازي چند روزه به جيفه کثيف دنيا چشم خود را بر هر ظلمي بسته اند و دهان خود را به مجيز گويي باز کرده اند تا خرده مقام خود را حفظ کنند و يا ارتقائش بخشند. جناب بهشتي و موسوي و ديگر يارانشان اگر چشم طمع به دنيا داشتند همانند کساني که شما از آنها دفاع مي کنيد با چند مدح ساده به مقامات دنيوي ميرسيدند نه اينکه بخاطر اعتراض به ظلمي که به آن معتقدند حتي کرسي علمي خود در دانشگاه را هم از دست بدهند.
      بياييد همه به آغوش اسلام و خلق زيباي نبوي بپيونديم و از عدالت خواهي علي (ع) و فرزندانش پيروي کنيم که راه راست همين است.

      • محمد علی گفت:

        آقا امیر این یکی رو از قلم انداختی. هنوز جایی ندیدم که روی این نطق پیش از دستور حرفی زده باشند. چرا در دوم اردیبهشت 1388 قبل از انتخابات (فتنه) و (بصیرت) و خیلی چیزای دیگر در این نطق مطرح می شود؟؟
        http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8802020247

        • رزمنده دفاع مقدس به محمد علی گفت:

          بنام خدای خمینی(س)
          برادر گلم! بسیار جالب بود و به دوستان هم توصیه میکنم لینک این برادر عزیز رو بخونن! من که ذخیره اش کردم!مفهوم هر ایرانی یک رسانه دقیقا همین است!!

    • هر ایرانی، یک رسانه سبز گفت:

      خدا را شکر که دشمنان دین، اهل خرد نیستند.
      جانِ کلامِ شما واژه‏ی «نفاق» است.
      آری. اگر این واژه را به درستی تعبیر کنید؛ به راحتی در می‏یابید که شخصا در خط نفاق ایستاده، و سعی دارید دیگران را از نفاق و ریا دور گردانید!!! مرحبا به شما جنگجوی مبارز!
      «آیا تعقل نمی کنید؟»
      دوست بزرگوارم. بر اساس همین دعوت به تدبر و اندیشه؛ از شما امید به خیر دارم. ان‏شاءالله.
      اما:
      1) رییس دولت حاکم، سرکار خانم فاطمه رجبی، جناب آقای حسین شریعتمداری، جناب دکتر مرندی، حضرت آیةالله علم‏الهدی، حضرت آیةالله سیداحمد خاتمی و … را به شهادت می‏گیرم. ادبیات ایشان از سال 1387 مرور کنیم. البته در آن تاریخ، جناب دکتر مرندی ساکت بودند. این ادبیات، به دور از شأن یک رقیب انتخاباتی، سرشار از نفرت و کینه و بغض نسبت به سیدمحمد خاتمی بود. البته گاهی نیز به سمت دکتر روحانی نشانه گرفته شد. و هر کسی که امید می‏رفت نامزد انتخاباتی رقیب باشد. پس نتیجه می‏گیریم که مهم نبود چه کسی نامزد انتخابات باشد، به قول خانم رجبی، نباید کسی در برابر محمودخان نامزد باشد. ایشان به صراحت گفتند که اگر موسوی در دوره یازدهم نامزد بودند، شخصا از میر حسین موسوی حمایت می‏کردند.
      انصارنیوز در خبر http://www.ansarnews.com/news/1815/ مشخصا سعی کرد به مردم بفهماند که اگر موسوی بیاید، دستور حجاب را مجددا خواهد داد و چنین سابقه‏ای دارد. آیا این سایت قصد دفاع از حریم شخصی و آزادی مردم را داشت؟
      ایجاد زیربنای شک در مردم برای دوری از موسوی و اتهام و تفسیر به رای نظر حضرت امام و انتخاب یک بخش از یک نامه؛ بدون اشاره به نامه‏ی بعدی حضرت امام به میرحسین http://www.ansarnews.com/news/1121/ تلاش بر این نکته که موسوی ناشناخته‏است و با تکیه بر این استناد، هر چه اتهام بود، به وی وارد ساختند.
      البته شخص فاطمه رجبی می‏فرمایند: «بنابراين شما را به عنوان مسؤول محبوبي در آن دوران قبول دارم كه يكي از مجريان «برنامه‌ها، تصميمات و رهنمودهاي حضرت خميني (رضوان الله تعالي عليه)» بوديد.» این نظر را با نظر قبلی مقایسه فرمایید. http://www.ansarnews.com/news/1080/
      البته دشمنی نه رقابت: «2. دختري بدون چادر، اما نه با فساد مدافعان موسوي، به پرسش خبرنگار خارجي پاسخ مي‌داد. فيلم هم از او مي‌گرفتند، كنارش رفتم خبرنگار پرسيد: چرا مصلي آمدي؟ گفت: براي حمايت از احمدي‌نژاد در مقابل دشمنانش(نه رقيبانش!)» همه به نقل از خود سرکار خانم رجبی. http://www.ansarnews.com/news/1823/
      و اعتراف دیگری از سرکار خانم رجبی: «میرحسین آمد و بت «نخست وزیر امام» شکست. دوران نخست وزیری او زیر ذره‌بین رفت و آشکار شد او نمی‌تواند مرد دوران صلح باشد. او فقط مرد دورانی بود که مردها سکوت کردند. او فقط مرد دورانی بود که همه درگیر جنگ بودند.

