سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » روز قدس تبلور حمایت مردم آزاده از فلسطین مظلوم است...
» در دیدار موسوی و کروبی تاکید شد

روز قدس تبلور حمایت مردم آزاده از فلسطین مظلوم است

چکیده : موسوی و کروبی در دیدار اخیر خود تاکید کردند که حمایت از مسلمانان و ملت های مظلوم بویژه ملت فلسطین همواره مورد توجه ملت بزرگ ایران و امام خمینی بوده است. روز قدس تبلور حمایت مردم آزاده از ملتی مظلوم است که از سرزمین مادری خود رانده شدند و در خلال این مدت رنج ها و مشقت های بسیاری را متحمل...


کروبی به دیدارمیرحسین موسوی رفت. در این دیدار که به مدت ۲ ساعت بطول انجامید مسائل مختلف و مبتلا به جامعه و کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در ابتدای این دیدار طرفین شهادت مولای متقیان امام علی (ع) را به همه مسلمانان بویژه شیعیان تسلیت گفتند و به اهمیت لیالی قدر در این ماه مبارک اشاره کردند.

به گزارش سحام نیوز، در این دیدار آقای کروبی ضمن اظهار تاسف از وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم اظهار کردند که حذف نیروهای مجرب و کارشناس از یکسو و عدم توجه دولت به برنامه ها و سند چشم انداز موجب عدم توانایی در استفاده از منابع غنی کشور بطور عام و استفاده صحیح از انرژی بطور خاص شده است. آقای کروبی اضافه کردند که در حال حاضر قطر در میدان گازی مشترک بطور جدی فعال و از منافع آن بهره مند است در حالیکه کمترین توجه به این مهم از طرف دولت ایران در موضوع اکتشاف و بهر برداری از این میدان تاکنون صورت گرفته است. ایشان همچنین اظهار داشتند اگر برنامه چهارم بدرستی اجرا می شد امروزه ما باید بیش از ۶ میلیون بشکه نفت روزانه استخراج می کردیم در حالیکه برداشت ما کمتر از۵/۳ میلیون بشکه در روز است.همچنین کروبی از وضعیت میدان مشترک میان ایران و عراق هم اظهار تاسف کرد و گفت طرف عراقی با وجود مشکلات بسیار از جمله مسایل امنیتی توانسته است در این مدت فاز مطالعاتی خود را به پایان ببرد و مقدمات کار در آن حوزه را مهیا کند اما مقامات ما بدون توجه به منافع ملی و آینده کشور حتی مطالعات مربوطه را نیز آغاز نکرده اند. کروبی تصریح کرد آنچه در این میان اهمیت ندارد مردم ایران و منافع ملی آنان است.

در ادامه این دیدار موسوی به پویایی جنبش سبز در لایه های مختلف جامعه اشاره کرد. وی در این ارتباط تصریح کرد که جنبش سبز مردم ایران بر اساس مطالباتی حق محور شکل گرفته است و در این حرکت اندیشه ها و گرایش های مختلفی دیده می شود، در این جنبش ارتقای سطح آگاهی عمومی و زدودن جهل نقش اساسی دارد. احیای حقوق اساسی و بنیادین از طریق حرکت های مسالمت آمیز هدف مشترک همه افرادی است که در این حرکت حضور دارند. مهندس موسوی ضمن محکوم کردن سیاست لا یتغیر در اعمال خشونت، بازداشت های غیر قانونی، صدور احکام سیاسی و نادیده گرفتن حقوق اولیه زندانیان بر این واقعیت تصریح کردند که تجربه یک ساله گذشته نشان از شکست سیاست توسل به خشونت و دستگیری های کور و ایجاد فضای امنیتی و پلیسی است. آقای موسوی همچنین اعلام کردند که طولانی شدن مسیر اصلاح اگرچه هزینه سنگینی بر جامعه ما تحمیل کرده است اما طرح مسائل و مباحث مختلف از سوی اشخاص حقیقی و حقوقی موجب پختگی و پویایی این حرکت شده و توانسته است علیرغم فضای بسیار سنگین امنیتی لایه های مختلف اجتماعی را در بر گیرد و روز به روز نفوذ آن در جامعه بیشتر شود.

