شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» پرونده فاجعه منا بسته شد/ پیکر ۱۰ نفر از جانباختگان با پرواز دیپلمات‌ها امروز وارد ایران شدند

چهارشنبه, 6 ژانویه, 2016

چکیده : اوحدی با اشاره به اینکه ۷۹ زائر ایرانی در مقبره الشهدای شهر مکه دفن شده بودند، گفت: خانواده ۳۷ زائر دفن‌شده خواستار بازگشت پیکرها بودند که ۱۱ پیکر قبلاً و ۱۰ پیکر دیگر نیز با پرواز دیپلمات‌های ایرانی صبح امروز وارد کشور شدند


رئیس سازمان حج و زیارت از شناسایی همه مفقودان فاجعه منا خبر داد و گفت: با شناسایی‌های انجام‌شده در روزهای اخیر پرونده مفقودان فاجعه منا بسته شد.

سعید اوحدی پیش از ظهر امروز در حاشیه سفر خود به اصفهان گفت: با تلاش گروه تفحص در عربستان با اعزام ۶۵ خانواده درجه اول مفقودان به این کشور و شناسایی همه جان‌باختگان، پرونده مفقودان فاجعه منا بسته شد.

وی با اشاره به اینکه ۷۹ زائر ایرانی در مقبره الشهدای شهر مکه دفن شده بودند، گفت: خانواده ۳۷ زائر دفن‌شده خواستار بازگشت پیکرها بودند که ۱۱ پیکر قبلاً و ۱۰ پیکر دیگر نیز با پرواز دیپلمات‌های ایرانی صبح امروز وارد کشور شدند.

به گزارش تسنیم، به‌گفته رئیس سازمان حج و زیارت، ۱۶ پیکر باقی‌مانده در دو یا سه روز آینده وارد کشور می‌شود.