      اما او می‌توانست مانند همه آن بیست سال، سکوت کند، حداقل برای 4 سال. همچنان که بیست سال در چهره همه؛ انقلابی و لیبرال، محبوب مانده بود، محبوب بماند، حداقل برای 4 سال. و در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم که احمدی‌نژادی نیست و اختلاف اصولگرایان هست، همان رأی، بلکه بیشتر را تکرار کند و یک رئیس جمهور بی‌دردسر شود.» http://www.rajanews.com/detail.asp?id=46386

      دلیل دشمنی دکتر سید علیرضا مرندی، نماینده اصولگرای مجلس هشتم با میرحسین موسوی از زبان خودش (به خاطر درخواست استعفا از وزارت، البته به دلیل گزارشات فراوان از تخلف در جابجایی فرزندان دوستان در دانشگاه‏ها): http://www.rajanews.com/detail.asp?id=52289

      دلیل مخالفت برخی‏ها اطلاع از اختلاف شخص آیت‏الله سیدعلی خامنه‏ای، رییس جمهور وقت ایران و رهبر فعلی، با میرحسین موسوی است. هر چند که در مقدمه و موخره، گاهی نه همه‏ی حقیقت را ( به دلیل جانبداری از مقام معظم رهبری ) بیان می‏کنند، اما جالب است که بدانید: ««عصر، آقایان محمد یزدی و سید جعفر کریمی از طرف جامعه مدرسین حوزه علمیه قم آمدند و برای تغییر دولت آقای میرحسین موسوی از من استمداد کردند. مشکلات را گفتم و گفتم نظر امام با آقای موسوی است و نمی شود با آن مخالفت کرد.»(5) http://www.rajanews.com/detail.asp?id=34337» گویا آقای خامنه‏ای قبل از نامزدی در مشهد، و پس از آن در روز استیناف به نوعی ابراز نارضایتی از انتخاب مجدد میرحسین موسوی به عنوان رییس جمهور داشته‏اند. به گونه‏ای که پس از فشار حضرت امام بر ابقا این جمله امام ماندگار شد: «آنان که در برابر ایشان ایستاده‏اند، توانایی اداره یک نانوایی را هم ندارند» البته فشاری از جانب گروهی از نمایندگان مجلس برای استیضاح دولت موسوی و کنارگذاشتن ایشان در حال اجرا بود که با سیلی بنیانگذار انقلاب، ناکام ماند. و این است راز حقد و حسادت و کینه که انتخابات ریاست جمهوری دهم را به «دشمنی» نه یک رقابت سالم؛ انسانی و اسلامی انتخاباتی و در شأن فرهنگ انسان و ایران قرار داد. راز این استعفا به روایت رجانیوز چنین بیان شده:http://www.rajanews.com/detail.asp?id=57969 و جامعه، هنوز منتظر بیان واقعیت از زبان میرحسین موسوی است. شاید تمام این عصبانیت‏ها و تهمت‏ها برای آن باشد که موسوی این بخش از واقعیت را که به موقعیت برخی از بزرگان، لطمه‏ای جدی وارد می‏کند بیان نکند. به هرحال، میرحسین، خودش می‏داند و خدایش و … .
      و اکنون می‏فهمیم که این‏ها در ستاد مهندسی، تنها برای کسب 40میلیون رای، به دیگران اجازه حضور دادند (اعتراف تلویحیhttp://www.rajanews.com/detail.asp?id=29720) و سپس با عریان شدن واقعیت، از یک سوی گفتند که اشتباهات احمدی‏نژاد چیز مهمی نیست http://www.rajanews.com/detail.asp?id=58149 و سپس آرای مردمی را با مهندسی کامل، توهین و تخریب در اختیار گرفته و دیگرانی که رای خود را می‏جستند، خائن و فتنه‏گر نامیدند. یک بازی بزرگ. راستی اندیشیده‏ای که چرا 75% نامزدهای انتخاباتی مورد اتهام قرار گرفتند؟ و چگونه شد که خود محسن رضایی را از این تله، رهاندند؟ و چگونه شد که 2نفر باقیمانده، فتنه‏گر قلمداد شدند؟ آیا فقط اینها؟ خاتمی هم؟ لاریجانی هم؟ و قالیباف؟ و دیگر….؟ بعد موقتا آرام نشستند. تا کی؟
      البته در فصل انتخابات، ضمن بمباران تبلیغی رقبا ( به قول خودشان دشمنان) با دروغ و تهمت و نفرت و بدزبانی، از جملاتی که تعبیر به تفرقه و تشتت در صف رقیبان می‏شد نیز بهره گرفتند http://www.rajanews.com/detail.asp?id=28242
      32 دروغ موسوی در یک مقاله http://www.rajanews.com/detail.asp?id=53036 چنین گردآوری شده‏است. به نظر شما چندتا از این بهانه‏ها واقعی هستند؟ اگر دروغ‏های شخص محمود احمدی‏نژاد، را بنگاریم چطور؟ بدزبانی‏هایش چطور؟
      و باز هم می‏گویند که موسوی نباید در برابر احمدی‏نژاد ظاهر می‏شد «آری من قائلم که شما حیف شدید! بعید می دانم اگر کمی صبر می کردید و می گذاشتید احساس مسئولیتتان در دوره یازدهم سربرآورده و خرج شود http://www.rajanews.com/detail.asp?id=29331» و این جنگ برای حفظ احمدی‏نژاد رازی است که باید برملا گردد «حيف که خاتمي مرد ماندن نبودhttp://www.rajanews.com/detail.asp?id=25887» مهم نبود چه کسی در برابر محمودخان قرار دارد. باید تخریب شود. شاید پرونده تخلفات بزرگشان، را محمودخان با جسارت رو می‏کرد و این باجی بود که نظام به محمودخان بی‏ادب، دروغگو و متقلب باید بدهد!!