در ادامه این دیدار آقایان موسوی و کروبی در ارتباط با روز قدس، مبارزه با فرهنگ دروغ و وضعیت تاسف بار اقتصادی و معیشتی مردم بطور مشترک بر موارد زیر تاکید کردند:

روز قدس

حمایت از مسلمانان و ملت های مظلوم بویژه ملت فلسطین همواره مورد توجه ملت بزرگ ایران و امام خمینی بوده است. روز قدس تبلور حمایت مردم آزاده از ملتی مظلوم است که از سرزمین مادری خود رانده شدند و در خلال این مدت رنج ها و مشقت های بسیاری را متحمل گردیدند ملت مظلوم فلسطین علیرغم تصویب قطعنمامه های متعدد از سوی سازمان ملل متحد و عدم تمکین رژیم اشغالگر هنوز نتوانسته حق طبیعی خود را کسب نماید. قانون اساسی در اصل ۱۵۴ استقلال و آزادی را حق همه مردم جهان میداند و در عین خودداری از هرگونه دخالت در امور داخلی ملت های دیگر، از مبارزات حق طلبانه ملت های مظلوم حمایت می کند. پرواضح است وضعیت های ایجاد شده در اثر تجاوز در دنیای امروز به رسمیت شناخته نشده و نخواهد شد. همانطور که مجمع عمومی سازمان ملل مطابق اصول اساسی حقوق بین الملل مکررا اعلام کرده است کسب اراضی با استفاده از زور مشروع نیست. لذا با تاکید بر اصل حق تعین سرنوشت از مبارزه حق طلبانه فلسطینیان و تمام تلاش های صادقانه ای که در جهت دستیابی و احیای حقوق این ملت صورت گیرد حمایت می کنیم و بر این باوریم که با ایجاد بستری مناسب و با مشارکت همه مردم فلسطین اعم از مسلمان، یهودی و مسیحی (حق رای برابر) در یک پروسه سالم و عادلانه می توان آینده این سرزمین کهن و تاریخی را تعین کنند و پیروان ادیان الهی در کنار یکدیگر زندگی مسالمت آمیزی داشته باشند.

مبارزه با فرهنگ دروغ که کلید همه ناپاکی هاست

در فرهنگ و آموزه های اسلامی دروغ از بزرگ ترین معصیت ها و کلید همه ناپاکی ها تلقی گریده است “حطت الخبائث فى بیت و جعل مفتاجه الکذب”. امیر المومنین به آفت دروغ و آثار مخرب آن توجه ویژه ای کردند و فرمودند هیچ کار ناپسندی به زشتی دروغ نیست ” لا سوء اسوء من الکذب”. از معضلات امروز کشور نهادینه شدن دروغ و توسل مقامات به دروغ در حوزه های مختلف از جمله اقتصاد، مدیریت، آمار، مسائل اعتقادی و سیاسی است. آنقدر در دروغ گرفتار شدند که یافتن کلامی راست در این دولت همچون دری گرانبهاست. در همین راستا باید سخنان وزیر اطلاعات در دریافت کمک میلیارد دلاری از بیگانگان، بدون ارائه هیچ سند و مدرکی، که صد البته خود نیز می داند وجود خارجی ندارد را توهینی دیگر به حرکت خودجوش و اصلاح طالبانه مردم بزرگ و شریف ایران تلقی کرد. ضمن محکوم کردن این رفتارهای غیر شرعی، حقوقی و اخلاقی از آقایان که برای متاع ناچیز دو روز دنیا و حفظ قدرت هر منکری را مشروع میدانند می خواهیم هر چه زودتر اسناد خود ولو تقلبی آن را را منتشر کنند تا سیه روز شود آنکه در او غش باشد.

