سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » احمدی نژاد: برای اداره دنیا برنامه ای تهیه کرده ام...

احمدی نژاد: برای اداره دنیا برنامه ای تهیه کرده ام

چکیده :برای اداره دنیا برنامه‌ای را تهیه كرده‌ام در این برنامه دشمنان هم نقشی دارند و آنها امروز دقیقاً كاری را كه ایران می‌خواهد، انجام می‌دهند به‌طوریكه با صدور قطعنامه علیه ایران ظالمانه بودن شورای امنیت و سایر سازمانهای بین‌المللی را با سند اثبات...


محمود احمدی‌نژاد دولت ایران را به دلیل اینكه هم رای ملت را دارد و هم تنفیذ شده است، تنها دولتی دانست كه به‌طور كامل در دنیا مشروعیت دارد.

به گزارش آفتاب محمود احمدی‌نژاد در هشتمین همایش گرامیداشت هفته جهانی مساجد با تاكید بر نقش ائمه جماعات، ادامه داد: مساجد محل عملیاتی كردن برنامه‌های امام عصر(عج) برای اداره جامعه هستند.‌ائمه جماعات هم نقش مهمی در اداره جامعه دارند زیرا دین منهای امام بی‌معنا ست.

وی افزود: امروز شاهد سنگین‌ترین و گسترده‌ترین دشمنی‌های تاریخ علیه ملت ایران هستیم زیرا ایران یک ظرفیت عظیم و تنها مجموعه‌ای است كه می‌تواند با بسیج ملت‌ها در برابر دشمنان بایستد. همچنین آنان می‌دانند كه هرگاه در طول تاریخ، ملت ایران فرصتی پیدا كرده است امواج انسانی آن همه دنیا را فرا گرفته است.

احمدی‌نژاد گفت: چه طور كسی می‌تواند قرآن بخواند و خود را پیرو اسلام بداند اما با رژیم صهیونیستی دوست باشد. برخی از كشورها، ملت‌ها را به اسلامی دعوت می‌كنند كه رژیم صهیونیستی را به رسمیت می‌شناسد، در مقابل كشتار غزه سكوت می‌كند و چپاول استعمارگران را مخفی می‌كند. در واقع این اسلام مردم را به‌جای دعوت به پرستش خداوند به پرستش طاغوت دعوت می‌كند. آنها از ایران وحشت دارند زیرا اگر ایران حركت كند بساط این تفكر، برچیده خواهد شد.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه اقتصاد ایران 900 میلیارد دلاری است در حالی كه رقم مبادله ایران با اروپا 24 میلیارد دلار است بنابراین اگر این تبادل انجام نشود مطمئناً ملت ایران جشن خواهد گرفت، افزود: حتی اگر تحریم‌ها اثری بگذارد به دوره ریاست جمهوری اوباما نمی‌رسد، اما قطعاً تاثیر عمیق تحریم‌ها موجب شكوفایی، خودكفایی و قدرتمندتر شدن اقتصاد ایران خواهد شد.

وی گفت: برای اداره دنیا برنامه‌ای را تهیه كرده‌ام در این برنامه دشمنان هم نقشی دارند و آنها امروز دقیقاً كاری را كه ایران می‌خواهد، انجام می‌دهند به‌طوریكه با صدور قطعنامه علیه ایران ظالمانه بودن شورای امنیت و سایر سازمانهای بین‌المللی را با سند اثبات می‌كنند.

احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه اگر ایران بخواهد بمب اتم بسازد از دشمنان هراسی ندارد، تصریح کرد: اما به دلیل ادای تكلیف دینی خود این كار را انجام نمی‌دهد زیرا تكلیف دینی و دستور رهبری عزیز، ساختن بمب اتم را ممنوع كرده است ضمن اینكه بمب را در مناسبات جهانی موثر نمی‌دانیم.

وی ادامه داد: دولت ایران تنها دولتی است كه به طور كامل در دنیا مشروعیت دارد.زیرا هم رای ملت را دارد و هم تنفیذ شده است. همچنین بالاترین پشتیبانی از یک دولت در ایران محقق شده است. مطمئناً دشمنان آرزوی وارد كردن كوچک‌ترین فشاری را بر دولت ایران از طریق ملت با خود دفن خواهند كرد.

احمدی‌نژاد گفت: افرادی كه تصور می‌كنند به واسطه دشمن می‌توانند به جایی برسند و جام زهر را آماده كردند، بدانند دوره آنها به پایان رسیده و دیگر تكرار نخواهد شد و ملت ایران جام زهر را به كام بدخواهان فرو خواهد كرد.


6 پاسخ به “احمدی نژاد: برای اداره دنیا برنامه ای تهیه کرده ام”

  1. مانی افشار گفت:

    طنز گفتن تخصص این آقا است. چگونه تحریم ها باعث شکوفایی می شود؟؟؟ الله اکبر.
    البته شاید راست می گوید. باعث شکوفایی دخالت های بی دلیل سپاه می شود. باعث بیشتر جفا کردن در حق مردم می شود. باعث می شود که دیگر اکثر اقتصاد ایران دست سپاه بیوفتند.

    این آقا تا جنگ درست نکند ، باور کنید ول بکن قظیه نخواهد بود.

    ایشون هنوز نتوانسته وعده وعید های مسخره خودش را در یک شهر کوچک عملی کند. حالا چگونه می تواند برای اداره دنیا دست به کار شود :-)) بابا بسه طنز. بخدا مردم ایران خسته شدند از این همه جوک تمام نشدنی. عجب لولویی بوده که ممه رو برده.

  2. ناشناس گفت:

    حواست باشه لولو نبردش

  3. ناشناس گفت:

    به این جملات دقت کنید:
    1- “محمود احمدی‌نژاد دولت ایران را به دلیل اینکه هم رای ملت را دارد و هم تنفیذ شده است، تنها دولتی دانست که به‌طور کامل در دنیا مشروعیت دارد”
    2- “برای اداره دنیا برنامه‌ای را تهیه کرده‌ام” اینو مقایسه کنید با جمله امام خمینی در مورد اداره نانوایی

    یعنی عملا روانی!

    • هادی گفت:

      از آنجا که در طی این سالها که از فرمایش حضرت امام گذشته اینها به شدت تمرین اداره نانوایی را در ایران کرده اند حالا برای نانواییهای دنیا یک برنامه نوشتند. احتمالا می خوان همه نانواییهای دنیا را مجبور کنند که فقط نان لواش درست کنند. ما در ایران یک حزب داریم در جهان هم فقط باید یک جور نان داشته باشیم.

  4. ناشناس گفت:

    جناب احمدى نجاد مكه ميشه بدون بمب هسته اى اسراييل رو نابود كرد شما بايد اول به فكر بمب باشيد بعدن برنامه را براى اداره جهان اماده كنى

  5. ناشناس گفت:

    اخر عافبت اين ملت را با اين رئيس …ختم به خير كند انشااله.