      نمی‏دانم به خاطر طولانی شدن؛ مستنداتی را بیفزایم یا خیر. به هر حال، جای سیستم پاسخگویی و مستند و مستدل‏سازی در رسانه‏ی سبز خالی است.

      • .... گفت:

        خیلی خوب نوشتید. ولی دوست عزیز مطمئن باش حامیان کودتاچیان خودشون بهتر از من و شما از جریانات خبر دارن ولی انگشتشون رو تو گوششون گذاشتن که هیچ صدایی نشنون. نه چیزی میبینن نه حرف حسابی تو مغزشون فرو میره. این مطالب تا حالا هزاران بار با دلیل و مدرک برای این افراد توضیح داده شده خودشون نمیخوان قبول کنن

      • رزمنده دفاع مقدس به هر ایرانی، یک رسانه سبز گفت:

        بنام خدای خمینی(س)
        برادر گرامی بسیار جذاب بود! بنظر بنده ارائه این مستندات را ادامه بدین! بنده بخاطر همین دروغ پردازیها و قلب واقعیات دهه شصت جزو های حدود 44 صفحه ای تهیه و پخش کردم(بحث خانم رجبی و تغغیرات 180 درجه ای ایشان نیز گنجانده شده است!) در مورد تهمتهایی چون کشته شدن آیت و…نیز مستندات دیگری که دروغ بودن این نوع تهمتها را اثبات میکند، نیز موجود است!! بنده که بارها به کلمه گفته ام که نیاز به صفحه ای برای پرداختن به اینگونه موارد است که البته تا الان اجابت نشده است!! بهر صورت اینراه را در همین صفحه ادامه دهید و از دوستان میخواهم همگی این بحث را همراهی کنند!!

      • شاهد گفت:

        برادر عزیز! هر ایرانی، یک رسانه سبز
        حتما ادامه دهید، بسیار موثر است!!

      • حسین شریعتمداریِ سبز گفت:

        سلام
        ای کاش این جمله را نیز می‏افزودید: ما تشنگان خدمتیم، نه شیفتگان قدرت. دقیقا بر عکس طیف حاکم. امیدواریم بیشتر چنین مستنداتی منتشر شود.

      • ناشناس گفت:

        از کجا معلومه برادره؟ همه گفتین برادر! یکی نگفت: خواهر! البته من هم نمی‏دونم. لطفا یکی ایشون رو معرفی کنه. مرسی.

    • محمد حسین گل گفت:

      آقا دیگر دیر شده برای تؤبه… این افراد به سوی نادانی تؤبه نمی کنند. زیرا واقعیت را دیده اند و می دانند که حداقل از بسیاری از افراد به راه حق نزدیکترند. از آن افرادی که قریب به اتفاق رسانه های رسمی کشور در خدمت دروغ ها و مردم فریبی ها و قدرت طلبی هاشان است و خود را با حضرت علی مقایسه می کنند به راه حق نزدیکترند.

  8. اسلام رحماني گفت:

    مدتها بود كه منتظر پيامي از يادگار شهيد بهشتي بودم.
    خدا را شكر
    اميدوارم فرزندش تا هميشه ادامه دهنده راه شهيد بهشتي باشد.

