شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» تجمع رانندگان شرکت واحد مقابل شهرداری

یکشنبه, 4 دسامبر, 2016

چکیده : صبح امروز حدود دویست نفر از رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه مقابل شهرداری در خیابان بهشت تجمع کردند.


صبح امروز حدود دویست نفر از رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه مقابل شهرداری در خیابان بهشت تجمع کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حقوق معلم و کارگر، این رانندگان به وضعیت عملکرد تعاونی مسکن خود اعتراض دارند و خواستار رسیدگی مسئولان شهرداری به این مشکلات هستند.

از قرار معلوم تاخیر در تحویل مسکن توسط تعاونی مسکن شرکت واحد و عدم پاسخگویی مسئولان شهرداری تهران دلیل برگزاری این تجمع اعلام شده است.

در تجمع امروز نیروی انتظامی رانندگان را متفرق می کند و چند تن از رانندگان توسط عوامل نیروی انتظامی بازداشت می‌شوند.

در این تجمع که از ساعت ده صبح آغاز شد، رانندگان پلاکاردهایی در دست داشتند و شعارهایی از قبیل کارگران درد دارند، مشکل مسکن دارند و شهردار بالانشین، معضل ما را ببین سر دادند.