فساد و وضعیت تاسف بار اقتصادی

وضعیت اقتصادی کشور و معیشتی مردم با وجود اینکه ایران سرزمینی غنی هم به لحاظ مادی و هم به لحاظ معنوی است در شرائط بسیار نگران کننده ای قرار دارد. منابع کم نظیر خدادادی در بستر و اعماق زمین و نیز نیروی انسانی و تحصیکرده، سرمایه بسیار گران بهایی است که بدلائل مختلف از جمله علم زدایی، سوء مدیریت، عدم برسمیت شناختن حقوق و آزادی های مردم و عدم درک و شناخت در روابط بین المللی در جهت منافع ملی و آبادانی کشور تاکنون بکار گرفته نشده است. علیرغم درآمد های نجومی نفتی که در تاریخ ایران سابقه نداشته است، اقشار مختلف مردم امروزه در شرائط بسیار نابسامانی قرار دارند. طرح ها و پروژه های عمرانی ملی یکی پس از دیگری کنار گذاشته می شود و در این آشفته بازار معلوم نیست چند صد میلیارد دلار درآمدهای نفتی چگونه و کجا هزینه گردیده است. این در حالی است که وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم این صاحبان اصلی کشور روز به روز وخیم تر می گردد و نرخ بیکاری همچون فساد و رانت حکومتی بشدت افزایش پیدا کرده است. در حالیکه مردم شریف ایران برای تامین نیاز های اولیه و اساسی دست و پنجه نرم می کنند، از خزانه بیت المال دهها میلیارد برای همایشی نمایشی هزینه می گردد. پرونده ها فساد اقتصادی مدیران و مقامات پیش از به جریان افتادن مراحل قضایی بیکباره مختومه می گردد تا مدعیان مبارزه با فساد به غارت سرمایه های ملی بدون دغدغه ادامه دهند. با نظامی کردن اقتصاد و اختصاصی سازی بجای خصوصی سازی، حضور و نقش مردم در حوزه اقتصاد به حداقل رسیده است و بخش خصوصی کشور که سهم ناچیزی در اقتصاد کشور دارد، در آستانه فروپاشی قرار گرفته است. رشد و توسعه اقتصادی کشور مبتی بر عدالت اجتماعی مستلزم اموری از قبیل تغییر نقش دولت از مالکیت و مدیریت به سیاست گذاری و نظارت، واگذاری امور به بخش خصوصی در پرتو رقابت سالم و شفاف و افزایش رقابت پذیری در اقتصاد ملی است.

۲۹ دیدگاه

  • At 2010.09.02 04:27, ناشناس said:

    ما همه با هم روز قدس را با توکل به خدا سبز خواهیم کرد

    []
    • At 2010.09.02 04:57, سعید said:

      چرا دعوت به راهپیمایی در بیان آقایان دیده نمیشود؟
      چرا لااقل نگفتند که خودشان دوشادوش مردم خواهند آمد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      یاد مناظره کروبی شجاع با میر افتادم گفت آیا تا آخر هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      و میر گفت تا آخرش هستم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      این بود آخرش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      ما که خواهیم آمد. شما را نمیدانم!!!!!!!!!!!!!!!

      []
      • At 2010.09.02 05:45, ناشناس said:

        پس ما چی؟ جنبش سبز چی؟
        ما روز قدس هیچ کار نکنیم؟

        []
        • At 2010.09.02 06:39, ناشناس said:

          آیا این خبر واقعیت داره؟
          “خانه شیخ شجاع به محاصره اراذل و اوباش در آمده است. به گفته پسر کروبی، آنها محله را قرق کرده اند.”
          در صورت واقعیت این دومین باری است که خانهٔ شیخ را محاصره کرده آن چرا اطلاع رسانی نمی‌شود؟

          []
          • At 2010.09.02 07:38, حسین said:

            موسوی زنده باد کروبی پاینده باد.