  9. دیده بان گفت:

    سلام شما ناراحت نباشید اجداد اینها با پدرتان هم همینطوری برخورد کردند خدای رحمت کند دکتر شریعتی را که گفت هر انقلابی بچه های خودش را می خورد

  10. امیدوار گفت:

    با درود به روان پاک شهید بزرگوار بهشتی. برادر گرامی: نگران یاوه گوییهای اینگونه افراد نباشید مردم آگاه ایران بخوبی حق را از باطل تشخیص میدهند.

  11. ناشناس گفت:

    در دهه 60 جو جامعه بقدری تهمت الود بود که اصیل ترین نیروهای انقلاب از جمله شهید بهشتی و اقای رفسنجانی اماج شدیدترین و ناجوانمردانه تریین تهمتها وترور شخصیت قرار داشتند بطوری که امام صفت مظلوم را در رابطه با شهید بهشتی بکار بردند نه بخاطر شهادت ایشان بلکه بخاطر ترور شخصیت وانواع تهمت ها و دروغ های که به ایشان نسبت می دادند. اکنون نیز تشنگان قدرت و حاکمان امپراطوری زر و زور و تزویر همان سیاست ها ادامه می دهند.

  12. حق طلب گفت:

    در دهه 60 جو جامعه بقدری تهمت الود بود که اصیل ترین نیروهای انقلاب از جمله شهید بهشتی و اقای رفسنجانی اماج شدیدترین و ناجوانمردانه تریین تهمتها وترور شخصیت قرار داشتند بطوری که امام صفت مظلوم را در رابطه با شهید بهشتی بکار بردند نه بخاطر شهادت ایشان بلکه بخاطر ترور شخصیت وانواع تهمت ها و دروغ های که به ایشان نسبت می دادند. اکنون نیز تشنگان قدرت و حاکمان امپراطوری زر و زور و تزویر همان سیاست ها ادامه می دهند.

  13. پیرو امام گفت:

    درود بر شما و شهید بهشتی

  14. علي گفت:

    چرا سكوت مگر.موسوي نگفت بايد كاري زينبي كنيم چرا شماها كه در متن بوده وخيلي از مسائل را ميدانيد مردم را اگاه نميكنيد و بجاي شما علفهاي هرز هر جه ميخواهند ميگويند كو كاري زينبي …شتر سواري دولا دولا نميشود

  15. رزمنده دفاع مقدس به فرزند عزیز و برومند شهید بهشتی گفت:

    بنام خدای خمینی(س)
    برادر عزیزم! مگر فراموش کردی با پدر برگوار و بواقع مظلومت گروهکهای نفاق چه کردند!؟ مگر فراموش کردی که در مدرسه حقانی روحانیت متحجر، چگونه با پدر روشنفکر عارف مآبت برخورد کرد!؟ اتحادی نا میمون از گروهکهای معاند و گروه روحانیت متحجر بر علیه پدر شهیدت شکل گرفت، گروهکها منهدم شدند ولی روحانیت متحجر ماند و فریاد امام(س) هم در نسپردن سکان کشتی انقلاب به دست نااهلان بر زمین ماند و همان روحانیت متحجر مخالف شهید بهشتی و امام(س) شهید بهشتی، شد تئورسین نظام و حالا ما و شما مانده ایم و این همه مصیبت!! ولی غمی نیست چون واقعا انیان مصداق و مکرو مکرالله والله خیر الماکرین ند! آنچنان در گرداب خود ایجاد کرده فرو رفته اند که ناگزیر از عربده های امثال طائب و مشفق ند و به فضل پروردگار، طومار این قوم نابکار زودتر از آنی که انتظار است پیچیده خواهد شد و سرفراز، خط پیروز شهید بهشتی و امام(س) شهیدان خواهد بود!!

  16. پارسا گفت:

    علیرضای عزیز قطعا این غبارها بزودی کنار خواهد رفت وروسیاهی ودست کسانیکه سعی میکنند به هروسیله ای باآبروی مخلصان انقلاب بازی کنند روخواهدشد. بدان روح پدرتت ،آن سید شهیدان انقلاب ازعملکردتو راضی و خوشنود است.خداوند پشت وپناهت باشد.

