چکیده : محسنی اژهای در توضیح بررسی پرونده عاملان و آمران حمله به سفارت عربستان سعی کرد علاوه بر دشمن خارجی آدرس جناح سیاسی تحولخواه و منتقد را به عنوان عوامل این حمله به افکار عمومی القا کند. او گفته شواهدی وجود دارد که دشمن در این ماجرا دست داشته و برای سوءاستفاده از عناصری استفاده کرده است. وی در معرفی این عناصر مدعی نقش داشتن یکی از اعضای فعال دفتر تحکیم وحدت (در ده سال پیش!) در این حمله شده است.
کلمه – گروه خبر: محسنی اژهای که همواره جایگاه سخنگویی دستگاه قضا را با سخنرانی در میتینگ سیاسی اشتباه میگیرد، اینبار در توضیح بررسی پرونده عاملان و آمران حمله به سفارت عربستان سعی کرد علاوه بر دشمن خارجی آدرس جناح سیاسی تحولخواه و منتقد را به عنوان عوامل این حمله به افکار عمومی القا کند.
به گزارش کلمه محسنی اژهای پس از توضیحاتی کلی دربارهی انگیزه و علل حمله به سفارت گفته است شواهدی وجود دارد که دشمن در این ماجرا دست داشته و برای سوءاستفاده از عناصری استفاده کرده است. وی در معرفی این عناصر مدعی نقش داشتن یکی از اعضای فعال دفتر تحکیم وحدت (در ده سال پیش!) در این حمله شده است.
اژهای گفته است: از سوی این فرد بعضی از دستورات در حمله به سفارت عربستان صادر شده اما اینکه این دستورات با چه انگیزه ای بوده و این فرد با چه کسانی ارتباط داشته و آیا همه تخریبها توسط وی و افراد زیرمجموعه اش یا افراد دیگری صورت گرفته در حال بررسی است.
به نظر میرسد شخصی که اژه ای بدون ذکر نام وی را متهم میکند روحانی ای است که دو سال پیش، و نه ده سال پیش به عنوان دانشجوی اخراجی! چفیه بر گردن و از جانب نیروهای حزب الله کرج و در حضور قالیباف در حمایت از ریاست جمهوری وی سخنرانی کوبندهای کرده و حمایت از قالیباف را در راستای دفاع از ارزشها و ولایت دانست.
وی با بیان اینکه در ابتدای ورود دستگاه قضایی به این مسئله ۱۰۰نفر بازداشت شدند، گفته است: تعدادی از این افراد پس از بازداشت آزاد شدند اما برخی از آنها هنوز در بازداشت به سر میبرند.
در روزهای اول پس از حمله به سفارت عربستان شبکه های اجتماعی و رسانه های وابسته به بسیج و نیز سایتهایی همچون رجا نیوز اقدام به توجیه و حتی تایید آن کردند اما با مشخص شدن ضربه عظیم این حرکت به منافع ملی کشور موضع خود را عوض کرده یا سکوت در پیش گرفتند و یا به منحرف کردن اذهان از آمران این اقدام پرداختند.
اژهای در توجیه این عملکرد گفته است: در قضیه حمله به سفارت عربستان برخی از افراد به صورت ناخواسته بد اخلاقی کردند که باید این موضوع پیگیری شود.
این اظهارات و متهم سازی های عناصر دست چندم در حالی است که شواهد و اطلاعات قطعی از نقش داشتن برخی نهادها و مسوولان رده بالای آنها در این حمله وجود دارد که برخی از آنها در کلمه منتشر شده است و به زودی اطلاعات جدیدتری نیز منتشر خواهد شد.
پیش از این پیش بینی شده بود که در پرونده حمله به سفارت عربستان هم با توجه به نقش رده های بالای حکومتی در آن شاهد محاکمه ای شبیه پرونده فاجعه کوی دانشگاه باشیم که در آن یک سرباز گمنام به اتهام سرقت ریش تراش محاکمه شد.