            فلسطین،فلسطین ماهم مثل توهستیم-چه تهران چه غزه -کشتن مردم بسه-ایران شده فلسطین

            []
            • At 2010.09.02 07:40, محمود said:

              درود بر شما
              ما همچنان تا به اخر ایستادهایم

              []
              • At 2010.09.02 09:19, حسن said:

                سلام
                درود برموسوی وکروبی

                []
                • At 2010.09.02 09:32, مهیار said:

                  کشیدند عقب؟ این خبر به معنای دعوت به راهپیمایی روز قدس است؟ یا نه؟
                  اگر هست که صراحتن بیانیه بدهند و اگر نیست بگویند مردم به خیابان نیایند!
                  این چه نوع خبری هست؟

                  آقاجان یا قاطعانه بیانیه بده و مردم رو بکش توی خیابون یا ما را به خیر شما امیدی نیست، شر مرسانید! والسلام.

                  []
                  • At 2010.09.02 10:28, Erfan said:

                    چرا صریح مشخص نمیکنید که روز قدس بیاییم یا نه؟؟
                    خود شما میایید یا نه؟

                    []
                    • At 2010.09.02 11:48, یه طرفدار موسوی said:

                      چرا مهندس موسوی صریحاً اعلام نمی کنند که روز قدس در خیابان حضور دارند یا خیر ؟

                      []
                      • At 2010.09.02 11:56, سبزینه said:

                        و چه دلتنگم من…..دیدن عکس های شما ما را می برد به روزهای خوب رهبران آزاده ی ایران من

                        []
                        • At 2010.09.02 12:01, reza said:

                          موسوی لیاقت رهبری این جنبش را نداشت . این جنبش به رهبری شجاع و نترس و مقتدر نیاز دارد .نه آدم ترسویی مثل میر حسین موسوی

                          []
                          • At 2010.09.02 12:37, ناشناس said:

                            به امید ایرانی سبز، آباد و آزاد
                            یا حسین ….. میرحسین

                            []
                            • At 2010.09.02 12:43, سعید said:

                              حضور این “مــــردان”، در ادامه ِ حرکت خودجوش جنبش، نقش موثری داشته و دارد. امیدوارم همیشه با حضورشان به ادامه ِ حرکت نیرو ببخشند.

                              []
                              • At 2010.09.02 12:54, دادار said:

                                باسلام این دیدارها زمانی مثمر بثمر است که بتصمیمی منتهی شودوالا دور هم جمع شدن واعلام دردهای جامعه که خود ملت کاملا حس میکند مشگلی را حل نمیکند.البته این مبادلات فکری اگر در دراز مدت هم بنتیجه ای بیانجامد باز مفید است بهر حال جامعه نیاز بیشتری بتحرک درجنبش دارد در مقابل حرکتهائی که اقتدارگرایان از خود نشان میدهند باید جامعه رابفعالیت فراخواند در غیر اینصورت در صورت انفعال مردم سرانجام خوبی در انتظار جنبش نخواهد بود

                                []
                                • At 2010.09.02 13:13, سبحانی said:

                                  یک ماه گذشته در ایران بسر می بردم . چیزی که برایم جالب بود اینکه هیچ خبری از جنبش سبز و این حرفها نبود. قبل از آن فکر می کردم هنوز مردم در حال و هوای روزهای اول بعد از انتخابات هستند. اما با کمال تعجب دیدم که این همه سر و صدای سبزها فقط در دنیای مجازی اینترنت است و بس . در داخل ایران انگار نه انگار که جنبشی اتفاق افتاد.