  17. ناشناس گفت:

    جناب دکتر بهشتی وضع حاکمان کنونی- از صدر تا ذیل – خراب تر از آن است که فکر میکنید. موریانه عدم مشروعیت و مقبولیت و کارآمدی چنان عصای تکیده آنان را از درون جویده است که با همان شتابی که از چشم افتادند فرو خواهند فتاد. اوضاع چنان است که گر چه به ظاهر ما با یک گوش به سخنان حاکمان گوش میدهیم ولی به محض تمام شدن از گوش دیگر بیرون میکنیم. ما منتظر ببینیم که آنها به چه کسانی بد میگویند تا دوستشان بداریم. منتظریم ببینیم که حرمت چه کسانی را میریزند تا احترامشان کنیم. منتظریم ببینیم که چه کسانی را تخفیف میدهند تا در چشم مان بزرگ نمایند. منتظریم ببینیم چه کسانی را دشمن خطاب میکنند تا همراهی شان کنیم. منتظریم ببینیم ” انگشت اشاره ” به چه سمتی نشانه میرود تا درست معکوس آنرا طی کنیم. منتظریم ببینیم چه را گمراهی مینامند تا بدانیم راهمان چه باید باشد. منتظریم ببینیم حکم آنها در موردی چیست تا بدانیم قضاوت درست کدام است. منتظریم به فصل خطابمان کنند و ما به آغاز و وصل اقدام کنیم. آقای دکتر بهشتی شما را نیازی نیست که از خودتان دفاع کنید خدا از شما دفاع میکند و ما همانطور دین و اخلاق و صداقت را از حاکمان میآموزیم که ادب را از بی ادبان. آقایان چه زود فراموش کردند وعده خدا را که باورمندان به حال خود رها نخواهند شد و ادعای آنان راست آزمائی خواهد شد. تا آنجائی که به ما مربوط میشود آنان در این امتحال نمره صفر هم نگرفتند. همان کسانی که منافع عالی مردم ایران و نسلهای آینده را به منافع نازل و دنیوی خود فروختند و با “خود محوری” مردم را به “خودی” و غیر خودی تقسیم کردند. اینها کارشان از این حرفها گذشته است- آیا نمیبینید که حتی خداوند تواب هم به آنها باز نمیگردد؟ و اگر خدا به آنها بازگشته بود آیا همچنان بر ادامه ستم و حبس و شکنجه و اقرار اصرار داشتند و قبیله و قوم گرائی را بر شایسته سالاری ترجیح میدادند؟ آیا همچنان بی دغدغه از نتیجه کار به سیاست های ویرانگر خود ادامه میداند؟ هرگز!

  18. سر بر دار گفت:

    لطفا نگران نباشيد تاريخ نشان دادهاست كه هر كس جواب منطقي نداشته باشد هميشه تهمت مي زندو

  19. ناشناس گفت:

    رحمت!
    سلام.آقای بهشتی شما زمانی بایستی نگران باشید که افرادی نظیر احمدی نژاد و مصباح یزدی برای شما هورا بکشند و شما را دوست خود بدانند.موفق باشید.

  20. ازاده گفت:

    وقتی قانون اساسی را جور دیگر برای مردم تعبیر می کنند وقتی رسانه های عمومی را غبضه کردن حال با فرزند شهید بهشتی وووهم بیشتر از این نمی شود زنده باد ازادی واقعی دینی نه ازادی دیکتاتوری

  21. ناشناس گفت:

    همه نيروهاي سياسي ملي مذهبي و بخصوص فرزندان شهيد طالقانيو همه خط اماميها نبايد ساكت شوند اطلاع رساني و از جو امنيتي بايد خارجش كنيم هدف حاكميت جلوگيري از رشد سياسييت كه بودنش تشگل مياورد و حاكميت از تشگل وحشت دارد چرا روز بانامه هاي دولتي را در بيشتر جاها رايگان ميدهند نمونه اش در مسير تبريز بودم گيهان وطن امروز ايران و جوان دادند نگرفتم گفتم حالا كه مجانيست شرق بده مهماندار سن كم و بي تجربه بود گفت چطوري جرات ميكني گفتم مگر ممنوعه گفت فقط اينها ازادند منهم گفتم رفتي منزل در كيوسك هست و ازاده و هر اشغالي را نبايد خواند اينها بزور بخورد مردم ميدهند بايد كار زينبي كنيم

  22. محسن گفت:

    اصلا آقای بهشتی همین توضیح هم لازم نبود، توضیحات لازم را خود مصلحی گفته است! انسان با دقت در آن چه مصلحی گفته متوجه بی پایه بودن آن می‌شود. بالاخره کسی مثل شما که دستی در سیاست دارد، فرضا اگر هم بخواهد دین را براندازی کند نمی‌آید جزوه را در دفتر کارش بگذارد، جایی که هر آینه ممکن است ماموران بریزند! واقعا انسان خنده‌اش می‌گیرد و متعجب می‌شود که وزیر اطلاعات مملکت چطور می‌تواند چنین تئوری‌هایی را مطرح کند.

