شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.
» موسی بن جعفرکه چهارده سال در یک سرداب محبوس بود

» تماس آیت‌الله صانعی با فاطمه کروبی: سخت است، اما به پیشوایانشان اقتدا و صبر کنید

پنج‌شنبه, 17 آگوست, 2017

چکیده : درست که سخت است، اما در عین حال باید به پیشوایانشان اقتدا کنند و صبر کنند، موسی بن جعفر (ع) که چهارده سال در گودال ـ که حکم یک سرداب را داشت ـ محبوس بود و حتی گفته اند شب و روز را به خاطر تاریکی و قطع ارتباط تشخیص نمی داد


آیت‌الله العظمی صانعی عصر امروز، پیش از پایان اعتصاب غذای مهدی کروبی در تماس با همسر وی و دوست “پنجاه ساله” خود از وی خواست تا به اعتصاب غذای خود را پایان دهد.

به گزارش سحام، آیت‌الله صانعی ضمن احوال پرسی از آقای کروبی، گفت: از طرف بنده به آقای کروبی عرض کنید که اولاً شرعاً و عقلاً بر شما واجب است که اعتصاب غذا را بشکنید.

این مرجع آزاده مقیم قم در ادامه افزود: درست که سخت است، اما در عین حال باید به پیشوایانشان اقتدا کنند و صبر کنند، موسی بن جعفر (ع) که چهارده سال در گودال ـ که حکم یک سرداب را داشت ـ محبوس بود و حتی گفته اند شب و روز را به خاطر تاریکی و قطع ارتباط تشخیص نمی داد.

آیت‌الله صانعی همچنین گفت: جهت سوم اگر خدای ناخواسته اعتصاب غذای ایشان منجر به خطری شود، شماتت دشمن همه ما را می گیرد و دشمن صاحب عزا می شود به این معنی که می گوید ما می خواستیم ایشان را آزاد کنیم، اما خودش اعتصاب کرد و از دنیا رفت.

این سه جهت را به ایشان تذکر دهید و بگویید من با رفاقت پنجاه ساله و آشنایی با همه جوانب و وضعیت ایشان این مسائل را گفتم.

لازم به توضیح است که ساعتی پیش با براورده شدن خروج ماموران امنیتی از منزل و قول پیگیری برگزاری دادگاه علنی از سوی دولت، مهدی کروبی به اعتصاب غذای خشک خود پایان داد.