                                  []
                                  • At 2010.09.02 13:26, مانی افشار said:

                                    معضلات امروز کشور نهادینه شدن دروغ و توسل مقامات به دروغ در حوزه های مختلف از جمله اقتصاد، مدیریت، آمار، مسائل اعتقادی و سیاسی است. آنقدر در دروغ گرفتار شدند که یافتن کلامی راست در این دولت همچون دری گرانبهاست. در همین راستا باید سخنان وزیر اطلاعات در دریافت کمک میلیارد دلاری از بیگانگان، بدون ارائه هیچ سند و مدرکی، که صد البته خود نیز می داند وجود خارجی ندارد را توهینی دیگر به حرکت خودجوش و اصلاح طالبانه مردم بزرگ و شریف ایران تلقی کرد.

                                    درود به مهندس میر حسین موسوی و شیخ مهدی کروبی. و نگران بابت حمله دوباره اوباش به منزل شیخ.
                                    بنده دوباره میگم که اصلاحات و در راس آن مهندس میر حسین موسوی و شیخ مهدی کروبی، امتحان خودشون رو برای ملت سبز ایران پس دادند ، و حرف های خنده دار آقایون حاکم به هیچ شکل ممکن گوش شنوا ندارد.
                                    مردم آگاه بر همه مسائل هستند. جالب اینجاست که می گویند یک نفر رو به عنوان شاهد موضوع ۱ میلیار گرفتند و اعتراف هم کرده!!
                                    من هم میگم دورد به شما که هیچ چیزی کم نمیزارید تا این بخت برگشته های بیان و اعترافات مضحکی بکنند :)
                                    خیلی جالبه. من نمی دونم چرا در حکومت ایران هر کسی دستگیر میشه، اول ازش اعتراف می گیرند!!! ما خیلی دوست داریم ببینیم طرف اعتراف کننده در چه شرایطی وجود دارد که اعتراف می کند.
                                    به نظر من این آقایون به خاطر اینکه این موضوع رو به گونه ای به قول معروف ماست مالی کنند، بدون شک میان این حرف رو میزنند که به فرموده مهندس موسوی “وجود خارجی” ندارد.

                                    صحبت های خوبی میان دو رهبر جنبش سبز بیان شد.
                                    تشکر از سایت کلمه.

                                    []
                                    • At 2010.09.02 13:49, ناشناس said:

                                      ما منتظر بودیم اینارو بشنویم!!!!!!!!!!
                                      حالا اگه نمی خواهید چیز دیگه ای بگید حداقل یادی از روز قدس پارسال می کردید
                                      رفتارای آقای موسوی اخیرا عجیب شده یک کمی

                                      []
                                      • At 2010.09.02 14:00, مهرداد نصرتی مهرشاعر said:

                                        قدس در بیلوکس
                                        ساعت نزدیک دو بامداد است . از حدود ساعت ۱۰:۰۰ شب مشغول کار کردن بر روی یک مقاله ام . گوشه صفحه مانیتورم نرم افزار بیلوکس بالاست .گفت و شنود در تالارهای دنیای مجازی ادامه دارد.اکنون حدود چهار ساعت که یک نفس مشغول بررسی بر روی جوانب موضوع مقاله ام هستم .گاهی نیم نگاهی به صفحه ورودی بیلوکس دارم .می اندیشم که کار کردن در فضای مجازی برای امثال من می تواند حکم انجام یک وظیفه الهی را داشته باشد .چون نه مزدی وجود دارد( تا نگران آن باشی که مبادا خلوص نیت کاستی یابد) و نه تشویق و تکریمی در کار است .تازه معمولا هر از چندگاه یکی از راه می رسد و میکروفن را از مدیر رومی که در آن هستی می دزد و ……آنگاه وامصیبتاست…..آنچه که از دهانش درآید نثار همگی حاضران می کند و مثل جن غیب می شود .عجب دنیایی شد ؟! اگر چهل پنجاه سال پیش این چیزها را می نوشتم حتما می گفتند مهرشاعر مجنون شده است اما امروز هیچکدام از این سخنان برای کسی تعجب انگیز نیست .چه می شود کرد قرن بیست و یکم است و معجزات کم ارزش خاص خودش((cheap miracle.
                                        ناگهان چند پنجره کوچک بر صفحه نگاهم به دنیای مجازی گشوده می شود .چند دعوتنامه .آنهم همزمان؟!.آیدی هایشان متفاوت است و چون همزمان هستند احتمال زیاد دارد که چند نفر باشند. سعی می کنم دریابم چه هدفی دارند . ولی خوشبختانه آن دعوتنامه ها چیزی نیستند جز عطر مهربانی سبزها . با کمال مهربانی و بزرگواری که از یکایک سبزها سراغ می رود بنده را دعوت کرده اند تا در رومشان شعرخوانی و صحبت داشته باشم.
                                        علیرغم آنکه بخودم قول داده بودم امشب مقاله ای را در مورد “آخرین چینش سیاسی داینامیک در ایران” به اتمام برسانم ولی حفظ احترام دیگران واجب است .با خودم می گویم چند دوست مهربان بدون اینکه نیازی به تو داشته باشند لطف کرده اند و تو را به تالارشان دعوت نموده اند ،مهرشاعر و رد احسان ؟”
                                        وارد روم (اطاقشان) می شوم. ۳۰ الی ۴۰ نفر در آن تالار در حال گفتگو هستند : برخی بر روی تکست و برخی برروی میکروفن.
                                        سه روز مانده تا روز قدس .بحث کاملا داغ است . یکی می گوید ما سبزها هم شرکت کنیم و یکی می گوید اگر ما شرکت کنیم تمامیت خواهان حضور ما را به نفع خود مصادره می کنند…….من هم بشدت مشغول هستم و حرفهای این و آن را برای خودم حلاجی می کنم تا دریابم که کدامیک از نظرات به دیدگاه من نزدیک تر است . در ضمن نوبتی هم برای صحبت می گیرم . چهار یا پنج نفر جلوتر از من در نوبت هستند. با خود می گویم احترام به دیگران واجب است اگرچه وقت ندارم ولی برای آنکه دعوت آن دوستان را اجابت کرده باشم و شعری بخوانم یا صحبت مختصری را ارائه دهم منتظر نوبتم خواهم ماند.
                                        متوجه می شوم که روی میکروفن تالار، پراکنده گویی بیداد می کند .البته این درد تالارهای گفتگوی فارسی در شبکه مجازی نیست . در دنیای واقعی هم به محض آنکه پای بحث و گفتگو پیش آید زخم عدم تمرکز موضوع سر باز می کند و چرکاب غلیظی از آن تراوش می نماید.این زخم در طی تاریخ مانع از آن شده است که طرفین گفتگو مسیر صحبتها را بر روی یک جاده بسوی منزل موعود هدایت نمایند و این چنین بوده است که ما هیچوقت در گفتگو موفق نبوده ایم و در پایان مناظرات نتیجه ای کارآمد نگرفته ایم.
                                        در تالارهای گفتگو پراکنده گویی روی تکست امری است کاملا رسمی و پذیرفته شده . در واقع هر کس هرچه دلش می خواهد می نویسد. در این لحظه نگاهم به فهرست چت روم های موجود بر روی بیلوکس می افتد. چپ راست میانه رو و کلی اطاقهای غیر سیاسی که بیشتر ساز دل و دماغ را کوک می کنند. تالاری که در آن هستم توسط کسانی اداره می شود که در مورد اصلاح طلبان و اصولگراها بشدت سخت گیری می نمایند و کافی ست که اعلام کنی اصولگرا یا اصلاح طلب هستی و آن وقت است که معنای واقعی مهمانوازی را می چشی.آنان بشدت به وراندازی نظام پایبند هستند.