  23. امید گفت:

    ها ها خیلی مضحکه واقعا براندازی دین نشنیده بودیم که شنیدییم. خداییش خیلی باحالن این وزرای احمدی نزاد. هیچی خاصیتی نداشتن ابهت و پرستیز وزیر بودن رو توی این مملکت به گند کشیدن. دمشون گرم

  24. سبز گفت:

    چرا مقام معظم رهبري در مقابل اين همه بداخلاقي هاي غير ديني و غير منصفانه تذكر نمي دهد؟؟؟؟؟؟؟؟

  25. بسیجی و جانباز 8 سال دفاع مقدس از تبریز گفت:

    هرکه او بیدارتر پر دردتر ، هر که او اگاه تر رخ زرد تر

  26. صبح ازادی گفت:

    با فرج اقا امام زمان همه حقایق اشکار خواهد شد

  27. علی گفت:

    درود میلیون ها ایرانی ازاده بر تو
    همانطور که امام گفت ( بهشتی مظلوم زیست و مظلوم شهید شد )الان هم یاران بهشتی مظلوم واقع شده اند
    در جواب ان اقائی که گفته اقای بهشتی پشیمان شو و به آغوش ملت باز گرد . باید بگویم که بهشتی و بهشتی ها در آغوش ملت هستند شما چشم بصیرت نداری

  28. مرتضی اشرفی گفت:

    بادرود فراوان به شهید بهشتی و آرزوی عزت روز افزون به حضرتعالی

  29. همای خمام گفت:

    با سلام . برادر گرمی جناب اقای بهشتی تو خود بهتر از هر کسی به تاریخ مسلط تری و میدانی تا بوده چنین بوده همیشه حاکمان تاریخ به ظلم ادامه داده اند و مظلومین هم همیشه تاریخ مردمانی هستند که برعلیه حاکمان در شورش بسر میبرند اگر میبینید که پیامبران و ائمه اطهار هنوز و هنوزه در دل مردم جای دارند این بود که هیچوقت خود را حاکم بر مردم نمیدانستند و همواره در کنار مردم بوده اند.این ادامه دهندگان انقلاب ما هم دقیقاً بدنبال حکومت کردن بر مردم هستن و نمی بیند که با چه آب و تابی این حرف امام عزیز را مثل …… بالغور مکننند که “حفظ نظام واجب است” حاکمان امروزی حفظ نظام را حتی برتر از خود اسلام میدانند . اینان معتقدند که اگر حاکم باشند و اسلام عزیز سیلی محکم بخورد بطوریکه عده ائی بنام اسلام حکومت نمایند اصلاً مهم نیست زیرا معتقدند که اگر اسلام سیلی خورد و صدمه هم دید بعداً آنرا ترمیم خواهند نمود و مردم هم این موضوعات را بفراموشی خواهند سپرد . لذا همانطوریکه تا کنون مشاهده کردید و منبعد هم آنرا خواهیم دید حاکمان چگونه به هر خس و خاشاکی دست خواهند یازید تا چند صباحی از این دوران گذر نمایند. و اما جواب دوست عزیز سبز که اعلام داشته “چرا مقام معظم رهبری در مقابل این همه بداخلاقی های غیر دینی و غیر منصفانه تذکر نمی دهد؟؟؟؟؟؟؟؟” باید عرض کنم که باید به ایشان تذکر دهند که وقتی مردم را در ملاء عام خس و خاشاک و چیزی نمیگویند و یا اینکه خود ایشان در ملاء عام اسطوره های انقلاب را بزیر کشیده و اطرافیان حضرت امام که چه قبل و چه بعد از انقلاب و تا لحظه مرگ ایشان با وی همراه بوده و در حال حاضر اثری از انان نیست در دور خود پراکنده نموده اند و خود را در محاق افرادی قرار داده اند که قسم میخورم که چنانچه وضعیت خطرناکی مثل اول انقلاب بر ایران مستولی گردند یکشبه اطراف ایشان را خالی خواهند نمود .

  30. ali reza گفت:

    به آقاي كه اسمش( موسوي) معرفي كرده بود مي خوام بگم.
    تو هم در گرداب ظالمان قرار گرفتي ولايت مطلقه از آن خداست .. هرچي شما بگيد كه ما در خط شما باشيم خيلي نادرست است چون راه هركس اگر درراه خدا و ائمه باشد وفقط فكرشان با شما نيست مي شود جنايتكار عزيزمن ديگر زمان ديكتاتوري تمام شد
    نمي توان مردم را به زور چماقو اسلحه وكشته وكشتار طرفدار خودبكنيد واي به روزي كه مردم قيام كنن يادتان باشد اين مردم همان مردم سال1342 مي باشن كه شاه كه ارثيه پدريش بود از كشور بيرونش كردن …

  31. mohamad گفت:

    با درود به روح بهشتی عزیز

    این قوم نمی خواهد از تاریخ عبرت بگیرد .

    از صدام که چه بود و چه کرد و چه شد ؟!

    آیا یادتان هست وقتی آمریکا زیر ساختمان ریاست جمهوری عراق بود سعید الصحاف وزیر اطلاع رسانی صدام از روی پشت بام چه می گفت !

