شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» دادگاه سامان صفرزایی، روزنامه‌نگار زندانی، نیمه اسفند برگزار خواهد شد

جمعه, 26 فوریه, 2016

چکیده : دادگاه سامان صفرزایی، از روزنامه‌نگاران زندانی، ۱۵ اسفند در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی محمد مقیسه برگزار خواهد شد.


دادگاه سامان صفرزایی، از روزنامه‌نگاران زندانی، ۱۵ اسفند در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی محمد مقیسه برگزار خواهد شد.

به گزارش رادیو فردا، اجتماع و تبانی، اقدام علیه امنیت ملی و نشر اکاذیب، از اتهامات آقای صفرزایی هستند.

سامان صفرزایی پیش از بازداشت در ۱۱ آبان، دبیر سرویس بین‌الملل نشریه اندیشه پویا و از خبرنگاران سایت تاریخ ایرانی بود.

بازداشت این روزنامه‌نگار همزمان با بازداشت عیسی سحرخیز، احسان مازندرانی و آفرین چیت‌ساز و پس از هشدار رهبر جمهوری اسلامی درباره «نفوذ دشمن» در ایران رخ داد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از بازداشت این روزنامه‌نگاران اعلام کرد که «اعضای یک شبکه نفوذی دولت‌های غربی» را دستگیر کرده ‌است.

گزارش ها حاکی است که سامان صفرزایی پس از بازداشت، به زندان اوین منتقل و یک ماه در سلول انفرادی نگهداری شد. او همچنان در این زندان در بازداشت بسر می برد.