                                        واقعیت آن است که هرچه به صحبتهایشان گوش می کنم بیم خودم و آنها نقاط اشتراک کمتری می یابم. آنها بدطوری از اصل نظام واخورده شده اند واین در حالی است که من همچنان معتقدم که باید اصل نظام را حفظ کرد و صدالبته ضعفها را نیز به نقاط قوت تبدیل کرد و نام این عمل را اصلاحات گذاشته ام..راستش را بخواهی هرچه بیشتر به صحبتهایشان گوش می کنم بیشتر دراین اطاق احساس غربت می کنم.
                                        تصمیم گرفته ام نوبتم که شد از دعوت کنندگان تشکر و نسبت به آنها ابراز محبت کنم . شعری بخوانم و رفع زحمت تا بدینصورت هم پاس احسان دوستان را داشته باشم و هم خیلی با کسانیکه زیاد هم رفقای من نیستم بیخود و بی جهت هم کاسه نشده باشم . دیگر تقریبا نوبت من است . یک نفر مانده است که …… یک آقایی با لهجه شیرین کرمانشاهی یا جایی نزدیک به همان حوالی بالا و روی میکروفن می آیدو درست از اینجاست که همه چیز پیش نظر من تیره و تاریک می شود:
                                        ظاهرا مدیران (ادمینهای) روم وی را می شناسند که با هم خوش و بشی دو طرفه می کنند .سپس وی می پرسد : در این اطاق اگر بسیجی و اطلاعاتی نیست میخواهم چند موضوع سری و مهم را مطرح کنم؟
                                        برایم جالب است . از خودم می پرسم چه کسی می تواند مطمئن باشد حاضرین در روم چه کسانی هستند حال آنکه اینجا یک دنیای مجازی است؟این آقا عجب سئوالاتی میکند ها؟
                                        وی بعد از آنکه کلی برای آنچه می خواهد بگوید تبلیغ کرده و باصطلاح دانه می ریزد می گوید :میخواهم نکات بسیار مهمی را در مورد روز قدس مطرح کنم :
                                        روز قدس حتما شرکت می کنیم ولی یادتان باشد که چاقو ، پنجه بکس و هر چیز دیگری که میخواهید بیاورید باید سبک و ….. او هنوز در حال صحبت است ولی من شقدرت شنوایی ام را از دست داده ام. لااقل بصورت موقتی. هنوز کلماتش در ذهنم طنین می اندازد : چاقو ، دشنه ، پنجه بکس ……..
                                        بیاد روز عاشورای سال گذشته افتاده ام .وقتی که مجری تلوزیون جمهوری اسلامی ایران با کمال وقاحت و بیشرمی مردم را در کنار نیروهای بسیجی ، سپاه و …. تشویق می کرد تا با گروه دیگرمردم که معترضانه در خیابان حاضر بودند درگیر شوند : بشتابید یاران امام تنهایند ! کافران را عقب برانید!…..
                                        درست مثل کامپیوتری شده ام که هنگ کرده . صدای این مرد که : چاقو ….. دشنه …… پنجه بکس ….. وصدای مجری تلوزیون : بشتابید ! دوستانشما با شجاعت کافران را از چهار راه …. عقب راندند …………… این صداها ده ها بار در ذهنم می پیچد و تکرار می شوند……
                                        به ساعت نیم نگاهی می اندازم .بیش از نیم ساعت گذشته است .کمی بهترم .صفحه تکستهای آن چت روم هنوز پیش روی من باز است ولی نمی دانم که چه زمانی موفق شده بودم صدایش را ببندم . تکستها را می خوانم گمان کنم حتی مدیران آن روم هم با وی برخورد کرده اند:
                                        “” آقای نامحترم ! تو چی میگی؟
                                        این یارو داره آتو بدست بسیجیها میده
                                        مگه میخوایم بریم دعوا که چاقو ببریم ؟ ما فقط میخوایم بریم نسبت به حق کشی ها اعتراض کنیم ….ما خودمون نسبت به زدن و کشتن اعتراض داریم اونوقت این یارو …….
                                        اونوقت میگین سبزها چاقو کش هستن…. بابا …یه آدمی مثله این پیدا میشه آبروی همه مارو میبره دیگه …..
                                        اگه میدونستم کجایی قبل از بسیجیا خودم بحسابت میرسیدم .خائن! …..
                                        ……”"”"
                                        نمی دانم…. شاید همین تکستها هم باقی آن طنین های ذهنی است و در واقع بر روی صفحه مانیتور ……….فقط از یک چیز مطمئن هستم و آن اینکه تمام این تشویق و ترغیبها برای جنگی برادرکش و غیر قابل انکار ، فقط حاصل خودکامگی کسانی است که رسیدن و حفظ خود در قدرت را با هیچ چیز دیگری عوض نمی کنند. با هیچ چیز.
                                        آه خدای من ! ما به کجا میرویم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        مهرداد نصرتی مهرشاعر