  32. زنده باد سبز گفت:

    متاسفانه اینها عدالت و حق را به اندازه دید خودشون میبینند دم از حق و دین میزنند ولی‌ فقط ظاهر بین هستند و ظاهرسازی براشون اهمیت داره،نه از خدا میدونند نه از دین و اخلاق
    می گن زمانای قدیم یه روز 3 تا پسر بچه میرن پیش ملانصرالدین, میگن ما 10 تا گردو داریم میشه اینارو با عدالت بین ما تقسیم کنی؟
    ملا می گه با عدالت آسمونی یا عدالت زمینی؟
    بچه ها میگن خوب عدالت آسمونی بهتره با عدالت آسمونی تقسیم کن.
    ملا 8 تا گردو می ده به اولی 2 تا می ده به دومی دو پس گردنی محکم هم می زنه به سومی
    بچه ها شاکی میشن می گن این چه عدالتیه ملا؟
    ملا می گه خدا هم نعمتاشو بین بنده هاش همینجوری تقسیم کرده
    حالا هم حکایت اینهاست که انسانیت ،دین و حق رو از چشم خودشون میبینند

    درود بر بهشتی‌ و فرزند اندیشمند او

  33. وسی گفت:

    انشاالاه روسیاه هستند

  34. عاشق وطنم ایران گفت:

    درود برشما آقای بهشتی امیدوارم هر چه زودتر دست این ظالمان رو شود

  35. علی گفت:

    خدایش رحمت کند این مرد بزرگ را یک حرف خیلی جالبی زده بود و آنهم اینکه ما شیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت
    ولی مثل اینکه بر عکس شده آبروی این مردان بزرگ هم رفته یکی از کلیدی ترین اشخاص این انقلاب بود همه از وی حرف شنویی داشتن و ضد انقلاب از ایشان حساب میبردن بجای ایشان جنتی احمد خاتمی نمی دونم خیلی کسایی که این انقلاب رو در دام طوفان انداخته اند آیت الله خامنه ایی هم تو دهنی به اینها نمی زند چرا نمی دانیم

  36. ناشناس گفت:

    از اینکه کوته نظرانه به مسائل اجتماع می پردازیم دائم غصه می خورم.چرا کم تحمل شده ایم ؟ در اوان21 سالگی در تلوزیون وقت شهید بهشتی را در گفتگوی مستقیم با گروه های مختلف آن روز از جمله گروه پیکار و… به یاد دارم الان 53 ساله ام به کشور وانقلابم شدیدا علاقمندم رفتار فعلی را با مردم وبه نام مردم ایگونه که هست اصلا نمی پسندم .وقتی صحبتهای فردی چون آقای الهام را می خوانم به خود می گویم ایشان با کدام معصونیت به مرد بزرگی مثل هاشمی نور چشم امام وانقلاب وفرمانده جنگ بی احترامی وتوهین میکنند در آن زمان به جهت سن کم و فیزیکشان توزیع یقلبی را نمی دادند آخه بی حیرمتی وبی ادبی چقدر!؟

  37. مهداد گفت:

    ما در دوران انقلاب مگر چند تا مثل بهشتی رو داشتیم که انسان فهمیده و عالمی باشد.با او چه کردند؟وچرا؟
    شما که فرزند خلف ایشان هستید ،رفتار شان با شما نیز غیر از این نمی تواند باشد.
    در هر صورت مردم ما قهیمند و می دانند ، این است ناراحتی و مشکل آقایان.
    پاینده باشید.

  38. مصطفي از قم گفت:

    فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا …

    اندكي صبر سحر نزديك است برادر …

    درود بر بهشتي سلام بر ميرحسين

  39. بندگان مظلوم خدا(روح سبز) گفت:

    خاندان بهشتی عزیز مانند خودش مظلومند.
    با عنایت خداوند , همه شاهد نابودی جنایتکاران و کودتاگران خواهیم بود…

  40. محمد گفت:

    حفظ “نظام” از اوجب واجبات است،امام خمینی رحمت اله علیه
    کلمه “نظام” در عبارت فوق چه معنائی دارد؟ در فرهنگهای لغت نظام به معنای آراستگی،آراستن و به رشته کشیدن مروارید آمده است.
    در اداره یک مملکت و یا رهبری یک امت “نظام”،به خصوص اگر پساوند اسلامی هم داشته باشد،یاد آور: عدل،انصاف،قسط،رحمانیت،مساوات،کرامت،امانت،صداقت،فضیلت،محبت و …
    وپرهیز از دروغ، ریا و قتل نفس و اجتناب از رذائلی است که در مقابل مفاهیم فوق وامثال آن قرار دارد.
    اینک چند سوال؟؟
    1- آیا به میدان انتخابات کشاندن چهره هائی که نام آنها با نام انقلاب اسلامی عجین است و سوء استفاده ازمحبوبیت فراگیرشان برای جمع کردن آراء مردم وسپس غصب کردن حق آنها و مردم رای دهنده بنام دیگری،برای حفظ نظام واجب است؟(لطفا به نوار اظهارات سردار مشفق مراجعه نمائید)
    2- آیا چند بار حمله شبانه به کوی دانشگاه و آتش زدن خوابگاهها و پرت کردن دانشجویان از طبقات بالا و بستن دست و پای آنها برای حفظ نظام واجب است؟
    3- آیا کشتن مردم با زیر گرفتن آنها توسط ماشین نیروی انتظامی برای حفظ نظام واجب است؟
    4- آیا نابود کردن دارائی مردم و پرداخت صدقه وار اندکی از پول آنها بجای سرمایه گذاری و ایجاد کار برای اینهمه بیکار همچنان واجب است؟
    5- آیا 30 برابر کردن قیمت بعضی از اقلام بسیار ضروری(مثل گازوئیل و…) و آنگاه جواب مردم را با لوله مسلسلها دادن از اوجب واجبات است؟
    6- آیا اهانت به ملت و خس و خاشاک و بزغاله و گوساله نامیدن مردم برای حفظ نظام واجب است؟
    7- آیا مجتهد معمم، در مقام خطیب نماز جمعه مجاز است برای حفظ نظام،به کسانی تهمت دریافت دلارهای میلیاردی از آمریکا بزند که همه دار و ندار آنها در حد گنجایش نیمی از یک وانت است؟آیا حق نبود نامبرده مدارک ادعائی خود را به مرجع صالح قضائی میداد؟
    8- آیا حمله به خانواده زندانیان سیاسی (تاج زاده ها،نوری زادهاو …)که روز عاشورا زیارت خوانان ویا زینب گویان به پشت دیوارهای زندان اوین پناه آورده بودند و ضرب و شتم آنان توسط لباس شخصی های عزیز، برای حفظ نظام واجب است؟
    9- آیا کشتن حداقل چهار جوان بیگناه در زیر شکنجه های بی امان در کهریزک برای حفظ نظام واجب بوده است؟
    10- آیا حمله شبانه به منازل مراجع معظم تقلید برای حفظ نظام از اوجب واجبات است؟
    11- آیا به گلوله بستن و ضرب و شتم نوع مردمی که 5/3 میلیون از آنها (مطابق بر آورد شهرداری تهران) در تظاهرات آرام و اعتراض آمیز روز پس از انتخابات به طور خودجوش به خیابانها آمدند،واجب است؟
    12- آیا به زنجیر و بند کشیدن جوانانی که از میدان تجریش تا راه آهن تهران زنجیره انسانی تشکیل دادند و مسالمت آمیز ترین راه را برای بازپس گرفتن رای خود انتخاب کردند عملی اسلامی است و برای حفظ نظام واجب است؟
    13- آیا مفهوم نظام در قاموس بعضی ها به معنای به رشته کشیدن مرواریدها (جوانان معصوم) با غل و زنجیر و کابل سیمی است؟
    14- آیا…؟
    آری ،علی (ع) که فرمود:حق را به من بگوئید زیرا اگر توان شنیدن حق را نداشته باشم در اجرای حق ناتوان تر خواهم بود و هم او پس از ضربت خوردن فرمود: همان غذائی را که به من میدهید به ضاربم بدهید،نتوانست ” نظام ” خود را حفظ کند آری معاویه ها که فقط به حفظ نظام خود می اندیشند ، ظاهرا موفق اند.
    آقایان حاکمان عزیز !
    کلام خدا راست است “ان ربک لباالمرصاد”
    (ان = البته،همانا،بدون تردید،حتما،هر آینه،به درستیکه،مسلما)
    خداوند در کمین ستمکاران است !

  41. محمد گفت:

    اینکه بعضی از مسولین فعلی مملکت می گویند آقایان بهشتیها،موسویها،خاتمی هاو……دنبال بر اندازی دین از ایران هستند بیراهه نمی گویند.آنها کاملا درست می گویند چون آقایان بهشتیها،موسویها،خاتمی هاو……ازدینی صحبت می کنندکه هسته دارد.این آقایان از دینی صحبت می کنند که فقط پوسته دارد .من باحرفهای وزیر اطلاعات و سردار مشفق و…. کاملا” موافقم و به شما هم توصیه می کنم اصلا” با این حرفها ناراحت وعصبانی نشوید.از کوزه همان تراود که در اوست.

  42. تنها گفت:

    دوستان سايت کلمه در صورت امکان در مورد جزوه “چیست یاران طریقت بعد از این تدیبرما” و “الگوي زيست مسلماني” بيشتر صحبت کنيد. اگر ممکن است متن کامل آنها را قرار دهيد تا خوانندگان بتوانند از آنها استفاده کنند. متشکر.