                                        []
                                        • At 2010.09.02 14:18, رزمنده کربلای پنج said:

                                          دیگه خیلی دیر شده برای برائت از شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران . اگه مرد بودید همان سال گذشته از این شعار برائت می جستید . چی شد ه ؟ کم آوردید؟ البته می دونم پیام من منتشر نخواهد شد . ولی تویی که پیام را می خوانی و مدیریت می کنی حتما در دلت جرقه ای زده خواهد شد . حتی اینکه صرفا برای پول کار کنی .

                                          []
                                          • At 2010.09.02 14:48, حسین said:

                                            نزل جایگاه اقتصاد ایران در خاورمیانه بر خلاف چشم انداز/ پیشرفت خوب در فناوری
                                            اصفهان – خبرگزاری مهر: دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین گفت: ایران از لحاظ رشد اقتصادی، کشور سوم منطقه بود اما طی این پنج سال ایران در منطقه خاورمیانه به کشور چهارم تبدیل شد.

                                            []
                                            • At 2010.09.02 14:49, حسین said:

                                              غلط کردین نامردها ی منا فقین امریکای

                                              []
                                              • At 2010.09.02 15:40, مهدی said:

                                                آقایان تا دیروز که بر سر مسند قدرت بودید بفکر مردم نبودید؟
                                                امروز بخاطر خودتان مردم را بهانه قرار دادید.
                                                لااقل جرات داشته باشید و بگویید اشتباه کردید.

                                                []
                                                • At 2010.09.02 16:21, ناشناس said:

                                                  ترسووووووووووووووووووووووووووووو

                                                  []
                                                  • At 2010.09.02 21:03, رضا said:

                                                    آقای موسوی میخواهید فردا بیاین یا نه؟

                                                    []
                                                    • At 2010.09.02 21:36, عبرت said:

                                                      والفتنه اکبر من القتل
                                                      فتنه گری فساد انگیزتر از قتل است(بقره ۲۱۷)

                                                      []
                                                      • At 2010.09.02 22:16, میترا said:

                                                        جنابعالی از طرفداران و دوستداران جناب میرحسین هستید یا نماینده محترم دولت فخیمه احمدی نژاد؟!!!! ببینید با این کامنت ها و حرف های عجیب و غریب باسم دفاع از جنبش سبز چه تفرقه ای دارید ایجاد می کنید!!!

                                                        []
                                                        • At 2010.09.02 22:19, امید said:

                                                          دارید می بینید که گفته های میر حسین کاملاً واضح است… فردا ما در این راهپیمایی شرکت نخواهیم کرد … و هنوز بر سر شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران باقی مانده ایم.

                                                          []
                                                          • At 2010.09.10 12:56, سبز علوی said:

                                                            چی شد تا دیروز نه غزه نه لبنان ….. بود حالا شد روز آزادی فلسطین شد روز قدس ، حداقل اینقدر مرد باشید که پای مواضعتون وایسین ، اینقدر زود رنگ عوض نکنید

                                                            []